Jag är ett stort fan av att rita och har tidigare ritat av t.ex. Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Edward Cullen och Hattmakarn. Nu bestämde jag mig för att ännu en gång rita av Tom och hittills ser det väldigt bra ut :D Tog bild i camen på den jag ritade förut och den jag håller på med nu, de ser lite annorlunda ut i verkligheten. Men ändå :)


Den gamla. Är fortfarande inte klar med dreadsen, men jag ska göra klart dem när jag orkar..


Den jag ritar nu. Gött.
Blev lite mer än en timme på gymmet, och sen tog jag en grymt skön promenad hem. Vädret idag var ju underbart.
När jag kom hem bakade jag lite muffins som jag ska gå till mormor och morfar med imorgon, längesen jag träffade dem nu och ville att de skulle få en liten present, hehe :)

Efter muffinsbakandet la jag mig i soffan framför "Inception", som jag sett förut men lätt kan se några gånger till. En film man får tänka lite till, men ändå är så bra! Nu ska jag finslipa mitt tal lite inför svenskalektionen imorgon, usch..



Och förresten så har Ofelia kommit hem till Sverige från Kina idag! Har saknat henne så. Om hon orkar följer hon med till skolan imorgon, annars får hon vila upp sig en dag så kanske hon följer med på tisdag. Man behöver nog lite vila innan någon dag med min klass, haha ;)
Inatt hade jag den bästa drömmen på länge. Jag var någonstans utomlands tillsammans med Martina och Matilda, och då träffade vi på två bandmedlemmar från Bullet for my valentine. Nämligen Matthew Tuck och Michael Paget.
Och jag som är världens Bfmv-fan blev ju jättenervös osv. Sen stod de och pratade med oss jättelänge, till slut kom vi in på när vi skulle åka hem igen och gissa vad som hände då?.. Jo, jag vaknade!

HATAR när det händer.







Godmorgon!
Vaknade för en timme sedan och har precis ätit frukost. Ska snart städa mitt rum lite innan jag packar gymkläderna och drar till gymmet!

Åh, vad jag längtar till imorgon! Då får jag pengar och ska gå och köpa mina älskade Dr Martens - äntligen ;) Plus att jag ska titta på ett par byxor som jag har spanat in :)
Anna åkte hem alldeles nyss, hann inte se klart "Precious". Men den var väldigt hemsk. Bra men så sorglig, kan inte se klart på den själv ens :(

Så bytte dvd, till världens bästa dokumentärfilm från Tokio Hotels Zimmer 483-turné. Kan hela utantill. Den är så bra, hihi! Ska nog lägga mig när den är slut, kram :)

Anna och jag har precis sett klart på "Vampires suck" som var helt okej. Rätt överdriven, men ändå många roliga scener :)
Nu ska vi titta på "Precious", lite seriösare film. Alla säger att den är så bra, vi får väl se :)

Satt på en kedja också, gillar det ;)







Med inspiration från Kenzas blogg ska jag nu pimpa en jeansjacka med nitar. Hoppas det blir snyggt! Tog ett gammalt nitbälte som jag ofta använde förut och tog bort nitarna :)





Hejsan!
Väcktes tio imorse efter sju timmars dålig sömn, inte överdrivet pigg då. Åkte till moster en sväng och fikade, halvsov vid bordet då kan man säga. Men det är värt det! För jag hade så jäkla kul igår. Det var väldigt mycket folk och blev lite kaos vid vissa tillfällen, men det mesta var väldigt skoj :) Och grattis till Annie igen! ♥

Blev inga outfitbilder igår, tyvärr. Hade ju tänkt att fota innan vi gick men det glömde jag bort, och inatt var inte riktigt det rätta tillfället för det.

Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite, men annars bara slappa framför tvn typ. Ikväll kommer Anna hit för att kolla på film, mys mys!

Håller på att  fixa mig inför festen ikväll! Har duschat och fönat håret, springer runt i morgonrock nu och plockar ihop det jag ska ha på mig. Blir säkert lite outfitbilder sen! Nu ska jag ha kul - it's my night tonight.

