Har precis lagt fram morgondagens outfit, ska gå och borsta tänderna nu och sedan lägga mig. Sova bör man, annars dör man ;)



Idag har jag på mig jeans och blus från GinaTricot och handcuffs från Glitter. Snart ska jag gå ner i källaren och städa mitt rum innan jag ska plugga lite kultur- och idéhistoria :) Ska lägga mig tidigt ikväll, annars sover jag bara över imorgon. Trots 4 alarm..
Idag fick en halsring följa med mig hem.. Den köpte jag på Presentshoppen :) Älskar enkelheten, den är så fin!



Nu mår jag faktiskt rätt bra. Tog en promenad med mamma till Ica för att handla och det gjorde inte alltför ont i vaden, dock kändes det mer och mer på hemvägen. Nu har jag precis stoppat i mig lite rivet äpple (nom nom) och sitter och lyssnar på musik. Ska plugga lite matte snart, och skola blir det imorgon!


Det är inte värt att förlora det vi har för någon skit man ändå kastar bort.

Gjorde ett försök att rita av Tokio Hotels trummis Gustav Schäfer. Själva teckningen blev väl rätt bra, men tycker inte att det liknar honom alltför mycket.. Nu: plugg!







Måste väl plugga snart också, men har lust att rita så får bli det ett tag innan!
Hej!
Är hemma idag också. Inte nog med att jag har en förkylning och huvudvärk, jag har också sträckt höger vad. Nu ska jag halta ut med Ozzy en sväng. Får hoppas att det fina vädret får mig på lite bättre humör i alla fall!



When you lose someone you can't replace

Hej!
Har varit hemma från skolan idag, har inte mått så bra på senaste tiden. Men hade klipptid idag klockan fem så åkte dit i alla fall och nu är jag nyklippt, skönt som bara den.
Nu väntar jag på mat, sen ska jag plugga matte till provet imorgon, om jag ska till skolan vill säga.

Hej!
Har varit hemma från skolan idag, har inte mått så bra på senaste tiden. Men hade klipptid idag klockan fem så åkte dit i alla fall och nu är jag nyklippt, skönt som bara den.
Nu väntar jag på mat, sen ska jag plugga matte till provet imorgon, om jag ska till skolan vill säga.

Good morning, good morning!
Gick upp ur sängen för tio minuter sedan och gud vad jag är trött. Helt sjukt, kan knappt hålla ögonen öppna. Jag hade tänkt att duscha nu på morgonen, men det har jag varken ork eller tid till. Så idag åker tjocktröjan och mössan på!

Resten av kvällen blir nog att sitta vid datorn, efter en dusch. Kanske tar tag i lite plugg om jag orkar :)

Jag, Simon och Anna hade det väldigt trevligt nu på eftermiddagen. Satt ett tag på Wayne's innan vi drog vidare till Ica och några butiker bredvid och tittade lite. Dock finns det ju inte så mycket annat att titta på en söndag, allt är ju stängt :(
Nu väntar jag i alla fall på mat, vi grillar ikväll! För första gången i år, känns härligt. Älskar lukten av grillat :D





Godmorgon! Har precis ätit frukost och ska snart leta på lite kläder att ha på mig idag. Om ungefär en timme kommer Anna hit, då ska vi ta en promenad till Ica och sedan vidare till resecentrum där vi möter upp Simon som kommer med bussen från Stockholm :)

Så här skulle jag mer än gärna se ut idag..

Just nu är jag blond/gulhårig med en svag nyans av orange, gött.. eller? Blir att gå till Ica imorgon och köpa silverschampoo innan jag möter upp Simon för en fika :) Nu ska jag sova, godnatt!

