Skola, promenad med Anna och tv - min dag i stora drag. Nu ska jag lyssna på musik, skriva lite och göra ingenting innan jag går och lägger mig.

Spinningpasset var riktigt jobbigt (när har spinning varit chill då?) och att basta efteråt var oerhört skönt. På något sätt lyckades jag också anmäla mig till ett tre timmar långt spinningpass som är om två veckor. Tre hela timmar! Det är ju korta pauser mellan timmarna, men jag blir alldeles slut bara jag tänker på det.. Nu blir det en lugn myskväll med film, jag orkar inte göra något annat. Det här har varit en bra dag.

Åker iväg en sväng för ett spinningpass och lite bastu tillsammans med Cornelia. Inviger nya träningskläderna också, känns toppen!

Åh, vilket underbart väder det är idag. Började söndagsmorgonen med en långpromenad vilket börjar bli en vana på helgerna nu. Lite kallt men skönt när man väl gick i solen, riktigt mysigt. Nu har jag ätit frukost och ska ta tag i lite städning. Jag mår riktigt bra idag, så här vill jag känna jämt.

Blev nya byxor, sport-bh, "tröja/jacka" och tshirt. Fick också en ny väska och vattenflaska utav mamma. Riktigt nöjd är jag och funderar på att dra ut och springa en runda redan imorgon!

Godermorgon! Klockan nio gick jag och mamma som sagt en långpromenad, riktigt skönt och man vaknar till ordentligt. Har också ätit en god frukost och snart ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka in till Valbo med Anna. Känner mig dock lite krasslig idag så hoppade över pumpen.. Kanske går på spinningen imorgon istället.

Ska som sagt köpa lite nya träningskläder idag. Ett par nya byxor, en tshirt eller ett linne, en långärmad tunn jacka och en sport-bh är det jag ska titta efter, vi får väl se om jag hittar något snyggt och bra!

Det har varit en lång skoldag idag, många lektioner och mycket spring. Blir fredagsmys ikväll med film och naturgodis. Ska lägga mig i hyfsad tid för att få många saker gjorda imorgon istället. Ska på långpromenad med hunden och mamma på morgonen, sedan på bodypump och sen funderar jag på att åka in till Valbo eftersom jag inte gjorde det idag. Har också planerat in lite lördagsmys med Anna bara för att hon skulle ut på krogen ikväll... Stackaren, måste vara jobbigt att vara 18.

Denna fick jag av min kära mor och jag är helt såld. Älskar modellen och att den är i två olika gråa material!

Hallå.. Idag åkte jag hem från skolan efter halva dagen på grund av mitt knä som återigen började krångla. Förutom det var det en hel del huvudvärk, kan jag inte bara få hålla mig kry en hel vecka i alla fall? Hoppas på en bra dag imorgon och att jag möjligen kan åka in till Valbo en sväng - vill köpa nya träningskläder!

Måste också berätta en väldigt rolig sak jag fick reda på igår. Vårat program, estet musik, ska ju i april månad ha ett evenemang kallat "Musikbolaget". Det är en trerätters middag med en sprakande show som underhållning och det är nämligen vi som står för musik, sång och dans då. Det jag fick reda på är att jag, om jag vill och det är klart, ska sjunga "Från och med du" med Oskar Linnros. Ska bli hur roligt som helst men är redan supernervös. Kompet står lärarna för och sen får jag förmodligen lite körtjejer bakom mig. Jag är taggad och nu ska jag öva dag och natt för att få allt perfekt!

Sitter och tittar igenom bilderna från P&L och känner hur trött jag är på all snö och kyla. Skulle inte vara helt fel med lite mer sol och fler plusgrader! Får hoppas att det smälter bort snart. Nu ska jag ta en kopp kaffe och sedan sätta igång med lite (mycket) skolarbete.



