Hejsan!
Har precis duschat och ska föna håret nu innan jag åker ner till stan. Måste köpa lite saker till P&L som jag inte hunnit köpa ännu. Sen blir det lunch, ut med hunden, packa det sista och sen åker vi! Woho!

Ska gå och leta på två luftmadrasser innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag och Matilda upp och rida klockan 8, så det blir en tidig morgon. Sen blir det dusch, packa klart och fixa lite innan vi åker till Peace & Love i Borlänge. Ska bli riktigt roligt! Kommer dock inte blogga på hela veckan, men ordnar med en bildbomb när jag kommer hem :)

Nämen titta, ögonbryn och ingen utväxt!


Är inte ett superhysteriskt Tokio Hotel-fan längre, men kan fortfarande inte låta bli att titta på bilder av dem, lyssna på deras musik ibland, älska dem lite såsom jag gjorde förut..













Godmorgon!
Idag har jag en massa saker på min to do-list. Ska bland annat färga håret, men ska börja med att följa med mamma in till valbo :)
Hallo!
Vaknade hos Anna idag och åkte hem därifrån runt tre ungefär :) Halv sex åkte jag upp till stallet och red lite, och nu sitter jag här i myskläder. Ikväll ska jag sitta i soffan, dricka te och kika på tv. Så jäkla skönt! Dock har jag fått ont i halsen, och det vägrar släppa..

Och på måndag åker jag och Matilda på Peace & Love, wiho ♥

Om några minuter kommer Anna hit och då ska vi cykla hem till henne. Hoppas alla har en jättebra midsommar!



Vaknade precis, har inte sovit ut på länge så det var riktigt skönt. Ska snart gå och måla mina naglar innan jag hoppar in i duschen. Klockan tre kommer mormor och morfar hit!


Har varit lite dålig uppdatering idag. Men är verkligen supernöjd med ögonbrynen i alla fall! De har en perfekt färg och fin form, så värt pengarna. Första gången jag vaxade dem också, gjorde faktiskt inte så ont.

Träffade inte Elin ikväll utan det blev en liten filmkväll med Anna istället. Vi tittade på Avatar, tror det var nionde eller tionde gången jag såg den, och åt lite Cheese Twisters eller nu vad de heter - sjukt goda! Mötte också Emelie och Ofelia ett litet tag ♥

Imorgon ska jag färga min utväxt, äntligen. På kvällen blir det lite midsommarfirande med först mormor och morfar och sedan Anna.
Hej!
Har precis kommit hem från stallet. Blev lite blöt eftersom det regnade, men det gjorde ingenting. Nu sitter jag och äter lunch och ska snart gå ut på en promenad med hunden.



På eftermiddagen ska jag städa, fixa ögonbrynen och duscha och ikväll kommer Elin hit. Trevligt! :)
Idag på stan gick jag in en snabbis på Belissima och bokade en tid för att forma och färga ögonbrynen. Ska dit imorgon klockan 16, spännande. Har aldrig gjort något sådant förut men tror att det blir superbra! :)

Planerna ändrades lite för eftermiddagen. När jag ätit lunch blev det aldrig någon joggingtur. Istället mötte jag upp Simon och Anna ett tag :) Anna och jag ska också på bio ikväll inne i Gävle. Vi ska se Something borrowed! Har höga förväntningar, den verkar väldigt bra.

Nu ska jag dammsuga hela huset och plocka ihop lite saker i mitt rum. Det ser ut som någon har tagit alla kläder jag har, snurrat jättefort och släppt dem i farten så att de har hamnat lite överallt. Jättefint, jag lovar er.

Sen blir det lunch hos mormor och morfar - falukorv och potatismos! MUMS.


Gammal bild.
Det är precis det jag sitter och äter just nu! Godaste frukosten. Ska strax klä på mig och gå ut för att klippa gräset. Mamma och jag har kommit överrens om en rad saker jag ska göra varje månad - och för det får jag lön, liksom :)

Bjuder på en låt som jag har blivit lite lätt beroende av de senaste dagarna..