Är det bara jag som tycker det känns som söndag idag? Och sen när jag blir påmind om att det är lördag blir jag så glad, haha. Kvällen/natten ska gå åt till plugg, hårfärgning, nagelfix och facebook. Tror jag ska måla naglarna vita faktiskt, var ett tag sedan.. :)

Efter förra inlägget gjorde jag mig i ordning och gick ner till stan. Där brände jag lite pengar innan jag mötte upp Anna :) Nu sitter vi hemma hos mig och har precis ätit lite strips och korv till lunch, mumma :D

Guten morgen!
Gick upp 9 idag och sitter och äter frukost nu, hade ingen lust att sova bort halva dagen idag :) Men idag är det ingen vanlig dag, utan det är en till födelsedag som ska firas. Min kusin Joel, alltså mosters son, fyller 21 år idag! Så på eftermiddagen ska vi dit för lite tårta, ge presenter osv. :D

Jag känner mig pigg idag, glad av någon anledning. Har liksom hamnat på rätt spår igen :)

Nu sitter och här framför datorn och halvsover, så ska väl gå och lägga mig..

Men kvällen började i alla fall med att vi kom till moster runt 6. Ungefär en timme senare började vi äta, och moster hade gjort tonvis med mat som vanligt. Efter den goda måltiden blev det efterrätt, och efter det höll mamma ett tal om systerskap osv. :) Grät till och med under talet, otippat..

Sen fick jag skjuts av Joel till Martina, och därifrån skjutsade han oss hem hit ;) Vi kikade på lite film och åt oboymuffins som jag gjorde idag, har man inge kakao så har man inge kakao.

Bjuder på en låt som jag fastnat extra mycket för på senaste tiden, over and out!

Hej!
Idag är jag hemma från skolan. Har haft huvudvärk och illamående hela förmiddagen, dock börjar det bli bättre nu. Är glad för det i alla fall, för vill ju kunna vara med och fira moster idag :)
Ska plugga lite snart hade jag tänkt, kan ju inte ligga och göra ingenting hela dagen.

Sitter med bandet Blowsight i öronen, dock inte bokstavligen då, medan jag pluggar naturkunskap. Har skrivit tre fördjupningar nu - om lodjur, vattenkraft och helium :)
Ser verkligen fram emot morgondagen känner jag. För det första får jag pengar och för det andra fyller min älskade moster år. 50 år till och med! Ska dit runt fem tror jag och fira henne, så hinner hem efter skolan för att göra mig lite fin. Nu ska jag skriva en bokrecension, sen ska jag gå och lägga mig.

Hej!
Sitter med världens huvudvärk och skriver på en fördjupning om vattenkraft.. Men det måste göras, huvudvärk eller inte. Idag har jag varit i skolan som alla andra dagar, och vi redovisade våran nuvarande låt på ensemblen :) Nämligen Vintersaga med Monica Törnell..



Känner att min blogg har varit lite enformig och tråkig de senaste dagarna, men det kommer bättre tider!


Är typ lika trött som Ozzy på den här bilden, så ska gå och lägga mig. Godnatt! :)

Jag måste verkligen ladda systemkameran, blir ju inga fina bilder med mobilen :( Plus att jag tog dem precis innan jag skulle ut på promenad med Ozzy så både hund och koppel är med i bild, hehe..

Jeans från KappAhl, blus från Åhléns, skor från Scorett, klocka från Ur&Penn och armband från Fru Nilsson :)






Ring från Style by Tyra, köpt på WearIt :)





Hallo!
Efter gymmet idag följde jag med mamma in till Valbo. Där inne köpte jag en present till moster som fyller år i helgen, fick också en ring utav mamma :)
Ja, man kan ju gissa vad jag ska göra nu.. Jo, plugga..

Nu är jag ledig fram till halv tre då vi har våran sista lektion. Sitter och dricker en gigantisk kopp kaffe nu, har varit så sugen hela dagen. Snart ska jag gå en sväng med plutthunden och efter det pallrar jag väl mig tillbaka till skolan :)

Ska nog ringa ett samtal till frisören och boka klipptid till nästa vecka, var ett tag sedan. Måste köpa hårfärg också, utväxten börjar synas väldigt bra :(

Det är typ såhär jag vill se ut i håret, fast ljusare. Synd att man nästan aldrig har ork att fixa det bara..


För några år sedan ville jag se ut såhär i håret.. Ja man kan ju ändra sig :) Dock tycker jag fortfarande att det är grymt snyggt!

Just nu har vi engelska, sen är det lunch, är superhungrig!

