Sitter uppe och skypar med Martina och Elin, men ska nog gå och lägga mig ganska snart. Kommer nog sova sött och drömma om ett par Dr Martens jag provade idag, blir mina så fort jag får pengar.. :D Godnatt!



Imorgon är det ju nyårsafton, och då hade jag tänkt att ha ett par svarta skyhöga heels med nitar på. Hur snygga som helst enligt mig, men min mamma hatar dem. Så idag sa hon att hon kunde köpa ett par skor åt mig, bara jag inte hade dom andra "fula och smaklösa" skorna på mig.

Så idag kom jag hem med ett par ursöta kilklackar. Inga partyskor enligt mig, men kan använda dem till vardags sen också, blir inte ett par skor som jag bara använder en gång :)





Har slingat håret ikväll! Det var egentligen bara vanlig ljus hårfärg, inte blekning. Men det gjorde ingenting, blev rätt bra ändå :) Fick bort mestadels av utväxten och är nöjd, dock tror jag att jag ska bli ännu blondare innan skolan börjar. Dock är inte mitt hår sådär gult som på bilden, men den fick duga ändå.



Hej!
Har startat en blogg igen. Hade en förut, för ungefär ett halvår sedan, men lade ner den. Nu när min bästa vän bloggar (eeelinlennholm.blogg.se) hela tiden påminner det mig om hur kul det är att skriva av sig ibland :) Så nu är jag tillbaka kan man säga ;)
Kommer att skriva om vad jag gör på dagarna, mina inköp och liknande. Plus småsaker som egentligen inte betyder någonting, haha :)