Gårkvällen var väldigt mysig! Åt jättegod mat och sen spelade vi Monopol, gick väl sådär för min del, haha. Fick ju träffa Matilda en sista gång också innan hon åker till Turkiet idag - hoppas att du får det superbra och att du kommer hem röd som en kräfta ♥
 
Känns verkligen inte som fredag idag? Hade inte en aning om vilken dag det var när jag vaknade imorse. Ska strax göra mig i ordning för en kväll hemma hos Elin med mat och trevligt sällskap ♥
 
Hejsan! Verkar vara skönt väder ute idag, härligt med lite sol i alla fall. Idag har jag tid på Karisma Spa för att forma/färga ögonbrynen och färga ögonfransarna, äntligen. Sen måste jag städa och fixa lite här hemma, ser helt galet ut..
 
Har fixat mina naglar nu ikväll men det blev väl lite sisådär. Är ju så jäkla svårt att använda vänsterhanden och göra det snyggt så högerhanden blir alltid lite konstigare, haha.. Men det blev helt okej i alla fall och nu ska jag sova, natti natti ♥
 
Hej! Idag har jag inte gjort något viktigt alls, har inte ens gått utanför dörren... Igår åt jag lunch med Elin på Wayne's innan hon skulle iväg och jobba och på eftermiddagen åkte jag och Anna in till Gävle en sväng. Köpte lite småsaker bara men det var kul att åka dit istället för Valbo för en gångs skull! När vi kom tillbaka till Sandviken mötte vi upp Henke och sen blev det film hemma hos mig.
 
Funderar på att åka iväg till Ica en sväng om ett tag och köpa gelénaglar, vill ha långa fina naglar och borde väl egentligen ta hand om mina egna mycket bättre.. När jag åker iväg har jag ju kommit ut lite idag i alla fall, haha!
 
Hallå där! Gick upp klockan nio idag för att jag ska hinna fixa mig lite innan jag ska träffa Elin, sitter och dricker lite kaffe nu för att vakna till. Halv tolv ska vi träffas för lunch på Wayne's innan hon börjar jobba. Känner att jag är på ganska bra humör idag men jäklar, vilken träningsvärk jag har. Dör lite varje gång jag ska resa mig upp, haha..
 
Ikväll hamnade jag hemma hos Cornelia tillsammans med Anna och Stina för lite film, söndagsmys ♥ Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott!
 
Kom hem från stallet för ett tag sedan, har precis ätit lite och om ungefär en timme åker jag och Anna och tränar. Red båda hästarna idag men mysigast var nog att rida ut barbacka på finaste Gurra, det är så tyst och fint i skogen.
 
Godmorgon! Jag bara älskar känslan av att man kan sova hur länge man vill varje dag nu, det är så skönt. Sitter och äter frukost för tillfället och ska om ett tag byta om och cykla upp till stallet tror jag. Ikväll blir det ett bodyattack-pass och för första gången på länge ser jag faktiskt fram emot att det är måndag och en ny vecka imorgon.
 
Och på tal om ingenting så vill jag bara berätta att jag älskar de här bilderna..
 
Har precis blivit klar med dukningen ute på altanen och ska sticka iväg till Ica en snabbis och köpa dricka och glass. Tror jag hinner med maten perfekt också tills dom kommer hit till klockan sju, kommer bli en rolig kväll det här ♥
 
Godmorgon var jag nära på att skriva, men hej i alla fall! Känner mig sliten från gårdagen trots att man inte gjorde så mycket, känns logiskt. Sov länge och nu ska jag gå och duscha och planera lite inför ikväll. Matilda, Elin, Anna och förhoppningsvis Martina kommer hit för mat och att umgås lite, ska bli trevligt! Här är några bilder till från igår..
 

Har precis spelat kubb med Joel, mormor och Caroline och nu är det dags för grillning. Känns som man bara äter hela tiden? Kommer vara mätt i en vecka efter det här.. Hoppas att alla har haft/har en jättebra midsommar!

Glad midsommar! Jättehärligt väder idag och dagen firas tillsammans med släkten på mammas sida. Har ätit sill-lunch (eller typ köttbullar och potatis för min del, haha) och nu blir det jordgubbstårta ute på våran nästan färdigbyggda altan. Mysigt!

