Ville ha någon ny header och bytte till denna som får sitta uppe tills jag fotat lite nya bilder. Måste lämna in kameran på lagning också kom jag på.

Herregud, imorgon är det juni månad. Då har snart halva året gått - galet! Ska på tal om det in med idéskissen till projektarbetet imorgon. Känns dock inte så bra eftersom jag fortfarande inte vet vad jag vill göra.. Aja, det löser sig nog.



Dagen har varit väldigt bra. Matilda fyller 18 och Helen har tagit körkort (stoooort grattis igen till båda två, kram ♥) och dessutom hade vi bara en enda lektion. Känns att ledigheten närmar sig. Dock har min kära Elin åkt iväg till Turkiet och stannar där i en vecka, kommer att känna mig blek som en snögubbe bredvid henne när hon kommer hem..

Igårkväll åkte jag, Matilda och Anna hem till Elin för att grilla. Maten blev jättebra och vi skrattade tills vi fick ont i magen! Efter att vi ätit gjorde vi oss i ordning och cyklade vi från Jäderfors till Västanbyn för att möta upp några andra estetare. Blev en väldigt lyckad kväll trots att det blev himlans kallt när vi skulle hemåt, alltid lika roligt med alla härliga människor!







Idag har det varit världens härligaste väder tror jag, blir så glad av solen! Sov ut imorse, för en gångs skull, och satte mig ute och åt frukost vid halv elva. Sen har Anna varit här och solat lite med mig, mormor och morfar har varit här och grillat och har också hunnit med hemprov i matte och att städa rummet. Nu är jag väldigt trött och funderar på att lägga mig framför en film faktiskt..







Idag är det min fina mormors födelsedag, grattis igen! Efter en slapp och kort skoldag och att vi tittat på treorna som spelade på Krysset gick jag hem till mormor och morfar för att fira. Nu är jag hemma igen och så mätt att jag inte vet var jag ska ta vägen..

Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon ska jag hinna med mycket. Tänkte gå upp hyfsat tidigt för att åka in till Valbo med Anna och Matilda, ska kika efter lite somriga toppar och kanske en jeansjacka - vi får väl se vad jag kommer hem med! Senare bär det av till Elin för middag innan vi åker vidare till Västanbyn för att umgås med lite andra härliga människor. Låter som en superbra lördag tycker jag!

Och så lite bilder från den senaste veckan..











Hej! Har tappat blogglusten just nu och dagarna består mest utav skola. Har många slutprov och uppgifter nu innan sommarlovet så lägger krutet där.. Dock har jag inte sett fram emot sommarlovet särskilt mycket förrän nu då det börjar smidas lite småplaner. Blir bland annat en resa till Göteborg ♥

Nu ska jag läsa på lite inför nationella provet i matte B som är imorgon!

I New York köpte jag smink (ögonskugga, kajal, mascara, penslar och en primer) från ett märke som heter Sephora. Det verkar ha en bra kvalité och jag blev riktigt nöjd med gårkvällens sminkning! Och just smink brukar inte heller vara min starka sida så är därför lite extra nöjd, haha.



Hej! Åh, just nu är jag trött som satan i kroppen. Igår var jag på kampsportsträning tillsammans med Martina, Anna, Elin och hennes pappa och farbror. Det var verkligen skitkul att få ta i och sparka och hålla olika grepp, funderar på att börja på MMA i höst tillsammans med Elin. Det skulle vara något det, så vi får se! Idag har jag lite träningsvärk och några blåmärken, haha.



Förutom den träningen så var jag och Anna på bodypump på förmiddagen också, då kändes det lagomt mycket i musklerna.. Men kvällen blir lugn och mysig, Anna och hennes familj plus min moster och hennes man kommer över hit på middag!
Hade inte tänkt att köpa så mycket idag men ändå följde några kassar med mig hem. Förutom det nedan så köpte jag några prydnadsbokstäver som jag ska ha på mitt skrivbord som jag inte skruvat ihop ännu, så dom visar jag någon annan gång! Resten av söndagen kommer att gå till matte- och naturkunskapsplugg och grillning.