Är dock inte helt nöjd den här gången. Tror jag ska köpa en ljus hårfärg nästa gång och färga hela håret, istället för att dryga med ett ton folie som det tar typ en timme att sätta i.. Aja, det är som det är just nu iaf! :)

FÖRE


EFTER


Nu när jag tittar närmare ser jag ingen stor skillnad på före- och efterbilderna, men i verkligheten syns det verkligen! Synd att man inte alltid kan fånga det på bild. Plus att jag inte har sådär mycket utväxt som det ser ut att vara, det är bara en skugga :)

Nu har jag och Martina precis kommit hem till mig och nu sitter vi och väntar på nästa buss som går kvart i. Vi ska ner på stan, köpa gymkort och sen gymma lite innan kören börjar klockan fyra :)

Efter kören ska jag sola en kvart innan jag åker hem och gör nya slingor, perfekt till festen imorgon ;) Nu ska jag gå och packa lite gymkläder, bloggar senare med för- och efterbilder på håret :)

Idag hämtade vi ett paket från H&M som hade kommit, i det låg bland annat detta som jag fått av min kära mor :)

Hallo!
Dagen har tillbringats i skolan och när vi slutade gick jag, Anna och Martina till ica för att köpa hårblekning till mig. Imorgon blir det nya slingor ;)
Mamma hämtade upp mig efter ett tag och vi åkte in till Gävle en sväng. Hade lite saker in mind som jag skulle titta efter, men det blev bara två halsband som följde med hem. Nöjd ändå :)

Nu ska jag gå och hämta ett glas apelsinjuice - är grymt sugen på det! Men det blir till att sova snart, är så trött. Kram!





Båda är från Ur & Penn :)
Går ju en kurs som heter fotografisk bild varje tisdagförmiddag, där vi får lära oss att använda systemkameror, redigera i photoshop osv. Nu har vi äntligen börjat med studiefotografering, och idag fick jag sitta modell när läraren skulle visa hur man kunde använda ljus från sidan och uppifrån för att skapa skuggor och sånt :)

Försökte med något liknande nyss, med min pyttelilla skrivbordslampa, gick ju sådär, haha.. Har ju gröngula ögon, så ena ögat - det ljuset ligger på - ser ju galet ut :)

Här är det som jag köpte i valbo. Är väldigt nöjd och klänningen kommer jag förmodligen ha på fredag :)

En tajt klänning från Carlings, älskar dragkedjan!


En söt mörkblå midjekjol från Sisters, var rea på den till och med :)
Hejsan!
Kom hem från valbo för ett litet tag sedan, var där med mamma och tittade efter något att ha på mig på fredag då det är fest för Annie.
Hittade två fina plagg, dock måste jag låta kameran ladda en stund innan jag tar kort på dem och visar dem här, och under tiden den laddar blir det att ta tag i lite plugg och äta mango :)



Saknar dig, gubben. Men nu får du må bra och äta på gröna ängar förevigt.
Förutom att jag vill ha septum funderar jag på att pierca något/några till hål i öronen. Jag har redan 6 st, tre i varje, men tycker det är så kul när man precis har piercat nytt, haha. Vet inte varför.

Är väldigt sugen på en sådan här i höger öra:




Less is not more, more is more.

Åh, imorgon är det måndag igen.. Alltid lika jobbigt. Däremot ser jag fram emot att vi börjar med ensemblen på torsdag! Är väldigt nervös eftersom jag har världens scenskräck, men hoppas att det går över tillslut.

Och får lite pengar på torsdag också, då ska jag gå och köpa gymkort igen! Gud vad skönt, har saknat motivationen och så ett tag, men nu är jag taggad till tusen.

Haha, det är sånt här strunt jag ligger och skriver när jag inte kan somna. Men får försöka mer, kanske börja med att stänga av datorn? ;) Godnatt!

Jag läser hur många bloggar som helst just nu, men har tre favoriter:

kenzas.se
Grym klädstil! Skriver bra, har humor osv. Rolig & inspirerande :)


egoinas.devote.se
Humor och tankar som kan roa en länge, hon tänker på saker man själv inte märker, haha :)


elinwahlberg.se
Förtjänar lätt en plats i topp tre! Väldigt snygg klädstil, inspirerande bilder och outfits. Jättebra blogg, verkligen!

Hallo!
Elin åkte hem för ungefär en timme sedan efter att ha sovit här inatt. Vi kollade bl.a. på Björnbröder som är så himla bra! Haha, speciellt älgarna som är med, klockrena.

Nu blir det lite Solsidan och te, sen plugg och dusch. Ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll, har nytt schema för terminen och börjar en halvtimme tidigare imorgon, usch..

