Nu har vi checkat ut från hotellet och sitter och väntar på att taxin ska hämta oss. Planet går 17.25 ikväll och vi är hemma ungefär halv åtta imorgonbitti, tidsskillnaden gör ju att det blir lite konstigt med tiderna. Ska försöka sova ordentligt på planet så att jag slipper sova bort hela måndagen, lättare sagt än gjort..

De senaste dagarna har vi bland annat varit i Central Park och på Sex and the City tour. Central Park var helt fantastiskt; stora gröna gräsmattor, lekplatser, baseballplaner och hur många ekorrar som helst, haha. De var jättestora, fluffiga och var inte speciellt rädda. Lite blyga var de ju men jag matade två stycken direkt ur handen! Sex and the City-turen fick man se olika inspelningsplatser och så, väldigt roligt.

Jag hinner tyvärr inte ladda upp så mycket bilder just nu (förresten så är de flesta tagna med min mobil eftersom min systemkamera gav upp helt av någon anledning..) men gör det antigen på flygplatsen eller när jag kommer hem. Borta bra men hemma bäst.

Lunch i Meatpacking district här om dagen..

Nu ska vi ut på nya äventyr! Eller? Idag är det lite trökigare väder så då tänkte vi att det är dags för en shoppingdag. Stackars mig.

Har precis kommit tillbaka till hotellet efter en sen middag på Hard Rock Café, är sjukt mätt. Vi tog en sightseeing-buss downtown ganska sent ikväll och när vi väl var framme gjorde jag av med lite pengar inne på Victoria's Secret. Gillade faktiskt mycket mer än vad jag trodde att jag gilla, ska tillbaka dit någon dag och kolla vidare. Har köpt lite annat idag också, ska jag visa allt när jag kommit hem?

Har varit väldigt uppmärksam efter Jeffrey Campbell-skor också men det är inte lätt. Hittade en massa kopior här och var men de var ju inte lika fina som originalen, klackarna såg lite plastiga ut och bla bla bla.. Provade dock ett par superfina inne på en butik som heter David Z men de var lite för små och min storlek fanns inte - damn! Det är väl bara att leta på. Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, är jättetrött, men laddar upp lite videos i ett annat inlägg innan..

Jag och mamma på Brooklyn Bridge idag


En schysst guide på en av sightseeing-bussarna, glad över lakritspipan som Peter bjöd på, haha

Dag nummer två! Idag var det inte regn i alla fall och det måste man ju vara glad för. Först blev det en frukost på Starbucks, många av hotellen här har ju inte hotellfrukost så som vi har i Sverige. Stoppet efter det var på m&m-store, en jättestor butik med bara en massa m&m-godis! Sen gick vi en sväng till Rockefeller Center och tittade ut över staden, vilken känsla! Jättefin utsikt över Central Park åt ena hållet och Empire State Building åt andra. Resten av dagen har vi gått omkring lite överallt, är väldigt trött i fötterna nu, och har köpt lite smycken och två par träningsskor. Sprang också förbi Shaquille O'Neal idag på Times Square, en av de bästa basketspelarna genom tiderna! Han var sjukt lång och hade minst fem livvakter med sig. Och jag som inte ens är insatt i ämnet blev lite starstruck, haha.

Tänkte att jag skulle få en chans till att prata med lite vänner nu på msn eller facebook men kom på att klockan snart är fem på morgonen hemma i Sverige så det är väl ingen som är vaken. Ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig. Imorgon kanske det blir en båttur till Frihetsgudinnan men vi får väl se vad som händer!



















Hejsan! Nu är vi äntligen i New York. Det regnar ganska mycket just nu men det gör inget för det är så häftigt att vara här överhuvudtaget. Har varit vaken sedan halv fem imorse tills nu och det är typ.. 21 timmar. Klockan är dock bara halv åtta här borta men ska nog lägga mig snart i vilket fall.

