Ska bara packa lite snabbt innan jag kryper till kojs... Ska upp tidigt imorgon för att duscha och äta frukost innan tåget lämnar Sandviken 10.38. Förresten så var jag, Martina och Ranya med i veckans annonsblad:
 
Idag är det bara en vecka kvar tills jag blir myndig. G-a-l-e-t. Hur gammal har jag gått och blivit liksom? Haha, nej då. Men det ska bli kul! Ser fram emot en mysig tisdag med familjen och en massa god mat för då är det jag som har bestämt menyn, mums. Sen blir det ju utgång på fredagen vilket också ska bli hur roligt som helst.
 
Om ett tag ska jag umgås med Martina och plugga lite körkort och sedan packa inför morgondagen. Johan blev dock inte med imorgon utan åker upp tillsammans med pappa på torsdag istället. Men inte är jag ledsen för det, älskar att åka tåg själv med musik i öronen, så skönt. Sen saknar jag farmor och farfar också så det ska bli mysigt att komma hem till dom ♥
 
Har sprungit runt hela dagen känns det som och nu får jag äntligen slappa i soffan. Just nu tittar jag på Project Runway Sverige och dricker jul-té ♥
 
Godmorgon! Har faktiskt varit vaken i en halvtimme, vet inte riktigt varför jag vaknde så tidigt. Eller ja, kanske för att jag la mig vid tio igårkväll, haha. Idag snöar det i alla fall, såna där stora mysiga snöflingor. Just dom är så härliga tycker jag! Funderar på att ta mig ut på en promenad snart bara för att titta på snön.
 
Till frukost åt jag bananpannkakor som jag gjorde igår. Man orkar väl inte ställa sig och göra såna på morgonen liksom. Med färska jordgubbar och kokoskeso, huuur gott som helst. Viktigt att äta en stor nyttig frukost på morgonen, känner verkligen skillnad på hur pigg jag är nu för tiden på förmiddagarna jämfört med förut då jag inte åt någonting alls.
 
Dessa foton är lånade från Elin Lennholm, Simon Hedquist, Ulrika Forsström och vår Facebooksida "Bessemerskolan Musik". Skulle viljat ha med min systemkamera på turnén så att jag kunde använda egna bilder men nu fick det bli så här - vill ju visa upp lite av vad vi gjorde för något..

Lovar mig själv att bli bättre på att blogga nu. Vill ju se vad jag gjorde sen när jag går tillbaka i arkivet sen! Just nu är det höstlov i alla fall, känns skönt med lite paus. Turnén förra veckan gick väldigt bra och alltid så roligt att bara umgås så intensivt, man kommer närmare varandra. Det gör en lite extra ledsen också eftersom det var vår sista gång. I lördags var det högskoleprov som gick lite blahablaha. Vet inte riktigt vad jag ska säga, var så mycket svårare än vad jag väntat mig men vi får väl se vad jag får för resultat sen. Var i alla fall fem provpass på 55 minuter var och 40 frågor på varje. Känns lite galet, haha.
 
Idag var första dagen på länge jag slapp ställa väckarklocka. Åh, så skööönt. Dock sov jag bara till halv nio och blev på en gång dags för morgonpromenad med hunden våran. Har varit ensam hemma nu mellan lördag och söndag vilket också var så himla skönt. Älskar att ha huset för mig själv. Var också på en längre promenad, ungefär 8 kilometer blev det, och hälsade på mormor och morfar bland annat.
 
 
Imorgon har jag lite städning inplanerat på förmiddagen, ni skulle bara se mitt rum just nu. Sen efter lunch ska jag till tandläkaren och sedan vidare på körkortsteori. Jäklar, vilken rolig start på höstlovet liksom. Dock så åker jag och min bror Johan till Ludvika på onsdag vilket ska bli roligt ♥ Älskade Gräsberg.
 
Hos farmor och farfar.
Åh, vad kul det var igårkväll. Lätt en av de roligaste spelningarna vi gjort! (Jossan, vi saknade dig där! ♥) Var först väldigt nervös eftersom vi sångare var tvungna att prata lite innan låtarna också medan de övriga i bandet gjorde sig klara men allt gick bra. Var sådant drag i publiken redan från första början så det var inga problem alls att stå där uppe på scenen. Till och med i Grenade som är en ganska lugn så var det folk som sjöng med, jublade och klappade för fullt - riktigt taggad och glad blev man! Från och med du som vi spelade lite senare gick också väldigt bra, kunde slappna av och ha roligt! Vad jag älskar att gå den här linjen, det bästa valet jag gjort.
 
Idag har jag umgåtts lite med Elin då hon sov över här efter spelningen igår och sedan varit hemma hos moster på gofika. Har också övningskört lite och umgåtts med mamma nu ikväll ♥ Imorgon börjar vår programvecka i skolan och då är det bara en massa spelande som gäller. Har repetitioner hela måndagen och sen har vi spelningar resten av veckan. Vi ska spela på Söderskolan, Perslundaskolan, Murgårdsskolan och Hedängsskolan - ser fram emot det. Har också körkortsteori imorgoneftermiddag och sen måste jag och Kallio komma igång med projektarbetsinspelningen den här veckan...
 

"Backstage-bild", om man nu kan kalla det det, på Martina och mig


Uppe på scenen under Elins låt "Something's gotta hold on me"


Efter oss var det Frank Ådals tur på scenen, väldigt bra var han


Haha, kanske lite orelevant bild.. Men min frukost imorse, mums! Fil med banan, kokos, cashewnötter och gojibär.

Hej! Idag fyller min kusin Mattias 29 år, grattis till honom ♥ Själv är man hemma med en jobbig förkylning, är inne på tredje dagen nu men måste gå imorgon. Kan ju inte missa hur mycket som helst. Under måndagen och tisdagen har jag hunnit sett 7 filmer, haha. Something borrowed, Pride and prejudice, Mulan, Pride and prejudice igen (sååå bra ju, den från 2005), Shrek 1 och 2 och Hungergames. Okej, 6 stycken då.. Det är ungefär det jag gör under dagarna just nu då.
 
Var hos Lotte på fest i lördags, back to the 70's! Var roligt, mycket härligt folk och bra musik. Så kul när alla faktiskt klär ut sig!
 
Känns som dagarna går jättesakta men ändå är det snart fredag igen... Har ingen roligt att skriva just nu känner jag, men imorgon blir det en sväng på stan' med mamma och sedan städning som vanligt (woo). Vill till London NU. Men ser också fram emot Lottes fest, spelningen på Valhalla, att sjunga med storbandet, min födelsedag, Ludvika på höstlovet. Behöver fokusera på de bra sakerna!
 
Ett problem som jag har är det här med frukost... Nu har jag dock hittat några roliga instagrammare som jag börjat följa och har verkligen fått inspiration från dem. Vill använda banan, kanel, kokos, havregryn, kvarg och nötter till allt. Haha, nej då, men har i alla fall nya idéer för vad man kan äta till framförallt frukost och mellis! Tycker om sådant mer än typ ostmackor och mjölk.
 
Ska strax byta om till träningskläder och sen är det dags för bodypump med Cornelia! •• haha, gullig smiley...
 
Oktober nu, månaderna bara rusar förbi. Söndagen har tillbringats hemma, har fixat och donat lite och varvat med promenader med hunden och mamma. Har väl inte så mycket att dela med mig av just nu, längtar till London-resan bara!
 
Har också fått lite idéer till en första tatuering... Är ju så sugen men ska hålla mig ett tag till. Vill få en idé att fastna ordentligt och sen måste man ju fundera ett tag för att vara riktigt säker.