• Klippa gräset
• Städa
• Lunch + långprommis med Ozzy
• Joggingtur i Trebo
• Hem och duscha
• ?

Idag efter att jag ätit lunch med gullpluttarna Anna och Elin cyklade jag upp till stallet. Tänkte rida Gurra, men han har man bara en chans att få in från hagen och den sumpade jag kan jag säga. Tog Gnyr istället och det var jättemysigt, riktigt skönt väder trots blåsten :)



Svar: Jag bloggade från min mammas HP Mini och använde hotellets trådlösa bredband, funkade hur bra som helst förutom att det tog lite tid att ladda upp bilder :)

Riktigt skönt att vara hemma faktiskt! Tänkte sova ut lite idag, men vaknade halv åtta och har varit vaken sen dess. Åkte ner på stan ett tag och köpte in lite småprylar, bland annat solpuder.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig. Ska nämligen äta lunch med Elin och Anna idag på Wayne's :) Sen hoppas jag på att färga min utväxt ikväll, klarar inte av att ha den längre!


Nu har jag allt packat och ska börja fixa mig. Det har varit underbart skönt att bara slappa i värmen en vecka, men nu känner jag att det ska bli skönt att åka hem :) Ses snart!
Imorgon klockan 10:45 går bussen här ifrån hotellet mot flygplatsen. Nu ska vi njuta utav sista kvällen med god mat och häng vid havet, ska dock försöka hinna med att pressa lite i solen imorgon också :)

Mamma och jag har precis kommit in från en promenad i området här runt omkring. Hittade några ringar i en av "butikerna" som jag måste köpa imorgon, så jäkla fina. Klockan är tio här nu och vi ska väl sova snart tror jag :)

Har märkt nu i veckan hur stor utväxt jag har fått. Det ser verkligen inte fräscht ut, måste verkligen färga om när jag kommer hem. Dock vet jag inte om jag ska färga hela håret igen eller bara utväxten..? Hm.



Har legat vid poolen hela förmiddagen, finns inte mycket att berätta egentligen. Dock började det komma moln och duggregna lite så vi gick in men nu börjar det spricka upp igen :)



Ni kan ju ignorera mitt ansikte på bilden.. Men åh, vad jag älskar att vara utomlands.

Har precis vaknat och ska klä på mig och gå ner med mamma till frukosten. Och mina sötnosar till vänner borta i Sverige, klart jag saknar er! Dock ligger jag hellre här på en solstol vid poolen än på altanen hemma bland myrorna ;)

Hoj!
Rubriken betyder "idag är det fredag" på turkiska, haha. Idag har vi varit inne i Antalya och gått runt tills fötterna började protestera. Var inne på Zara typ 5 gånger tror jag, hittade så mycket fint. Dock lite för dyrt för min plånbok, men men. Hittade ju i alla fall det superfina linnet och ringarna i inlägget nedan :D

Snart ska vi gå ner och äta middag och sedan sätta oss i baren vid havet och ta det lugnt. De sista dagarna kommer att gå åt till att steka vid poolen. Saknar det grymt mycket trots att vi gjort det i princip hela veckan, en dag utan det räckte tydligen.

Hallo!
Idag valde vi att sova ut för en gångs skull istället för att äta frukost innan åtta liksom. Sov till nio men vi gick nog inte ut till stranden förrän tio. Där låg vi ett tag, tog några dopp i havet och bara gottade oss i värmen! Det har jag blivit jäkligt bra på de senaste dagarna :)
Dock tycker jag om poolen så mycket mer. Visst är det skapligt varmt och skönt i havet, men allt grus och allt salt, haha..

Trivs väldigt bra här, längtar inte hem!







Någon frågade vart jag köpt klänningen jag hade på mig idag. Den är köpt på Monki, dock för ungefär ett år sedan :)





Går runt i den här sköna klänningen just nu. Eller går och går, sitter ute på balkongen och tar det lugnt :) Är så jäkla varmt här nu, 28-30 grader i skuggan. Har bränt mig lite idag också, men det är ju bra att jag får färg i alla fall. Lite senare ska vi gå ner till poolen igen och lägga oss, sen vet jag inte.