Nu har jag städat mitt rum! Dammsugit, plockat ihop och grejat - allt det där jobbiga. Men nu är det klart så nu ska jag fixa mina naglar och sätta på mig en ansiktsmask, sköönt :)





Naglarna fixar jag med ett nagelkit som jag fick av mamma i julas. Klipper, filar, smörjer in osv. Sen köpte jag en mud mask från Kicks igår, hoppas den är bra! :)
Godmorgon!
Vaknade för en halvtimme sedan och ska snart äta lite frukost. Fick precis reda på utav mamma att hon beställt några av sakerna på min önskelista från H&M, yey!


En snyggt linne som man både kan ha nu och i sommar, fast snyggast i sommar då eftersom att man kan se dragkedjan i bak då. Min favorittröja i en annan färg, ett par söta sommarskor och ett par snygga tights. Väldigt nöjd :)

Inte mycket till bloggande idag heller, men har väl såna dagar också.
Kvällen har jag tillbringat med Elin och Martina, hemma hos Elin där vi lagade mat och tittade på Tokio Hotel-filmer. När jag kom hem strax efter tio satte jag på en film här hemma med datorn i knät och sitter fortfarande kvar :)

Ska sova nu, imorgon blir det en slapp dag med lite plugg och sedan lite pyssla med naglarna, ta en lång dusch med hårinpackning osv, och sen kmr Elin förmodligen hit och sover över, gött. Godnatt!

Hi. Remember me? You used to smile when you saw me, hug me for no reason, talk to me without any conditions and love me for who I was. I miss that.

Hallo!
Idag hade jag ju som sagt en lektion, och då kollade vi på film så det var inte mycket till lektion. Satt kvar på Estet några timmar och pratade med folk, sen bar det av till kören :) Efter den stack jag direkt hem, så har inte gjort så mycket idag.

Imorgon ska Elin med till mitt program och kolla läget, hon ska söka dit nästa år så vill veta vad hon ger sig in på, haha. Ska bli roligt, för Estet är så sjukt kul jämt, trivs verkligen! :D

Ska träna på min låt nu, har sånglektion imorgon och det är meningen att jag ska kunna hela utantill tills dess, wish me luck!



Filmen vi ser på engelskan. Hemsk, men så himla bra! Tips om man ska titta på film :)
Godmorgon!
Sitter nu och väntar på att klockan ska bli kvart över för att gå ut och möta Martina vid bussen och sen gå vidare till skolan :)
Idag har vi bara en lektion, från klockan nio till tio i tio och sen slutar vi. Lite skönt! Ska hem när vi har slutat och göra några saker, sen senare på eftermiddagen ska jag ner på stan för att ha kör.

Har inte orkat tagit några outfitbilder på senaste tiden, och idag när jag hade tid och lust till det igen så slängde jag på mig en tjocktröja och mössa, och det är ju inge kul att se. Så blir någon annan dag ;) Blog you later!


Gjorde egentligen ett collage igår! Men sen när jag hade sparat det hittade jag inte bilden någonstans, visste inte vart jag hade sparat den, haha.. Men här är den i alla fall :)

Sitter och drömmer på H&M's hemsida väldigt ofta nuförtiden och det känns som om pengarna aldrig vill komma in på kontot, uscha för att vänta haha. Hittar så mycket! Och får upp jättemånga olika outfits i huvudet hela tiden..

Både på H&M och Cubus hemsida kan man göra önskelistor, liksom sina favoriter som man kan skicka vidare sen. Mina listor hamnade direkt i mammas mail och nu får man väl hoppas :D

De här snyggingarna står bland annat med där..








Sen finns det några som jag är lite osäker på, men ändå vill ha..





Hej!
Alltså, tänkte göra en till sån där "Dag 4 - blablabla.."-sak, men jag orkar verkligen inte. Det var en himla tråkig sak haha.
Idag har jag varit i skolan och sen solat med mamma, nu sitter jag här och lyssnar på musik. Är ensam hemma för tillfället och GUD vad jag älskar det. Så härligt när man kan kötta musik och vråla hur mycket man vill.

Kom och tänka på att det är helg snart, vad ska man hitta på då då? Förutom att titta på film med Elinpelin då :) Taggar nästa helg lite mer ändå, för då blir det fest för Annie, sweet 17 ;)
Hallo.
Sitter och pluggar just nu, och tänker på min fina häst. Det kommer stunder då verkligheten kommer ikapp mig, men annars föredrar jag att drömma mig bort med minnena.

Idag var det en lugn dag i skolan, ingen första lektion. Hade en lektion vid halv ett, sen tittade vi på Jay Smith och Minnah som kom till skolan. Sista lektionen var kör och kunde inte ha varit mer oseriös, men mina fina vänner är så underbara och får mig alltid på glatt humör, så kramar till er! Ska återgå till plugget nu :)

Blir lite hoppande med den här dag-grejen eftersom jag inte bloggar varje dag, men skitsamma.

