Längtar till julen som bara den. Mycket chaite, julmusik, lite snö, kaminvärme och tjocka kläder. Hösten är favoritårstiden men alla årstider har sin charm! Sen är det ju bara 20 dagar kvar till min födelsedag och då känns julen väldigt nära. Kan dock inte förstå att jag och Elin åker utomlands däremellan också? Full fart och allt ska bli jättekul!
 
Idag fyller min kusin Mattias 30 år så ikväll ska det firas hemma hos moster. Och imorgonbitti sätter jag mig på ett tåg till Ludvika till farmor och farfar. Fick ett sms av farmor tidigare idag att hon längtade efter mig och skulle göra lappskojs till lunch imorgon bara för att hon vet att jag tycker om det. Fina farmor. Sen tror jag att Vickis kommer förbi också så att jag får träffa henne ♥

Gramvousa, Kreta, Grekland.


Hyde Park, London, England.

Times' Square, New York, USA.
Den 22 november sitter jag och Elin på ett plan till Berlin, Tyskland! Det ska bli helt galet kul. Det blir väl en del shopping och på lördagen (åker fredag-tisdag) vill vi ut och festa så vi får väl se var vi hamnar! Antar att det finns bra uteställen mitt i Berlin liksom. Vi ska bo på ett jättefint hotell som heter Q! och det ligger väldigt centralt längs med Kürfurstendamm som är en lång gata med massvis med butiker och så vidare.

 
Har även kollat upp ett köpcentrum som är Europas näst största efter Harrods i London! Mamma och jag var inne på Harrods förra året när vi var i England och det var minst sagt stort. En butik som vi hoppas finns någonstans där i Berlin är ju Victoria's Secret! Åh, ska bli så kul alltihop.
 
Men innan vi åker till Tyskland, som vi förresten tjatat så himla länge om att göra, så ska vi hinna med mycket. Jag ska till farmor och farfar nästa helg, helgen efter det har jag ställt till med Halloweenfest för estetarna och i början av november fyller jag ju år och då ska vi ut och fira i Gävle. Sen är det även x antal jobbdagar innan dess vilket gör att allt känns lite längre bort, haha.