På fredag har vi planerat en liten tripp in till Antalya där ska vi bland annat besöka ett stort köpcenter. Får väl se om jag hittar något fint där, är grymt shoppingsugen!
Hej!
Imorse gick vi upp tidigt, som ni ser i det tidigare inlägget, och åt frukost. Sen la vi oss direkt vid poolen och låg där några timmar. Sen åt vi lunch och sedan ner till poolen igen. Dock behövde jag inte sola mer, för nu har jag bränt mig. Och det är ingen speciellt fin bränna heller, men aja, den dämpar väl sig snart :)

Nu har jag precis duschat och ska sätta på mig shorts och linne innan vi går ner. Vi tänkte gå lite här i krokarna kring hotellet och titta om det finns några klädbutiker eller så :) Vi har haft ett riktigt bra väder hela dagen, underbart skönt. Hoppas det håller sig hela veckan. Kram!









Har precis vaknat nu och ska ner till frukosten. Ni hemma sover väl fortfarande ;)
Gick upp klockan 4 imorse och en halvtimme senare var vi påväg mot Arlanda. Vi kom hit till Turkiet runt kl 14 men kom fram till hotellet strax efter kl 16. Bussen var tvungen att stanna vid så många hotell så det tog lång tid :(

Det är inte heller världens bästa väder. Väldigt varmt men mycket moln, får hoppas att det blir bättre till imorgon :) Hotellet är bra, väskorna bars upp utav personalen och det finns hur mycket som helst här. Flera restauranger, pooler, spa, gym, frisör, bio, tennis.. Härligt!

Nu sitter vi nere på en terrass och bara tar det lugnt. Imorgon blir det stek vid poolen hela dagen! :)





När vi inte träffats på ett tag, när vi inte pratar lika mycket. Jag är så rädd att jag ska förlora dig då. När vi inte vill samma saker, när vi umgås mer och mer med andra. Jag är så rädd att jag ska förlora dig då.

När vi inte vet vad som pågår i varandras liv, när vi tar varandra för givet. Jag är så rädd att jag ska förlora dig då. När jag vill berätta något för dig, när jag saknar dig från botten av mitt hjärta. Jag är så rädd att jag ska förlora dig då. Jag är så rädd att du glömt bort mig då.

Kör på ändå. Jag gillar ju att blogga, orkade inte i helgen bara. Men i veckan kommer det förmodligen lite bilder från Turkiet och lite skriveri om vad vi gör för något! Det om något är väl roligt att blogga om, liksom :)
Hänger i Jossan och Annies lägenhet just nu med dem och några andra. Mycket trevligt! Lyssnar på musik och flummar ;)
Idag hade vi ju skolavslutning, först för ettorna och sedan för tvåorna. Jag sjöng mitt solo och det gick faktiskt rätt bra, är nöjd :) Dock ska vi sjunga imorgon också, så vi har inte sommarlov riktigt än.
Hittade en snyggingbild på Jossan på hennes dator!
Godmorgon! Today is the day! Idag går jag och min klass ut ettan och det känns så underbart bra. Året har dock gått superfort, men tiden går ju fort när man har roligt. ♥

Har precis blivit klar, har fixat håret, bytt om och sminkat mig. Nu sitter jag och väntar på att Martina och hennes pappa ska hämta upp mig, klockan åtta har vi samling i kyrkan. Dock börjar det inte förrän nio, men vi är ju kören så! :)

Fick reda på mitt betyg i matte idag, VG. Är väldigt nöjd! Nu ska jag cykla ner mot stan och kika lite i butikerna innan jag möter upp Martina för att fika någonstans. Är väldigt sugen på islatte..

Hejhopp!
Har precis klivit upp ur sängen för idag har vi sovmorgon :) Klockan ett har vi matte och jag tror att vi kommer få veta vad vi får för betyg då - spännande!

Sen har vi körrep och rep för solisterna. Jag ska faktiskt vara med som solist den här gången också, trevligt men lite nervöst ändå :)

Bjuder på lite humor också, haha. Så sööt!