Vaknade tio idag, ville inte gå på första lektionen, behövde sova. Försöka sova bort smärtan av gårdagen fastän jag vet att den redan bitit sig fast. Åt en macka och en kopp te, sen gick jag till skolan. Åt en macka till mellis, och sedan korv och mos till kvällsmat. Inte så jätteintressant kan man ju tycka, haha..

Godmorgon!
Sitter på datakunskapslektionen just nu som är typ världens tråkigaste. Sitter och tittar på mina bilder istället och hittade den här snyggingen hehe. Borde verkligen sätta igång nu!

Blev inte överdrivet nöjd med Hattmakaren kan jag säga, inte det bästa jag ritat. Kanske lägger upp den sen, möjligen efter lite småjusteringar :) Nu sitter jag och mumsar på sorbetglass, typ den godaste glassen ever med smak av mango och hallon!

Försöker fortfarande övertala mamma om att jag ska få pierca septum, och idag sa hon åt mig att jag åtminstone kunde läsa lite om det och ta reda på fakta innan det kan diskuteras. Så sitter och läser nu, får väl se vart det leder ;)

Nu ska jag sätta igång med plugget, har matteprov imorgon så det måste verkligen göras! Men blir en bild på dagens outfit innan, dock satte jag på mig en svart halsduk sedan också, men man ser ju ungefär hur jag såg ut ;)


Ringar Kappahl, någon liten butik på Gotland & Kicks
Jeanstights Cubus
Tröja H&M
Hejsan!
Kom hem för ett litet tag sedan efter några timmar på Waynes med Elin. Blev inget fota ute idag på grund av vädret och Martina sov över så hon hängde inte med, så vi satt bara och pratade och myste med en varsin latte.





Hallo!
Var ett tag sedan jag bloggade nu, eller kanske bara är en dag eller två men känns som en vecka typ. Morgondagens planer är att åka upp till stallet med Martina och Elin och fota lite, och sen blir det förmodligen lunch på Waynes. Plugget måste jag också ta tag i, men det får bli efteråt.

Ska nog lägga mig snart, ska upp och fixa mig tidigt imorgon så man åtminstone ser helt okej ut på korten sen ;) Ska bara kolla klart på Notting Hill som jag slog på för ett tag sedan, tittar på nya TVn med nya högtalarna och allt - supernöjd! Godnatt :)


Senaste gången jag "lekte modell" såg träden ut såhär..

Jag har två syskon, två halvbröder på pappas sida. Dom heter Albin och Johan och är 11 respektive 8 år (tror jag? jag vet inte riktigt, haha). De är i alla fall helt galna och energin verkar aldrig ta slut. De är alltid uppe och springer medan jag ligger i soffan och tittar på tv typ, haha..
Men de är väldigt goa och glada och är glad att ha dom som bröder, och det är speciellt roligt att Albin börjar bli så gammal att man kan prata med honom på ett annat sätt liksom, mycket vuxnare än förut.


Albin


Johan

Jag heter Anna Elvira Nordgren, och ja jag har mitt mellannamn först haha, och är 16 år. Går i ettan på Estet Musik i Sandviken och bor med min mamma, låtsaspappa och hund.
Min fria tid går åt till kompisar, plugg, hästar och musik. Jag vet inte vad det finns att säga mer.. Jag är rätt snäll tror jag väl, och har superdålig humor haha ;)

Snart kommer Lilla Gubben, enligt mig den mest underbara hästen i världen, avlivas.

Börjar från och med imorgon! :)

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Mina syskon. 
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Min kärlek.
Dag 5 – Min dag i detalj.
Dag 6 – Mina bästa vänner. 
Dag 7 – Mina passioner. 
Dag 8 – En perfekt helg för mig. 
Dag 9 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 10 – Mitt arbete.
Dag 11 – I min handväska.
Dag 12 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 13 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 14 – Mina drömmar.
Dag 15 – Fula ovanor.
Dag 16 – Min favoritresa.
Dag 17 – Min bästa födelsedag.
Dag 18 – Något jag saknar.
Dag 19 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 20 – Min önskelista. 
Dag 21 – Det här upprör mig.
Dag 22 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 23 – Det här får mig att gråta.
Dag 24 – Min skoltid. 
Dag 25 – Mina rädslor.
Dag 26 – Min favoritplats. 
Dag 27 – Mina favoritskor. 
Dag 28 – Mina ambitioner.
Dag 31 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

Sitter nu och lyssnar och tränar på den låt som jag sjunger på min sånglektion på torsdagar. Blir mycket sjungandes på Estet Musik, asroligt ;)
Min låt är i alla fall Memory från musikalen Cats, och den är så fin! Dock rätt hög, så jag får kämpa på lite men tror att det kan låta bra till slut. Men jag som har världens scenskräck har lite problem med att stå och vråla inför någon annan liksom, men det går väl förhoppningsvis över.