Hallå! Sitter just nu hos mormor och morfar, måste passa på att hälsa på nu när man är ledig. Förutom att jag gått hit så har jag inte gjort någonting idag, ska väl inte göra så mycket heller förrän jag ska till Charlotte ikväll med några andra. Ska bli mysigt! Igårkväll var jag, Cornelia, Anna och Elin på ett träningsevent på Göransson Arena. Det var Sandbacka Hälsocenter som körde ett 70 minuters bodycombat/bodyattack-pass (kampsportsinspirerat och kondition) med ett väldigt stort gäng och jäklar, vad vi körde! Det var verkligen jätteroligt och jag måste börja gå på mer såna pass nu i sommar känner jag.



I veckan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men blir väl någon sväng till stallet och lite träning skulle jag tro! Är jättesugen på att åka iväg och fiska också, var evigheter sedan jag gjorde det sist..

Hej! Nu var det ett tag sedan jag skrev något här så det är väl dags att göra det. Idag har vi haft skolavslutning i kyrkan, sjöng lite med kören och lyssnade på jättefin solosång från andra. Jag sjöng dock inte min låt för jag har blivit så förkyld de senaste dagarna. Låter roligt när jag pratar så då låter det väl inte så bra när jag sjunger heller, haha. Men det är så synd för jag såg verkligen fram emot att sjunga den.. När vi var klara i kyrkan blev det gruppfoto med hela tvåan och ettorna och sedan lunch på American Pizza Place med ett stort gäng estetare, precis som förra året!
Nu sitter jag framför tvn, dricker te och tar det lugnt inför kvällen. Ska möta upp några från klassen för att umgås och fira sommarlovet, ska bli kul!
Hej! Gårkvällen var väldigt mysig och jag och Elin, som sov över, somnade nog runt fem någon gång.. Vaknade halv ett idag (!) och satte oss ute och åt tacos till frukost, haha. Nu har jag röjt upp lite och varit ute på en promenad med hunden, tänkte slänga mig i soffan ett tag - är så trött!

Godmorgon! Jag som hoppats på jättebra väder idag är lite besviken.. Men men, what to do. Ikväll kommer det ett gäng vänner hit för lite tacos och film, mysigt! Ska städa lite och så nu på dagen så att det ser fint ut.

Nu är det bara en vecka tills vi går ut tvåan. Galet. De här två åren har gått så fort och jag känner att jag inte vill börja sista året än, då går vi ju ut helt snart.. Men det ska i alla fall bli skönt med lite ledighet. Men min kära klass, det blir inget "inte-träffas-på-hela-sommaren" heller, jag kommer att sakna er för mycket då!

Godmorgon! Idag börjar jag kvart över ett och har bara en lektion så hade tänkt att sova i alla fall till nio. Dock är det ju full fart ute på gården nu när våran altan håller på att byggas så vid åtta var jag klarvaken. Har ätit en god frukost och ska snart ut och gå en sväng tror jag, är ju jättehärligt väder ute. En sak som inte är lika rolig när man är ute och går är att mitt knä har börjat kännas av lite igen, inte roligt att halta sista kilometern liksom.. Förhoppningsvis är det bättre idag!

Ska också äta lunch hos mormor och morfar idag tillsammans med kusin Joel, trevligt ♥

Härligt väder på nationaldagen fick vi ju då i alla fall. Regnade och var lite kallt imorse men nu har jag gått runt ute i shorts och t-shirt, det svenska vädret alltså.. Sov länge idag men har ändå hunnit med en långpromenad och bakning, gjorde kladdkakemuffins med grädde och jordgubbar på! Väntar nu på att moster, Håkan, Joel och Caroline ska komma hit och fika. Mysig onsdag.







Igårkväll var det ju som sagt middag och förfest hemma hos Matilda. Var riktigt roligt! Åt grillat, dansade galet och skrattade mycket som vanligt. Vilka underbara vänner man har. Saknade dock min kära Elin som förmodligen ligger i solen och har det bra i Turkiet nu.. ♥ Men lyckad är det minsta man kalla kvällen!

Idag är det söndag och en sån där dag då man bara vill ligga i sängen, kolla på film och mysa under täcket. Men har tänkt att städa och plugga historia först, ska väl ta tag i det nu. Här är lite bilder från igår också:















Hej! Idag lyckades jag sova till halv tolv och nu ska jag göra mig i ordning för en tur till mormor och morfar. Senare klockan fem ska jag hem till Matilda med ett stort gäng brudar och fira lite, dock får jag inte följa med ut sedan då jag inte är 18.. Tur att jag inte är ensam i alla fall, haha.

Den stora frågan idag; vad ska man ha på sig?