Flygresan hit var ganska dryg. Inte så stort plan och de obekväma sätena gjorde inte den nio timmar långa resan bättre. Inte kunde jag sova heller. När vi landat tog vi en taxi till hotellet och jäklar, vilken trafik jämfört med Sverige. De kör som galningar! Haha. Sen satt vi och taxichauffören och skrattade åt hur man kunde uttala "welcome to Manhattan" - trötta efter flygresan kanske? När vi kom fram tog det inte lång tid förrän vi var ute på Times Square och Broadway för att kika runt lite. Det är som hur häftigt som helst att gå på Times Square, det är pampigt och så fort en av de stora skärmarna byter bild blir det alldeles mörkt.

Vi var inne på Forever 21 och jag och mamma bestämde direkt att där ska det shoppas någon dag i veckan! Hittade hur mycket fint som helst och det är inte speciellt dyrt heller. Hur som helst är det kul att vara här och ska försöka fota så mycket jag kan.











¨

Vårt hotell på sista bilden!
Nu är det så att varje gång jag ska flyga blir jag supernervös. Kändes som det var farväl för alltid när jag sa hejdå till klasskompisarna idag, grät gjorde jag också. Lite blandade känslor, ledsen för att vårat stora projekt är över och att jag kommer vara borta från mina fina vänner en hel vecka (jäklarns alltså) men ändå glad över att åka. Och jag vet att jag är löjlig men det är så jag blir när det handlar om de som betyder mycket för mig!

Men nu måste jag ge mig, ska packa det sista och sen få några timmars sömn innan klockan ringer halv fem.

Springer runt och tänker på allt och inget medan jag försöker få allt i ordning. Gör en ny kategori här på bloggen med alla New York-inlägg sen för både kamera och dator ska med! Det ska bli hur roligt som helst men måste också fokusera på den andra och sista showen med Musikbolaget som är ikväll. Känns lite tråkigt att allt bara tar slut nu efter allt jobb vi lagt ner och så vidare.. Men det har varit riktigt roligt och förhoppningsvis får vi ha med lite nummer på PR-turnén i höst!

Måste bara berätta en sak om gårdagskvällen. Jäklar, vilken känsla det är att stå på scenen. Och inte bara själva uppträdandet utan efteråt. När man känner "åh, det här gick skitbra" och står där i ljuset och publiken applåderar. Självklart var jag nervös också men det är så kul att man glömmer bort att vara skakis, man vill inte att det ska ta slut..

Jag är lycklig just nu.

Har precis kommit hem och ätit lite efter en skitbra show på Bolaget. Allt satt väldigt bra och alla var superduktiga. Tyckte dessutom att min låt gick väldigt bra att sjunga, bästa versionen jag gjort hittills. Nu är jag så himla trött, ska gå och lägga mig och ladda om för morgondagen. Då blir det att tvätta kläder, packa resväskan och sedan köra Musikbolaget ännu en gång innan vi åker till New York, can not believe it!

Idag har vi bara en lektion och inget rep på eftermiddagen så idag är vi i princip lediga. När vi slutat tänkte jag dra med mig Anna och Matilda in till Valbo och kika lite, trevligt!

Nu ska jag äta frukost och mysa lite med hunden. ❤

Gud, så fort det här lovet har gått. Men nu är det bara att köra på i 60 dagar till innan det är skolavslutning! Låter bra, tycker jag. Nu ska jag runda av dagen med lite historieplugg..

Kollade vädret i New York - inte illa!

Idag har jag varit iväg och köpt en ny resväska, lila och fin är den. Jag tänkte att det behövdes nu inför New York, min andra är så sliten och har en massa bucklor och repor. Förresten så är det ju bara 8 dagar kvar tills vi åker, jag längtar så jäkla mycket! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att sedan möta upp Matilda och Martina för en myskväll.

Godmorgon! Ska släpa mig upp ur sängen nu och vakna till lite. Idag ska jag och Matilda åka till Jäderfors för att ta en långpromenad tillsammans med Elin. Ska bli riktigt mysigt, ikväll kanske det blir grillning med några gamla vänner från grundskolan! ❤

Idag har jag en lunch hos mormor och morfar och bio i Gävle med tjejerna inplanerat. Och någon gång däremellan ska jag hinna med att lämna ett par skor till Martina. Ett par supersnygga klackar som jag förmodligen aldrig kommer att använda så då säljer jag dem hellre till någon som gör det. Mina fina skor, hoppas ni får det bra! Haha.