Hej! Kände att det var dags att slänga in ett inlägg. Har varit hos Elin nu ikväll och firat henne och hennes mamma med deras släkt, väldigt trevligt och nu är man något mätt! Tänkte sova nu och imorgon blir det en tur till Valbo med Elin innan spinningpasset på eftermiddagen. Godnatt och sov gott.

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller Elin år. Blir alltid lite känslosam och börjar tänka tillbaka på vår Tokio Hotel-fangirl-tid och jag måste erkänna att jag saknar den väldigt mycket. Jag är så glad att jag har dig, hoppas att du får en bra födelsedag!!

Många minnen har vi och det kommer att bli så många fler <3

Har varit ute på en härlig promenad nu på kvällskvisten och nu är det dags att sova. Imorgon är det dags för ett till nationellt prov i engelska, gud vad roligt..

Godmorgon! Idag har jag vaknat på rätt sida tror jag, förutom att jag är dödstrött som vanligt. Försöker att äta en stor, bra och nyttig frukost som Elin är jämt men det är inte lätt när man inte är speciellt hungrig på morgonen.. Damn. Ska strax fixa mig lite och cykla till skolan, har inte ett enda musikämne idag så det känns lite jobbigt. Vill också tacka för alla snälla kommentarer jag fick för kjolen, ja det är faktiskt en kjol, i inlägget nedan! Ångrar inte en sekund att jag köpte den..

Fick hem ett par byxor och det här halsbandet från H&M idag.. Känns som jag har väldigt många nya halsband att använda nu!

Har försökt blogga från mobilen x antal gånger idag men Blogg.se's fantastiska app fungerar ju inte som vanligt. Har i alla fall varit på Högbo Ridklubb idag och kollat på det sista utav Högbospelen, vilket är hästhoppning då. Riktigt fina och duktiga hästar! Synd att man inte kunde fota någonting eftersom min kamera har lagt av, måste lämna in den på lagning. Har på tal om det börjat titta efter en ny kamera (att spara till), tyckte att en Canon EOS 600D lät bra - någon som vet om den är bra?

Gårkvällen var i alla fall riktigt mysig. Först regnade det lite, sen sprack det upp och sedan blev det bara väldigt väldigt kallt men som som sagt så var det väldigt trevligt i vilket fall, det måste vi göra om! Nu har jag röjt upp lite i mitt rum och ska lägga mig i sängen framför en film med en kopp té ♥

Hej! Sov ovanligt länge imorse, halv tolv gick jag upp ur sängen.. Har sen dess varit ute på en promenad med Ozzy och duschat, ikväll händer det dock lite mer! Ska ut i skogen och grilla med lite goa vänner, ska bli jättemysigt. Dock är väl vädret inte att lita på men vi får väl hoppas att det inte blir något regn eller så. De sa ju att det skulle bli snö idag men det tror jag inte att det kommer bli. Peppar, peppar..





Söta och väldigt bekväma skor för ungefär 190 kr, inte dåligt! Dessa var de enda klackarna jag köpte, hittade ju inga Jeffrey Campbell-skor som jag gillade..




Denna köpte jag i Chinatown för cirka 150 kronor, en "pluppväska" som jag och mamma kallar det.

Godmorgon. Vilken underbar känsla av att få äta vanlig frukost istället för skitmaten man åt hela veckan i USA.. Kaffe, rivet äpple och hårdbrödmacka är på något sätt helt fantastiskt, haha. Ska hoppa in i duschen nu för att hinna, klockan elva börjar jag idag med pianolektion.





Hur fina är inte dessa? Älskar båda två och att de är längre i bak, riktigt snyggt.
Hittade riktigt coola smycken i New York. De gigantiska örhängerna till exempel! Tänk er dom till utsläppt lockigt hår i sommar, finfint.





En väldigt liten del av det jag köpte men kan ju inte visa allt samtidigt. Har premiäranvänt de ljusa skorna och jackan idag när jag var ute och cyklade/sprang. Kändes väldigt bra!