Hej! Har haft en väldigt bra helg med min fina kusin. Fredagskvällen- och natten spenderades hemma hos Cicci där det var fest, var riktigt kul men slutade väl inte riktigt som jag tänkt mig. Men var ju som sagt roligt innan i alla fall! På lördagen var det spelning på Drömfabriken och sen blev det glass och film på kvällen. Idag sov vi ut och runt halv tre åkte hon hem till Dalarna igen, tror det blir en tripp dit för mig på höstlovet.
 
Några festbilder..
 
Det enda jag vill tänka på nu är att min underbara kusin Viktoria kommer hit imorgon ♥ Har också spelning på stan' med skolan på dagen vilket ska bli kul och sen blir det full fart på fest hos Cicci på kvällen. Gangnam style - eller hur? Känner att vissa brudar jag känner borde känna sig träffade, haha. Sen blir det ju så klart mys med dalmaskusinen resten av helgen.
 
Sitter just nu och lyssnar på Mumford and sons nya album Babel, låter bra det här! Har sett fram emot det så länge, tycker om "Ghosts that we knew" väldigt mycket. Har varit en hyfsad dag i skolan, nu ska jag få lite plugg gjort och sedan bara ta det lugnt...
 
Riktigt nöjd med min studentmössa. Funderade först på att ha svenska flaggan inuti men blev vitt ändå. Sen vill jag ha mina klasskamraters namn inuti också bredvid årtalet ♥
 
Idag har hela familjen åkt runt en hel del, vi började på en loppis i Järbo. Var förresten jag som körde bilen hela tiden, viktigt att nämna! Haha. Fick med mig lite saker hem; några koppar, ljuslyktor osv. Roligt att hitta på såna ställen tycker jag! Sen åkte vi vidare till Valbo där vi gick runt ett tag, blev dock inget köp där inne för mig.
 
Hallå! Idag efter skolan följde jag med Anna in till sjukhuset en sväng innan vi gick en sväng på stan'. Blev inget köpt vilket känns bra, måste börja hålla i pengarna lite bättre. Klockan 6 mötte jag mamma och Peter vid Church street och åt jättegod mat - är så gaaalet mätt.. Funderar på att lägga mig ganska snart och verkligen sova ut, känns som jag inte sovit mycket alls den här veckan. Hoppas att alla har en bra fredagskväll ♥
 
Åh, så trött jag är nu. Skoldagen kändes väldigt lång och nu på eftermiddagen har jag städat lite hemma och varit på bodypump med Cornelia, kommer ha så ont imorgon, haha. Nu har jag ätit jättegod tacopaj och ska lägga mig och kolla på någon film om ett tag tror jag. En bra torsdag. Imorgon blir det ju skola som vanligt och på kvällen tror jag att jag ska ut och äta på Church street med mamma och Peter. Så gott!
 

Namn: Anna Elvira Nordgren

Ålder: 17

Längd: 168 cm, tror jag

Sko-storlek: 39-40

Bor: Sandviken

Gör just nu: svarar på allt i den här listan?

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Omtänksam, rolig kanske.. Svårt det här ju!

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: är en sann tidsoptimist, lite för egoistisk ibland, är en slösare

Vad är du rädd för: att förlora någon nära, att misslyckas, att växa upp

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att när det behövs kunna stå upp för mig själv

Har du körkort och egen bil: Nej

När grät du senast: Idag, av skratt.. Annars var det i söndags

När skrattade du senast: Idag i skolan

Vem åkte du bil med sist: min låtsaspappa Peter

Vem åt du mat med sist: Anna, Martina, Matilda och Alex i skolans matsal idag

Vem sov du hos sist: Måste vara Anna eller Elin tror jag..

Vem sov hos dig sist: Anna

Vad var du rädd för när du var liten: Mårran i Mumin, grät varje gång!

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Ville jättelänge jobba med hästar

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Inte många gånger

Värsta smärtan du råkat ut för: Har aldrig brutit något eller så, men det gör ganska ont att flyga av en häst..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Den tiden då jag befann mig i stallet kanske 5 dagar i veckan, var så glad då. Sen är estet det bästa som har hänt mig tror jag, har träffat så många underbara människor och har verkligen kommit nära vissa.