Är väldigt taggad inför nästa vecka. Rep, föreställningar och New York - känns ganska underbart. Är jättesugen på att shoppa en massa skor och träningskläder.. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det en tur till stallet med Matilda.

Hejsan! Idag klockan elva åker jag till pappa i Furuvik och kommer vara där över dagen. Det var i princip det jag hade att säga.

Kvart över sju imorse tog jag och mamma en cykeltur till bångs och tillbaka, 12 km blev det. Dock var det riktigt kallt trots att det var soligt så var alldeles nedkyld när vi kom hem igen. Idag får vi gäster hit så nu ska städas och fixas ordentligt.



Från Valbo följde tre byxor, ett par shorts och ett linne med hem. Mycket nöjd och just nu sitter jag och längtar efter varma sommarkvällar på stranden med en massa härliga människor!

Hello! Trots att vi är lediga vaknar jag före åtta varje dag, har haft svårt att sova länge de senaste veckorna - man börjar väl bli gammal haha.. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra idag men tror det blir en sväng till Valbo tillsammans med mamma lite senare. Ska ta en promenad med Ozzy snart, verkar vara härligt väder idag.

Idag är det sista dagen i skolan innan vi får 10 dagars ledighet att ta vara på, låter bra. Ska gå och göra mig i ordning nu och sedan cykla iväg, ha en bra torsdag!

Goder morgon. Har precis ätit jordgubbar, en mandarin och en kopp kaffe till frukost och ska strax hoppa in i duschen. Har alltid problem med frukost, tycker inte om någonting tidigt på morgonen, och blir alltid lika glad när man ser att det finns saker så som jordgubbar hemma ♥

Egentligen är vi lediga hela förmiddagen idag men eftersom jag är med i klädgruppen i Musikbolaget-projektet så ska jag vara på plats klockan elva för ett möte. Sen har vi en lektion innan det blir rep hela eftermiddagen och kvällen. Imorgon är det en vanlig skoldag och sen börjar påsklovet - skönt! Men det är lite skrämmande att veta att direkt när vi kommer tillbaka från ledigheten är det 100 % fokus som gäller. Rep har vi på måndagen, tisdagen och onsdagen och föreställningarna är på torsdagen, fredagen och lördagen. Och därimellan ska vi göra ett historieprov på tisdagen också. Full fart med andra ord, fast det kommer nog bli ganska roligt ändå.

Fyra saker jag önskar mig:
Motivation till att ta tag i saker
Fest
Perfekta naglar
Dessa:



Fyra saker jag tycker om:
Att resa
Kvällspromenader med bra musik i hörlurarna
Nystädat
Rita när inspirationen flödar


Fyra saker jag gjort idag: 
Varit i skolan
Cyklat
Skrattat
Gått på promenad


Fyra saker jag ser på tv:
The big bang theory
Desperate Housewives
Project Runway
How I met your mother

Fyra saker jag längtar efter:
New York den 22a
Att fylla 18
Sena sommarkvällar med fina människor
Lov

Sitter och sörplar i mig det sista kaffet nu, börjar om en timme men jag är för trött för att ta mig från frukostbordet..

Igår hade vi rep för Musikbolaget igen. Gick faktiskt väldigt bra och hela tre tidningar var där! Så nu får ni kolla i Arbetarbladet, Gävle Dagblad och.. Annonsbladet? Det börjar kännas att det är på allvar i alla fall. Idag är det en vanlig skoldag och sen får vi se vad som händer. Tänkte gå på spinning men har fortfarande (!) träningsvärk sen i lördags, aj aj.

Nu är det dags att säga välkommen till april. Det betyder ju att det inte är långt kvar till påsklov, Musikbolaget och New York-resan. Kommer nog att bli en grym månad!



























Imorse när jag vaknade kunde jag knappt röra mig utan att smärtan spreds i hela kroppen. Det är ingen fara med mig men jäklar, vilken träningsvärk jag har! Benen, rumpan, armarna och axlarna gör ont varje gång jag gör någonting och att gå i trappor är inte det snabbaste jag kan göra idag, haha. Nu ska jag och familjen åka iväg en sväng till mormor och morfar.