Guten morgen!
Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning, vi börjar åtta idag. Efter skolan ska jag som sagt gymma och Elin ska följa med :)

Onsdagarna i skolan är nog jobbigast, har mer lektioner än vanligt och vi slutar rätt sent. Jag vill bara gå och lägga mig igen, usch vad jag är trött..

Kameran har följt med hela dagen och inne på Wayne's förvandlades jag till en paparazzi ;) Blev runt 100 bilder på dessa goa människor :)











Har precis kommit hem från någon timme eller två med Matilda och Martina på Wayne's. Känns inte bra, är där för ofta.. Får skärpa mig. Funderar ofta på det, "måste skärpa mig" använder jag rätt mycket, varför ändrar jag inte bara på mig istället för att krångla och misslyckas varje gång? Måste väl ha någon självkontroll.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sedan plugga lite, blir gym imorgon istället och då du - då blir det hårdträning!

Gick hem efter förmiddagens lektion och åt lunch och nu ska jag dra på mig lite ytterkläder och ta en promenad med Ozzy :) Älskar vädret ute idag, varmt och soligt! På tal om sol, måste köpa ett par nya solglasögon..

Dagens första lektion som är fotografisk bild har precis börjat. Är jättetrött och har en "fuldag" idag, usch. Efter den här lektionen som slutar klockan tio har jag två och en halv håltimme, woho :)

Idag efter skolan måste jag sola, med eller utan moster haha. Och sen blir det nog lite gym också innan jag åker hem och pluggar :) Vilket händelserikt liv jag har..

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Sov dåligt inatt och känner inte för att sitta uppe nå längre så kan lika gärna lägga mig i sängen och läsa i Style by, en tidning av Elin Kling som jag fick av mamma idag :) Trevligt med lite inspiration!

Sov gott :)



Hade tights och linne under en mörkblå kavaj (second hand) idag, till det ett av mina favorithalsband från Lindex :)





Sitter i köket med Anna just nu och pluggar lite. Blev ingen solning med moster idag, hon skulle inte hinna sa hon så nu sitter jag här isället :)

Dagen har väl varit bra, men det har inte hänt något speciellt så har inget att berätta heller. Trökigt när det bara rullar på som vanligt :(





Sitter och pluggar lite och lyssnar på musik. Imorgon är det ju som sagt skola som vanligt och sen ska jag och moster iväg och sola solarium. Blir väl en sväng till gymmet för min del efter det! :)

Förresten, idag kom min mamma och låtsaspappa hem från att ha tillbringat helgen i Sundsvall. Fick en liten present av mamma som hon hade köpt där, nämligen ett nytt skissblock, pennor med olika hårdhet och ett sudd som man kan forma hur man vill. Blev väldigt glad! :D
Sitter och tittar på Top Model, har tagit en paus från pluggandet. Imorgon är det ny skolvecka igen, usch - tycker inte om måndagar. En positiv sak med den kommande veckan är i alla fall att jag får pengar på fredag ;)



Springer runt i kingsize-tshirt och strumpbyxor, härlig söndagsoutfit haha :)
Hejsan!
Igårkväll åkte jag och Elin in till Gävle för att kolla på bio - Black Swan. Den var riktigt otäck tycker jag, läskigt när det handlar om psykiska saker och sånt..
Imorse gick vi upp strax innan nio och en timme senare befann vi oss i kyrkan. Vi sjöng på en gudtjänst med våran lilla kör, och det gick väl sådär. Efter det gick vi hem till min mormor och morfar och åt lunch! :)

Ska snart sätta igång med en hög av skolarbete. Har lite rester här och där som verkligen måste göras.. Usch.

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ska fördriva ungefär 20 minuter innan jag börjar gå ner mot stan för att möta Elin vid bussen. Vi ska ju åka in till Gävle :) Men måste locka håret lite också, så får väl börja med det nu så att jag hinner.


Min locktång som är från OBH Nordica, väldigt bra! :D

Hej!
Vaknade för ungefär en och en halv timme sen och har precis petat i mig lite frukost. Ska hoppa in i duschen nu och sen ta tag i städningen :)

Imorgon hade jag tänkt att hinna med många saker. Bland annat städning, plugg, sola och sen på eftermiddagen/kvällen åka in till Gävle med Elin för att titta i butiker och gå på bio :) Nu ska jag sova, godnatt.