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Förbannad? Hm, oja. Men var riktigt ledsen, och är fortfarande, när min älskade favorithäst togs bort. Saknar honom så oerhört mycket..

Har du någonsin sportat: Har ju alltid varit en hästtjej så har ridit i många år, har aldrig hållt på med något annat än det..

Någon du ser upp till: min kusin Mattias.

Vad finns alltid i din handväska: Handväska och handväska... Har i alla fall alltid med mig mobilen. Resten är det lite sisådär med, haha.

Har du varit utomlands någon gång: Ja

Om ja, var har du varit: Sydafrika, Rhodos, Turkiet, New York (räknas Danmark och Finland?)

Vilken plats var finast: Sydafrika

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej

Rökt: Nej

Snusat: Nej

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: Har några hål i öronen. Vill tatuera mig.

Finaste komplimang du fått: "Om du var en kille så skulle jag dejta dig!" - Matilda. Hahaha, måste ju vara den finaste komplimangen jag fått av någon tjejkompis i alla fall.

Storstad eller landet: Tycker om båda!

Hamburgare eller pizza: Hamburgare tror jag

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Både och! Är nog lite mer hundmänniska egentligen, men älskar katter också.

Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet

McDonalds eller MAX: Max

Vin eller Öl: Vin

Charter- eller skidsemester: Charter, åker inte ens skidor

Sverige eller utlandet: Beror på. Vill bo i Sverige men tycker om att åka utomlands! Vill resa mycket i framtiden.

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Hockey

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Spelar ingen roll

Sommar eller vinter: Åh, jag vet inte... 

Vår eller höst: Höst!

Flyg eller tåg: Älskar att åka tåg!

Heej! Är på väldigt bra humör just nu, har ju beställt studentmössan idag och är så nöjd med den. Man kan gå in och ändra i beställningen innan allt betalas men tror att den får vara så som jag gjorde den idag. Lovar er, den är så fin! Himla dyrt allt det där dock, men men.
 
Nu ska jag bara sitta här framför min älskade dator (ååååh, den är så seg) och göra ingenting!
 
Har tyvärr tillbringat en större del av söndagen på Gävle sjukhus på grund av en olycka men nu är allt i princip bra igen ♥ Gjorde lite äggröra och bacon till mig och mamma när vi kom hem igen och nu håller jag på att städa i mitt rum, älskar när det blir rent och fint. Är det illa att jag blir hur glad som helst över att äntligen ha fått en sängkappa? Haha...
 
Och till något helt annat: studentmössprovning imorgon! Aaaaaaah, så galet och konstigt. Vet i alla fall att jag vill ha en silverplupp (vet inte vad jag ska kalla det..) och mitt förnamn plus "ESMK10" på den men får väl se hur den blir sen!
 
Har tillbringat hela dagen på stan' och har både spelat, sjungit och varit på konsert. Orkar inte skriva så mycket så blir några bilder istället...
 







Saknar min och Elins Stockholmsresa i våras (visst var det i våras?). Shopping och bo på hotell - åh, hotellfrukost - och hade jätteroligt... Nästa år blir det dock lite längre. Vi har planerat att åka till Berlin och det är något som verkligen verkligen måste bli av, skulle vara så kul ♥
 
Hej! Är på väldigt bra humör just nu. Det är fredag, har varit en bra dag i skolan, det är härlig höst ute och har varit ute på en timmes promenad nu på eftermiddagen. Sitter nu och äter kiwi och dricker kaffe och tänkte titta på lite How I met your mother eller kanske någon film...
 
Den här dagen började lite trökigt med att jag försov mig, stressade som bara den, insåg att jag hade fått punka på cykeln av någon anledning, fick inte tag på någon som kunde skjutsa mig och missade bussen som precis hade gått. Slutade med en promenad till skolan (i ett sånt där lite drygt väder; för kallt utan jacka, alldeles för varmt med jacka) och blev ganska mycket försenad...
 
