Bilder fotade av Simon Hedquist och lånade från www.simoncrow.blogg.se!
 
Ja, snart är det slut på mars också. Herregud, var tar dagarna vägen? Det är mycket som görs och ska göras just nu känns det som. På torsdag åker vi på studieresa till Stockholm med klassen och på fredag ska projektarbetet lämnas in. Sen är det bara en vecka kvar till påsklov och när vi väl fått lov ska jag bland annat ut på Lobby med Matilda och Anna, fira påsk hemma hos moster och Håkan och skriva högskoleprov. Är väl bara att gnata på som vanligt.
 
 
Solig bild från för någon vecka sedan. Det är ju som översnöat nu, bokstavligen.
Hej! Igårkväll var det ett gäng som samlades här hemma hos mig för lite Melo- och filmkväll. Vi åt först mat från Monroe's och sen satte vi oss framför tvn och röstade på favoriterna! Jag röstade tre gånger på Robin, så himla bra. Underbar röst och rolig låt, blev galet glad när det var han som vann - heeeeelt rätt. Sen blev det lite film men vi kunde inte bestämma oss för en så såg början på både Brave, ett Big bang theory-avsnitt och Hungergames.. Såg inte klart någon utan gick och la oss istället.
 
För någon timme sedan vinkade jag av sista ungen som var Anna och nu sitter jag här nyduschad och tänkte plugga lite körkort. Det är inte långt kvar kan jag säga och mitt mål var påsklovet så har varit ganska duktig tycker jag.