Bullarna blev grymt stora! Men väldigt goda också :)

















Hej!
Idag har jag varit på badhuset med Matilda och nu är vi i full gång med bullbakning! Ska bli spännande att se resultatet sen ;)

Jag grät precis till Scrubs.. Haha, jag blir så känslosam! Men nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Vi har studiedag imorgon men har en massa planer ändå såsom badhuset och bullbak med Matilda, städning och gym med Elin :) Godnatt!

Har blivit rätt mycket handlande de senaste dagarna, nu måste jag vänta till den 25e innan jag köper nå mer kläder i alla fall :)

Mörkröd kavaj, 35 kr


Helsvart kavaj, 30 kr


Beige kavaj/kappa, väldigt tunn så tänkte använda den senare i vår, 30 kr


Och det vita skärpet som jag köpte igår men som de glömde att packa ner i kassen, haha :)

Hejhej!
Måste ursäkta för min grymt dåliga uppdatering idag men har inte haft tid eller ork till det. Har varit i skolan, på second hand-butiken (och ja, jag fick med mig 3 plagg till hem!) och på kör. En helt vanlig torsdag :)

Dagens outfit!






Hade på mig jeans från Cubus, linne från GinaTricot under en blus som är köpt second hand och örhängen från H&M. På naglarna hade jag nya nagellacket! :)

Det här köpte jag idag. Är väldigt nöjd! :) Dock missade de att packa ner skärpet jag köpte i kassen, så ska dit imorgon. Tänker titta lite till då, så kanske kommer hem med något igen ;)

En marinblå kavaj, 35 kr. Är blåare i verkligheten.


En svart blus, 20 kr.


Ett silvrigt och ett blått nagellack, de köpte jag på Kicks.

Dagen har varit lång men väldigt rolig! Har köpt tre plagg för 60 kr (!) och två fina nagellack, har också fikat på Wayne's - allt detta med gulligull Matilda :)



Kom hem för ett litet tag sedan, nu ska jag gå och käka toast, nom nom. Berättar om dagen efter det! :D

Sitter på engelskalektionen just nu, vi har en genomgång om historia. Columbus och allt det där, rätt intressant faktiskt. Efter den här lektionen är den lunch och sen svenska, sen ska jag och Matilda iväg till "second hand-butiken-jag-inte-besökt-förut" nr 2! Dock har jag bara håltimme då, har gehör och musiklära sen..



Blir mycket bilder på mig och Matilda om dagarna, hihi!

Puh, vilken eftermiddag. Först gick jag hem för en promenad med hunden, sen drog jag vidare till second hand-butiken och efter det till gymmet. Där var jag och Elin i en och en halv timme, är riktigt trött nu. Snart blir det Desperate Housewives och bara slapp i soffan! :)

Köpte den här idag för 30 kr. Enkel men söt, gillar verkligen färgen!

Snart börjar dagens sista lektion vilket är körsång. Blev lite krångel med planerna efter skolan, men nu ska jag i alla fall gymma och sedan gå till en secondhand-butik som jag inte varit in på förut. Plånboken följer med! :)



Hej!
Dagen började inte alltför bra med huvudvärk och illamående. Tog en ipren och gick och la mig igen, nu mår jag bättre igen så ska göra mig i ordning för en eftermiddag i skolan i alla fall.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan gå ut med hunden min :)

Sitter och ritar samt lyssnar på gamla goa Tokio Hotel. En av favoritlåtarna är Hilf mir fliegen, värd att lyssna på. Lovar. Ska snart gå och lägga mig, är grymt trött. Kram!

Nästa gång jag får pengar, vilket är om ca en och en halv vecka, då ska jag gå direkt och köpa ett par svarta jeans och lite träningskläder! Dock känns det som en evighet kvar..