Godkväll :)
Har precis ätit rivet äpple (som bara är sååå mycket godare än att äta det bara sådär!) och ska hoppa in i duschen snart.

Idag har jag varit i skolan första gången efter två veckors jullov, och det känns helt okej. Grymt kul att träffa alla klasskompisar igen i alla fall! Efter skolan gick jag och Anna hem till mig och gick ut en sväng med Ozzy innan vi stack vidare till Enen för att hämta ut mitt paket från H&M som hade kommit :)
Tröjan gillade jag väldigt mycket, passade bra och var fin på, men jackan var inte alls som jag hade tänkt mig, så den åker tillbaka :(

Sen åkte jag upp till stallet med Elin en sväng, pussade lite på finaste Lilla Gubben och hälsade på de nya hästarna. Gud, vad jag saknar det.. Aja, måste gå och duscha nu så att jag kommer i säng någon gång.

Hallo!
Sitter i skolan nu och har datakunskap, inte så jätteroligt. Men är  glad ändå för nästa lektion är inställd haha :D Men ska försöka koncentrera mig nu, för en gångs skull ;)

Sitter och lyssnar på Nickelback och kikar på olika hemsidor efter kamerastativ. Har önskat mig ett sånt jättelänge, tror jag slår till och köper ett snart. Fast först ska jag ju köpa ett par Dr Martens, de är nummer ett på vill-ha-listan ;)

Imorgon börjar skolan igen, så ska duscha snart och faktiskt gå och lägga mig i bra tid, har inte gjort det en enda
gång på hela jullovet tror jag. Sov gött :)

Hej!
Idag har jag fixat ännu mer i rummet, och nu börjar det faktiskt bli riktigt snyggt :D Nu ska jag ta tag i lite plugg som legat alldeles för länge, blir svenska och idrott till att börja med.

Igårkväll efter tapetseringen men innan jag bloggade så var jag en sväng till Elin. Vi sjöng lite covers och tittade på Asterix och britterna eller nu vad den hette. Den var rolig, dock lite svår att hänga med i eftersom jag aldrig sett Asterix förut haha :) Sen är det ju jättemysigt att få upp Elins fötter i ansiktet mitt under filmen.. "Massera!"

Nu ska jag fortsätta med plugget, kram :)


Gammal bild

Det här är Lilla Gubben, världens bästa häst som jag saknar så mycket att det gör ont. Dock står han ju i Högbo, men ändå ;) Har hur många bilder som helst, den längst ner är från 2006 eller 2007 tror jag. Min sötis <3













Hej!
Idag har jag tapetserat i mitt rum! Äntligen. Först när jag rullade ut tapeten som var uppdelad i delar såg jag bara den orangefärgade himlen bakom höghusen och jag trodde verkligen att det skulle bli skitfult. Men jag var ju tvungen att prova ändå, och det blev faktiskt rätt häftigt :)

FÖRE, en stor ful svart vägg 
(var så stökigt när jag tog kortet, och allt är ju inte klart, så censurerade lite fint sådär)



EFTER





Drömresan går nog till New York..

Hello!
Min eftermiddag kommer förhoppningsvis tillbringas med några kompisar + pulkaåkning, men om inte det blir av så blir det att stanna hemma och fortsätta i rummet. Börjar faktiskt se resultat nu och i helgen åker fototapeten upp, kan visa sen - kommer bli riktigt häftigt ;)

Har nästan alltid musik på när jag är i mitt rum, och en stor favorit är den här, tröttnar aldrig;



Helt sjukt att jag såg dem live förra året.




Så otroligt fint foto

Elin på Gnyr, jag på Fejgur och Anna på Kalle för några år sedan. Gud vad jag saknar det.

Hallo!
Kom hem för bara ett litet tag sedan från en hel dag på stan. Nu ska jag inte sitta här nå mer, måste ta tag i mitt rum! Mycket att göra :) Men bjuder på två grymt snygga bilder från idag..