Det här med att städa och fixa på söndagar funkar ju hur bra som helst. Nybäddad säng, dammsugda golv och allt i ordning. Har dock väldigt tomma väggar just nu, så ska upp med mina gitarrer och några LP-skivor hade jag tänkt. Sen vill jag ha ett annat skrivbord och gardiner.. Tycker det är så roligt att inreda och få som man vill, det blir verkligen supersnyggt.



Jag är nästintill frisk nu och det känns jättebra med tanke på att vi får ett nytt schema imorgon. Inte det roligaste schemat kanske men det funkar. Nu är det bara att köra på!

Om en timme kommer mormor, morfar, moster och Håkan hit för fika och prat så ska strax gå och duscha. Gårkvällen var väldigt lyckad. Vi åt god mat, drack drinkar, åt tårta, spelade spel och lyssnade på musik. Grattis igen, Anna och Helen - nu är ni äntligen myndiga!





Dagen fick en rejäl start: direkt efter frukosten sprang jag ut och hjälpte till att bära tre kubik ved. Så nu är jag klarvaken och ska strax göra mig i ordning för att åka en sväng till Ove Janssons. Senare ikväll ska jag på Anna och Helens 18-årsmiddag och där är det prinsesstema. Var längesedan man fick tänka i de banorna, haha. Men funderar i alla fall på att ha den här klänningen på mig..

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, sen kommer Anna hit för lite film. Mår bättre nu men har huvudvärk och är allmänt trött i kroppen..


- gammal bild -

Jag laddade ner den nya BTK-appen (Bill & Tom Kaulitz personliga app) här om kvällen. De uppdaterar ganska ofta med bilder och text, väldigt roligt tycker jag!



- 95 dagar kvar till New York
- 293 dagar kvar tills jag fyller 18

Har varit hemma från skolan idag. Är absolut helt slut i hela kroppen och har ont i både hals och mage. Vet inte riktigt hur det blir imorgon men det visar sig.

Är helt inne på New York-resan just nu, tittar runt på sidor med saker jag vill göra och se. Vill bland annat gå in på någon av Forever 21-butikerna. Billigt och mängder med fina kläder och accessoarer..


Ikväll var det jag som lagade mat här hemma! Det blev stekt kycklingfilé, morötter och rödlök i ugn (dock var det bara mamma som ville ha rödlöken..) och vitlökscreméfraiche till det. Supergott.


Anna har kommit hit nu och vi ska plugga lite - älskar att vi bor fem minuter ifrån varandra så att man kan gå över och hälsa på när man vill.

Hej! Nu känns det som om bloggen gått på grund helt, det måste jag ändra på. Ska få ordning på designen också men det skjuter jag på lite till. Idag har jag och mamma varit ute på en långpromenad med hunden, gick upp redan halv nio imorse för att göra det. Sen har jag städat och tvättat - känner mig riktigt duktig och om en timme åker jag till Sandbacka för att köra ett spinningpass också.

Och nu till rubrikens mening: igårkväll bokade vi en resa till New York i april! Sju nätter stannar vi där och jag ser verkligen fram emot det. Vi ska bo på ett hotell som heter Edison och som ligger ett kvarter ifrån Times Square. Blir väl mycket turistande och shoppande skulle jag gissa på. Det enda som jag inte ser fram emot är den nio timmar långa flygresan men det är det värt!

Nu råder det kaos här i bloggen. Tänkte göra om lite lätt genom att byta ut tema och så där men det var ju lättare sagt än gjort. Och det tar ju inte direkt fem minuter att göra det heller så jag låter det vara lite stökigt och fortsätter någon kväll då jag har mer tid. Vill ha ett riktigt personligt utseende i min egna stil, har dock inte tagit reda på vad det är ännu. Det kommer inte vara en så där liten bild i alla fall och kategorierna och länkarna kommer ju inte vara längst ner så som de är nu..