Blev lite outfit/promenadbilder nu på eftermiddagen, dock med min mobilkamera så långt ifrån bästa kvalitén. Men idag har jag i alla fall på mig tights från Lindex, skjorta från KappAhl och skinnjacka, halsduk och Dr Martens :)

Sitter på sista lektionen nu vilket är svenska. Tidigare idag har vi haft både idrott (då vi var på badhuset och hade väldigt kul!) och matteprov. Nu måste jag koncentrera mig på vad läraren säger :)

Har precis beställt lite saker från H&M. Blev ett par jeans, en tshirt och en sportbh. Lite behövligt sådär. Nu ska jag gå och lägga mig, blev ett kort inlägg det här. Godnatt! :)

Nu ska jag städa, musik till det är ett måste!



Hejsan!
Sov till tolv idag, en riktigt bra start på en söndag tycker jag :) Åt lite frukost innan jag klädde på mig och gick till badhuset för att hämta min necessär, glömde den där igår. Sen när jag ändå var ute gick jag till mormor och morfar en stund, så nu sitter jag här hemma hos dem! :)

Idag ska jag röja upp lite i mitt rum, plugga, fixa naglarna och senare ikväll gymma (+ sola för min del) med Elin! :) Gillar söndagar då man har lite att göra, annars sitter man ju i myskläder hela dagen och segar.

Mina fina morföräldrar ♥
Har precis kommit hem från en kväll hemma hos Elin, vi åkte dit nästan direkt efter förra inlägget. Där hemma fixade jag lite i Elins garderob, sorterade kläderna efter färg och allt - blev riktigt fint!
Sen åt vi lite glass och kikade på vem som vann Melodifestivalen. Var väl okej att Eric Saade vann tycker jag :)

Nu ska jag ta en kopp varm oboy och mysa ner mig lite framför tvn innan jag går och lägger mig, sov gott!

Nu har vi kommit hem till mig efter ett tag på badhuset, hade väldigt roligt men det bästa var nog att basta efteråt :) Nu sitter Elin och fixar sig lite, ska väl göra det jag också, så får vi se vad kvällen har att bjuda på sen.

Vad stökigt mitt rum har blivit igen..

Godmorgon! Typ..
Jag, Anna och Matilda ligger fortfarande i sängen och segar oss och det känns fortfarande som förmiddag trots att klockan är tre. Dock ska jag göra ordning mig nu för att sedan gå till badhuset och möta Elin :) Grymt längesedan jag var där, ska bli skoj :)






Parry Gripp!



Nu ska vi mysa ner oss i soffan med en massa kuddar och täcken och lite Ben & Jerry's!

Nu har jag kommit hem efter en eftermiddag med gym och en sväng till Ica, ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite innan det blir fredagsmys med några fina flickor! :) 
Och innan vi tittar på film här hemma hos mig ska vi köpa lite gottis, blir förmodligen Ben & Jerry's, mums ;)

Godmorgon!
Gick upp för en halvtimme sedan, gud vad skönt det var att sova lite längre för en gångs skull.. Hade inte tänkt att ha nå speciella kläder på mig idag, blir jeans, tjocktröja och mössa. Skönt med en slappare fredag ;)

Efter skolan idag ska jag, Matilda och Elin gå till gymmet och köra lite där. Sen kanske det blir lite fredagsmys ikväll? Vi får väl se! :)





Hade på mig tights med skinndetaljer från H&M, blus från GinaTricot, handcuffs från Glitter och Dr Martens idag :)
Hej!
Har uppdaterat dåligt idag.. Men såna dagar kommer väl också. Har världens huvudvärk nu så ska gå och ta en ipren och typ hundra glas vatten.





(hur ska man kunna välja EN bild?)

Kom hem för ett tag nu och har precis druckit upp en kopp äppel/kanelté. Saik vann förresten, woho! Älskar känslan på bandymatcherna, med orkestern och hejaklacken och folk överallt. Man blir så peppad :)

Nu ska jag öva lite på våran ensemblelåt. Jag tycker verkligen inte om den plus att det är hur mycket text som helst att komma ihåg.. Jaja, det är väl ingenting att göra åt då vi inte får välja låtarna själva i början :(

Om ett tag ska jag följa med Elin på bandy! Var evigheter sedan. Över ett år åtminstone, så det ska bli roligt :)





Kavaj och linne från H&M, tights från Lindex, armband från Åhléns
och boots från Scorett
Godmorgon!
Sitter och käkar knäckebröd och te här framför datorn just nu, så fort jag har ätit upp det ska jag hoppa in i duschen. Idag blir det väl samma saker som alltid, d.v.s. skola och gym.

