En sak jag verkligen blir trött på är när andra tycker att drömmarna man har inte är tillräckligt realistiska. När någon fnyser och himlar med ögonen åt planerna man har inför framtiden och att det får en att känna sig löjlig. Det är klart att man inte ska ge sig in på något som man inte kommer att klara av men stora drömmar är bra. För hur ska man annars orka med sin vardag om man inte har något man ser fram emot och något att jobba för? Jag tänker stå rakryggad kvar när någon försöker att knuffa mina planer och drömmar åt sidan, aldrig i livet att jag ger upp det jag vill ha för att någon annan gav upp sitt eget.
Har faktiskt sökt tre jobb nu ikväll, känner mig duktig. Hoppas verkligen på ett av dem, skulle vara så underbart att få den möjligheten! Berättar mer någon annan gång om allt går bra. Nu ska jag ta en dusch och sedan lägga mig i sängen framför tvn, sov gott allesammans.
 
Sitter och lyssnar på musik och äter turkisk yoghurt med stevia, vaniljpulver och valnötter - grymt gott. Kanske inte låter så gott dock, haha. Stevia är ett naturligt sötningsmedel från en växt och innehåller inga kalorier. Brukar söta turkisk yoghurt, kvarg, té och liknande!
Idag hade jag massor av planer och to-do's men blev mycket av eller? Nja, kan man väl inte säga. Men var i alla fall till mormor och morfar en sväng på eftermiddagen och sen jag har fortsätt på en samhällskunskapsuppgift om jämställdhet. Lite duktig är jag i alla fall. Imorgon när det är en ny vecka är det bara en vecka kvar till sportlovet, åh så skönt. Vi har dessutom resursvecka den kommande veckan så vi tillbringar alltså fem dagar på Kulturcentrum och har bara musiklektioner!
 
Bild på mig och lite av Simon, haha, från Musikbolaget som vi hade förra våren. Taget av duktiga Cicci!
Hej! Nu har halva helgen redan gått och undrar jämt varför helgerna inte kan kännas lika långa som veckorna. Idag har jag i alla fall bara varit hemma. Gick ut på en jätteskön promenad med Ozzy på förmiddagen; sol, någon plusgrad och tösnö. Gjorde för bara ett litet tag sedan en jättegod smoothie på banan, vindruvor, babyspenat och lite vatten - mums! Kvällens planer är att sitta hundvakt åt min egen hund och kika på Melodifestivalen. Det är såna kvällar som gör en sliten som 18-åring.. Haha.
 
Håller för fullt på att kolla efter en studentklänning. Har en bild i huvudet av hur jag vill att den ska se ut, kan exakt beskriva den så nu är det ju bara att leta. Om det skulle behövas kan mamma sy en åt mig men det skulle ju vara enkelt och skönt att bara kunna klicka hem en från nätet.. En traditionellt vit ska jag i alla fall ha och det kommer bli så fint med min studentmössa till som jag nu har fått hem. Är himla nöjd med den men när jag sitter och tittar på den får jag den där vemodiga känslan. Men studentångest har jag fortfarande gott om tid att skriva om senare, haha.
 
Trots att man alltid blir lite ledsen på söndagar för att helgen är slut och fem nya skoldagar väntar så har det ju varit härligt väder idag och det är inte så pjåkigt. Gjorde bananpannkakor till frukost och åt dem med kvarg, banan, mango och kokos - mumma. Någon timme senare tog jag och hunden en promenad till moster där det blev en kopp kaffe och prat. Vad jag tycker om att vara där hos moster och Håkan, alltid mysigt och jag blir alltid så glad. Lekte lite ute på gården hemma med Ozzy också, ibland tycker jag att han börjar bli så gammal och gubbig men när favoritfotbollen kommer fram blir han så himla lekig och galen.