Men men! På eftermiddagen gick jag en stund på stan' innan jag gick hem och nu ikväll har jag varit ute på promenad i Trebo med Jossan. Har alltså gått väldigt mycket idag, haha. Var ute i två timmar och bara babblade på om allt och inget. Känns lite jobbigt att komma på att man borde ha umgåtts så mycket mer de två åren vi känt varandra.. Fast bättre att komma på det nu än typ en vecka innan studenten.
 
Känner att jag klagat lite väl nu så ska dricka upp mitt ingefärsté nu innan jag går och lägger mig, godnatt ♥
 

Våran uppgift just nu... Eller?

En dag till hemma. Bättre idag så blir skola imorgon. Håller på med en låt som jag ska ha med på mitt projektarbete, kommer bli väldigt bra tror jag så är ganska peppad ändå. Har bestämt med min kusin Viktoria att hon ska komma hit 28-30 och det ska bli sååå roligt. Då blir det ju såklart maskeradfest (vad ska jag klä ut mig till?!) hos Cicci på fredagen och sedan filmmys på lördagen, låter som en toppenhelg tycker jag. Saknar henne så mycket, längtar ♥
 
Fin konversation idag mellan mig och min kära Slemholm... Glad tjej.
 
Nu ikväll blir studentkryssningen bokad! I och för sig över 160 dagar kvar (älskar Days Until-appen, haha) men ska bli så kul. Delar hytt med Martina, Matilda och Anna vilket kommer bli galet roligt!
 
Annars håller jag på att kika på lite utbildningar, har så svårt att tänka på utbildning först och stad sen. Har städer som Göteborg inpräntat i huvudet redan, vill ju så gärna. Men vi får väl se hur det blir..
 

Mår inte ens bra idag och blir hemma från skolan. Blä. Lägger mig och sover bort några timmar, drömmer om något bättre.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Hinna få så mycket sömn som möjligt inför fem nya dagar i skolan. Tänkte skärpa till mig lite och verkligen köra igång med träningen ordentligt nu också - hallå, måste ju utnyttja det jag betalar för! Blir nästan lite irriterad på mig själv. Så bodypump är spikat på eftermiddagen imorgon. Sen har jag mycket annat som jag inte lika gärna tar tag i, typ matteplugg och sånt... Usch.
 
Måste också berätta om den trevliga lördagskvällen jag hade. Först blev det middag hemma hos moster med familjen och Anna och hennes familj och sen åkte jag och Anna hem till oss och myste lite ute på altanen med filtar och musik.
 


Vill ha pengar, fler timmar på dygnet, mer ork, vara gladare, åka till farmor och farfar. 58 dagar till 18-årsdagen och 76 dagar till London.
Nu släcker jag för idag, ser inte fram emot lektionerna i skolan imorgon men dit måste man väl ändå. Gick bra att övningsköra idag, kör imorgon igen! Teorilektioner blir det snart också, ska lägga på ett kol tänkte jag. Godnatt då.
 
 
Well, I came home, like a stone and I fell heavy into your arms..
Kort skoldag idag, slutade innan lunch och lunchen blev en sån där plocka-själv-sallad från Ica. Så gott och så bra när man som jag typ inte tycker om någonting som är i vanliga sallader, haha... Har lite saker att ta itu med nu på eftermiddagen och ikväll blir det övningskörning med mamma.
 





Vad gör jag ens uppe nu? Borde ligga och sova eftersom jag ska upp om sex och en halv timme... Har i alla fall spenderat söndagen hemma hos mormor och morfar, på Wayne's med Elin och sedan hemma hos Jossan i hennes lägenhet. Har varit en bra söndag ♥ Sitter och ritar nu igen men måste, måste, måste verkligen sova..
 




Vet inte ens vad jag ska skriva längre.
 
Konstigt med september redan och nätterna är så kalla... Det här året har gått så fort, känns inte som om jag fått någonting gjort. Blir skillnad nästa år.
Nu ska jag sätta mig och rita lite, känner för det. Senare blir det en sväng till mormor och morfar.