Bjuder på två av bilderna sen i söndags, är väldigt nöjd med dem och glad att det blev hyfsat många som var bra!



Hejsan!
Ska gå och duscha nu och göra mig i ordning, vi börjar klockan 9 idag. Då ska vi repa och greja inför Bessemerrocken som är klockan 11, ska bli kul :)
Grattis till Sverige på nationaldagen, men usch vad jag vill härifrån.
Godmorgon!
Sitter faktiskt i telefonen med Elin just nu och pratar strunt. Ska strax byta om till bikini och lägga mig i solen ute på altanen en stund. Ikväll ska jag vara med på en mysig grillkväll med Estet så måste iväg och köpa engångsgrill!
Nu har jag kommit hem och lugnat ner mig lite för gud, vad bra det var! Jag har ju inte lyssnat överdrivet mycket på honom förut, bara några enstaka låtar - men nu är det slut med det. Nu blir det alla låtar istället ;)

Han var så mycket bättre live. Det var så mycket känsla, så mycket utstrålning och så mycket.. snygghet? Haha. Ska föra över bilder från dagen snart också, var runt 700 stycken tror jag!

Söndag!

• Städa mitt rum
• Lunch hos mormor och morfar
• Dusch + fix
• Åka till Furuvik med Cornelia och Martina
• Se Håkan Hellström!



Nu får jag börja skynda mig, ska vara hos mormor halv ett!

Hallo!
Klockan två träffade jag Martina och Elin i stadsparken. Där låg vi i solen, åt jordgubbar och pratade - riktigt trevligt. Sen åkte vi till McDonald's och åt lunch innan vi hängde lite här hemma hos mig :)







Ska träffa dem ikväll också men först blir det grillat här hemma :)
Jag har för mycket fritid och för dålig humor..



Sitter nere i mitt rum just nu och lyssnar på Håkan Hellström, måste ju tagga lite inför söndag då jag, Martina och Cornelia åker in till Furuvik för att se honom live :) Ska bli riktigt mysigt!
Blir bio med Linda, Emelie och Matilda ikväll och vi ska se X-men. Tittade ofta på den tecknade när jag var liten. Så det ska bli roligt! :)

Godmorgon! Vaknade precis och ska gå och äta frukost nu. Är på bra humör idag! Det är 10 dagar kvar tills vi åker, min fot gör inte lika ont och det är fint väder :)

Ikväll kanske jag ska följa med några kompisar på bio, måste göra någonting nu - är trött på att vara hemma.



Tycker hon ser lite bitchig ut och har lite för stora ögon, men blev väl helt okej. Nu ska jag och min blåa fot gå upp för trappan och slänga oss i soffan framför tvn ett tag. Har förresten tjänat 700 kr idag på att stryka kläder och dukar. Mamma hade en hel hög i tvättstugan och sa tio kronor per piece, liksom. Det var ju bara att köra på ;)

Morrn morrn!
Har precis vaknat och lindat om min fot som fortfarande är väldigt svullen, usch. Om det inte blir bättre idag så åker vi in till hälsocentralen och låter dem titta på den :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske lägga mig och sola lite, men annars ta det lugnt. Har inte någonting att plugga på i alla fall - hur skönt?!

201df0a2_large

Idag har jag varit på en lektion i skolan, av två. Matteprovet gick väl sådär, vi får väl se vad jag får i mattekursen nästa vecka. På eftermiddagen har jag umgåtts med Matilda, Martina och Anna. När Martina och Anna åkte tillbaka till skolan för den andra lektionen bakade jag och Matilda kladdkaka.

Min fot är det lite sisådär med. Imorse var den helt rubbad typ, nu är det helt okej. Har hittat ett sätt att gå på i alla fall :) Snart kommer mormor och morfar hit och äter ceasarsallad med oss, gud vad gott det är - speciellt mammas med pasta!

Godmorgon!
Usch vad lång tid det tog att ta sig från min säng till köket uppe, vet liksom inte hur jag ska gå riktigt. Men hur ont jag än har så ska jag göra i ordning mig för en lektion i skolan idag, sen åker jag hem och vilar hela dagen!