Jag och Ana-Banana, alltid lika fina

Hej!
Har precis kommit hem från stan, var på bio med Marrie. Vi såg The Tourist, och den var verkligen sjukt bra! Så värd att se, skulle lätt kunna se den igen. Förutom att filmen var underbart bra så var det jättekul att träffa Marrie igen, vi har inte träffats så mycket sen hon började gymnasiet i Strömsholm.



Jag ska lägga mig alldeles strax, för imorgon ska jag upp tidigt för att hinna med allt. Ska träffa Ofelia runt nio och säga hejdå innan hon åker hem till Kina igen, kommer sakna henne jättemycket, och sen ska jag fota med Anna och äta lunch med Elin. Och sen resten av dagen blir det röj i rummet :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Första gången sen i fredags som jag lägger mig innan fem, hehe.. Måste vända tillbaka dygnet lite, och imorgon måste jag upp redan klockan elva för att göra mig i ordning - ska äta lunch hos gulliga mormor och morfar :) Godnatt!



Jag vill nog ha septum! Tycker att det är så grymt snyggt, skulle jag passa i det? Synd att mamma inte är så förtjust i den idén bara..



Testade med en liten fejkpiercing alldeles nyss :)

Sitter i skype med Rikard, Emil och Martina. Börjar bli lite beroende av skype tror jag, sitter alltid och pratar med folk på nätterna nuförtiden. Blir väl att lägga sig snart tror jag, ska inte vara uppe till fem nu igen :)

Imorgon ska jag ta tag i röjningen av mitt rum igen. Håller på att göra om, blir nog lite bilder på det sen när det är klart :D

Hallo.
Är så sjukt trött nu. Inte sovit många timmar eller bra överhuvudtaget de senaste dagarna, råkade somna när jag kom hem runt halv sju och vaknade för ett litet tag sedan. Snacka om seg..

Detta är vad jag sitter och lyssnar på just nu




Sitter och lyssnar på Bring me the horizon, håller på att bli ett av favoritbanden..

Hej!
Kom hem för ett tag sedan. Istället för att kolla på film så gick vi till Waynes coffee nere på stan, och satt där några timmar och fikade och hade det mysigt.
Nu sitter jag i skype med Martina igen, lyssnar på musik och dricker energidryck - gött ;) Blir förmodligen en till väldigt sen kväll..





Dagens: jeanstights Cubus skjorta Åhléns halsband Glitter

Hallo!
Vaknade klockan två idag av att mamma väckte mig, somnade sju imorse så inte så konstigt att jag sov länge. Egentligen hade jag tänkt att göra en massa saker idag, som att sola, simma, plugga, städa.. Men nu blir det bara att träffa Emma och Maria för lite film senare ikväll :) Rätt skönt faktiskt.

Just nu sitter jag och tittar på H&M's hemsida och suktar efter kläder som vanligt, hehe.. Hittade en vårjacka och en tröja som jag verkligen ville ha, så beställde hem dem. Dom kommer nu till veckan, kan knappt vänta :D


Nu ska jag nog gå till köket och ta någonting att äta, har bara ätit en macka idag så är lite hungrig..

Tittade precis på klockan.. Aja. Tror inte jag kommer att klara av att gå upp tidigt imorgon. Men morgondagens planer är i alla fall att hitta på någonting med Emma och Maria, plus lite andra saker. Har suttit i skype med Martina och Elin hur länge som helst nu, och blir nog ett tag till innan jag går och lägger mig :)

Blev inte många bilder igår, och de som togs var inte av bästa kvalitet heller kan jag säga. Men här kommer fem stycken i alla fall, på mig, Matilda, Martina och Elin :)









Hej!
Nyårsafton blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det spelar ingen roll nu. Så sjukt skönt med ett nytt år, nu får man starta om liksom. Lägger nog ut några bilder sen igårkväll lite senare!

En sak som många pratar om nu är ju nyårslöften! Själv har jag fyra stycken:

♥ Börja acceptera mig själv precis som jag är och inte bry mig om vad andra tycker
♥ Bli nöjd med mig själv och min kropp (börja träna igen osv)
♥ Sluta knäcka lederna
♥ Umgås mer med vännerna, många sedan grundskolan som jag inte träffat på hur länge som helst

Det näst sista kommer att vara svår eftersom jag ofta knäcker fingrarna av ren vana, att jag inte märker det, men får försöka ändå! Det första är väldigt personligt, just därför är det löftet viktigast. Vi får se hur allt går.