Jag måste påminna mig själv om att jag måste lära mig låten som mitt band spelar på ensemblen till imorgon, men det ska väl inte vara så svårt? Får sätta den på repeat ikväll! :)
Sitter och gör rent mina skofavoriter - mina Dr Martens. Har blivit riktigt skitiga efter alla skoldagar och Stockholmsresan så det var verkligen dags :) Kolla vad fina de blir..



Hallo!
Efter skolan gick jag och Matilda först hem till mig för att ta en promenad med hunden och sen gick vi vidare till gymmet. Körde lite hårdare än vad jag brukar idag, känns bra! Hoppas på lite träningsvärk imorgon ;)

Efter gymmet var vi väldigt hungriga så då gick vi till Wayne's och åt. Åkte hem efter det och nu sitter jag och tittar på Simpsons :)

Today I'm wearing this:
tights - cubus, linne - ginatricot, oversize kofta - monki
skor - dr martens, klocka - ur&penn



Jag och Matilda är mycket koncentrerade och sitter och ritar. Jag har ritat en blomma medan Matilda har ritat både en monsterkänguru och en potatisbäbis.. Gulligull!







Just nu sitter jag och tittar på tv, zappar lite mellan kanalerna och är allmänt trött.. Imorgon blir det skola, gym, solarium, plugg. Gött, haha :)

Nu ska jag nog gå och borsta tänderna och tvätta bort sminket, sen blir det godnatt för mig. Sov gott :)





Sitter och tar lite egobilder i webcam sådär haha ;)

Har på mig min nya silverskjorta från Åhléns idag. Till det har jag vanliga svarta tights, mina boots från Scorett, svart trenchcoat och halsduk :) I örat har jag mitt peace/pistol-örhänge som jag fäste lite coolt i ett av de små örhängena - visst blev det häftigt? :D





Hade tänkt att gå till gymmet direkt efter skolan idag men så blev det inte, för nu sitter jag och Matilda i mitt kök och ska ha en riktig pluggeftermiddag. Behövs verkligen, har lite rester som jag då och då får ångest över men aldrig gör något åt..

Så nu ska vi sätta igång med både svenska, engelska, idrott och naturkunskap. Blir väl inte alltför kul men alltid lite roligare när man inte är ensam! :)



Hejsan!
Elin sov över här inatt, vi åt pizza, kollade på tv och pratade skit som vanligt ;) Vi gick upp runt tolv tror jag och åt frukost - våfflor! Sen låg vi asmätta i sängen ett tag innan hon åkte hem.

Nu ska jag ta det lugnt ett tag innan jag tar tag i plugget ;)
Väntar på att denna plutt ska komma hit och käka pizza med mig! Haha, lite hungrig jag.

Före


Efter


Gick ut i ett av våra förråd på jakt efter något att hänga eller lägga mina smycken på, hittade en fruktskål-sak.. Funkade utmärkt! ;)

Idag ska jag ha en riktig trökig dag med plugg och städning. Kanske hittar på något roligare ikväll? Men först ska jag gå upp och göra mamma och hennes kompis sällskap och fika lite :)

Hej!
Kom precis hem från valbo, var där med mamma en sväng. Igår i Stockholm var jag in på Glitter och skulle köpa två handcuffs, men dom var tyvärr slut. Så ringde in till Glitter i valbo och det fanns just två stycken kvar, nu är de mina! :)



Ansiktsprodukter (nattkräm, serum, concealer, foundationborste, krämrouge), The body shop


Armband, Åhléns. Med texten:
"We are each of us angels With only one wing And we can only fly Embracing each other"





Tights med skinndetaljer, H&M


Mörkrosa kavaj, H&M


Beiga tights med glansiga svarta partier, Cubus


Grå sidenskjorta, Åhléns


Är riktigt nöjd med dagens inköp :D Är helt kär i kavajen och armbandet!
Är äntligen hemma efter en bra men dock rätt regnig dag i Stockholm! Hittade inte överdrivet mycket som jag brukar, hehe, men är väldigt nöjd med de sakerna som jag köpte i alla fall :) Ska ta kort på dem nu, så de kommer upp här om ett tag :)