Var ju på bodypumpen idag och det kändes verkligen att man varit borta ett tag. Nu är det ett nytt program att lära sig och kroppen värker; det ska ju kännas att man lever. Är glad att det är skola ändå så att man får tillbaka rutinerna och får bort ursäkterna från att träna. Så nu ska jag komma igång på Sandbacka igen och i sommar ska jag börja springa i Trebo! Bor ju cirkus tio minuter till fots därifrån nu.
Hejsan hoppsan. Har precis varit ute med hunden en sväng i kylan, hemskt kallt var det idag. Har varit i skolan också, lite skönt att komma tillbaka trots att jag är ganska skoltrött. Äh, det är bara hälften av gymnasiet kvar nu. Sitter och äter mellis för tillfället och om en halvtimme drar jag mig mot bussen. Ska till Sandbacka för ett bodypump-pass och efter det till solariumet för att få lite färg. Älskar att ligga där i värmen efter träning, nästan så avkopplande att man somnar, haha.

Men det är ungefär så här veckan kommer att se ut nu i alla fall; skola och träning. Sen tror jag att jag ska åka in till Valbo någon gång för att köpa ett nytt headset också, har redan spanat in ett som jag vill ha. Det är inte ett vanligt med bara två små pluppar utan det är som en båge också. Man sätter den där "bågen" runt öronen så att plupparna inte kan ramla ur, jättebra för mig som tycker att det är himla irriterande när det händer!

Imorgon åker jag, Matilda och Anna in till Gävle för lunch och bio så därför bör jag gå och lägga mig nu så att jag hinner få lite sömn. Vi ska ju som sagt se Lejonkungen i 3D, spännande.

Blev en lunch på Aldos med Anna och sen gick vi runt i butikerna och kikade. Nu väntar vi på att Marrie ska ta sig från Gävle hit för att umgås med oss, längesedan man träffade henne så det ska bli roligt ♥



Mineralpuder och serum från Maria Åkerberg (köpt på Annas topp till tå) och en parfym som luktar vanilj, mums.

Godmorgon! Somnade strax efter tolv igårkväll, bra gjort tycker jag. Idag ska jag och Anna ta fem i tolv-bussen in till stan och gå runt lite där. Ska bland annat till Annas topp till tå, jag ska kolla på lite mineralpuder och lite andra produkter. Jag har ju en krånglig hy som jag bråkar väldigt mycket med.

Ska dricka upp mitt té nu innan jag gör mig i ordning och går ut med hunden, today's gonna be a good day.

Har inte så mycket att uppdatera om nu på dagarna tycker jag. Igårkväll sov Anna över här, hade jätteroligt som alltid och idag har jag inte gjort någonting. Bokade platser till mig, Anna och Matilda till Lejonkungen 3D som går på bio på fredag. Älskar Lejonkungen så det ska bli riktigt mysigt att se den på bio!

Ska försöka lägga mig i hyfsad tid idag, har somnat vid tre-fyra de senaste nätterna nu.. Ska försöka njuta av de sista lovdagarna för på måndag blir det full rulle igen. Skola, träning och allt det där.

Hallå där. Filmen igår var väldigt bra tycker jag, den var verkligen rolig. Vid midnatt var vi tillbaka i Sandviken och då tog jag och Anna en långpromenad hem. Har faktiskt träningsvärk sen ridningen igår också, måste ju betyda att man bör ta sig dit oftare. Och jag lovar er, roligare träningsform än ridning finns nog inte! Inte för mig i alla fall :)

Skulle egentligen till gymmet idag men jag åkte upp till stallet istället trots regnvädret. Var mysigt att träffa pållarna igen. Nu ska jag gå och duscha för klockan sju tar jag, Simon och Anna bussen in till Gävle för att gå på bio - "New Years Eve" heter filmen och jag hoppas att den är bra!

Hej! Sitter justg nu och sätter på lite nya gelénaglar. Två lossnade på nyårsnatten men nu är allt som det ska igen. Idag har jag hunnit med en lite längre promenad med Anna och Ozzy, lite regnigt men skönt!