Dagens outfit: jeans-kappahl, tröja-lager 157, ugglehalsband-köpt i köpenhamn
till det skinnjacka, dr martens och halsduk




Idag är det ett år sedan jag och Elin åkte till Globen och såg Tokio Hotel live. Helt sjukt! 4/3 2010 var lätt en av de bästa dagarna i mitt liv, och jag kan fortfarande inte förstå att just dom stod framför oss. Minne för livet.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥ !!







Hade tänkt att jag skulle lägga mig klockan tio idag, så ska gå och sätta på mig en ansiktsmask och ha den ett tag innan jag borstar tänderna och går och lägger mig. Har bestämt vad jag ska ha på mig imorgon också :)

Bussen går tio i åtta imorgon om jag minns rätt, ska upp strax innan 6 så att jag hinner duscha, fixa mig och ta outfitbilder. Sov gott, för det ska jag försöka att göra! :)

Massagen var underbar! Precis som jag hade förväntat mig, hehe :) Efter den åkte jag och mamma och handlade innan vi kom hem för en storstädning. Hade hellre stannat kvar på spa't lite längre..

Men full rulle nu! Ska städa klart mitt rum, sen plocka fram vad jag ska ha för kläder på mig imorgon (problem redan nu känner jag!!) och plugga lite innan jag fixar naglarna :)


Vad ska jag ha på mig när vi går runt i sthlm imorgon?..

Filmen var faktiskt väldigt bra! Den var väldigt rolig tycker jag, värd att se :) Efter filmen fick vi bokstavligen rusa till bussen, borde ha sett ut som idioter som kutade förbi husen i superspeed.

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, är grymt trött och har ont i både huvud och mage. Ska upp tidigt imorgon och gymma med Elin, Martina och Matilda, så måste få lite sömn.. Godnatt!











Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har precis tagit en macka. Ikväll ska jag och några kompisar in till Gävle för att gå på bio, var ett tag sedan nu så det ska bli jättetrevligt :)

tights-lindex, linne-ginatricot, tröja-h&m, skor-dr martens
skinnjacka-jc, halsduk-mammas, klocka-ur&penn
Hallo!
Vaknade halv tolv idag med vovven bredvid mig. Tog en promenad med honom innan jag åt frukost och nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska möta Matilda klockan halv tre för att gymma lite :)

Åh, jag längtar till imorgon! På förmiddagen ska jag och Matilda gymma + sola och sen klockan ett ska jag på helkroppsmassage ;) Sen ska vi ju inte prata om hur mycket jag längtar tills det blir fredag..

Just nu sitter jag och tittar på "Knocked up" som går på trean, tycker den är lite rolig hehe :)

Jag, Matilda och Anna satt på Waynes i cirka tre timmar och pratade och hade det trevligt. Dock fick vi vänta på maten och kassan fungerade inte riktigt så vi fick det mycket billigare - lucky us! ;)

Tar kvart-i-bussen istället för en promenad ner till Waynes, då hann jag med bilderna också! Observera mina grymt snygga strumpor.













Har på mig tights och linne från H&M, en blus från Cubus, klocka från Ur&Penn och öronsmycke från Glitter. Över det min skinnjacka, halsduk från Cubus, väska från GinaTricot och ett par helsvarta kilklackar :)
Nu sitter jag med en handduksturban på huvudet och är halvklädd, borde väl sätta fart. Ska ju till Waynes och möta Anna, och nu ska även Matilda följa med! :)

Tänkte ta lite outfitbilder och lägga upp dem här också innan jag går, har 40 minuter på mig att göra det, föna och platta håret, sminka mig lite - ögonbrynspenna + mascara och klä på mig. Men jag är rätt snabb faktiskt ;)

Hejsan!
Kom precis hem från mormor, åt lunch där idag. Om en kvart ska jag börja gå mot stan för att gymma med Matilda, sen ska jag hem igen innan jag ska möta Anna på Waynes, men det blir inte förrän senare ikväll :)