+ att vi uppträdde idag, gick faktiskt väldigt bra!
+ att vi ska ha ett litet strandparty ikväll



- att det inte är tillräckligt varmt för shorts utan strumpbyxor
- att jag är hungrig
- att jag fortfarande är öm kring de senast tagna hålen i öronen, trots att det gått 3 veckor

Nu sitter vi och tittar på senaste Harry Potter-filmen men börjar bli väldigt trötta.. Blir nog att gå och lägga sig snart, dock börjar vi i alla fall 9 imorgon så att man kan sova lite längre!

Nu har jag kommit hem från kören tillsammans med Matilda och just nu håller vi på att laga mat. Det blir strips och hamburgare, väldigt påhittigt och svårt att laga sörru :)







Hejsan!
Slutade klockan ett idag och har suttit framför tvn tills nu. Klockan fyra är det kör som vanligt, sen ska Matilda följa med mig hem för hon ska nämligen sova här inatt :) Hela familjen, inklusive hunden, är borta över natten och tycker det är liiiite läskigt att sova helt ensam.

Imorgon ska vi uppträda med skolkören i skolan! Ska bli roligt faktiskt, vi ska sjunga våriga låtar så som "Vintern rasar" och "Uti vår hage" :)



Om ungefär en halvtimme går jag och lägger mig, ska bara skypa lite till med Anna och Martina, lägga fram kläder för morgondagen och borsta tänderna.

Min klass är en väldigt härlig klass, haha :D Alla kommer jättebra överrens, har lätt för att skratta och är väldigt snälla. Vi är egentligen två olika klasser, men de som går bild och de som går musik har liksom slagits ihop ;)
Vi är ca 25 stycken tror jag, håller inte riktigt koll på antalet.. Men är väldigt glad att jag har mött dessa goa människor ♥









Har inte haft någon blogglust idag, men så kan det väl vara ibland! Har mestadels varit hemma på eftermiddagen, och snart ska jag sätta igång med plugg. Bjuder på en söt bild på mig och Matilda från svenskan idag :)

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska klä på mig nu, dock har jag ju ingen aning vad jag ska ha på mig. Blir säkert en tjocktröja över ett par jeans till slut. Nu ska jag gå och platta håret, packa ner skolsaker och sen dra mig till skola!


För tio minuter sedan kom jag hem efter en 3,5 timmes kurs om bilkörning. Gick väl bra tycker jag, lite långtråkigt dock. Nu ska jag äta lite kvällsmat - hemmagjorda hamburgare, mums! - och sen titta på Desperate Housewives!
Hej!
Halv tio cyklade jag och Matilda upp till stallet och skrittade ut i ungefär en timme. Trots att det var lite molnigt ute var det väldigt härligt och hästarna var pigga och glada! :)
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite innan jag och mamma åker till körskolan för den där handledarkursen.



Imorgon ska jag och Matilda upp till stallet och skritta ut på hästarna, ska bli riktigt trevligt. Sen på kvällen ska jag och mamma på någon handledarkurs för att jag sedan ska kunna övningsköra :) Nu måste jag sova, godnatt!

Har precis ätit ceasarsallad ute på altanen tillsammans med stora familjen (moster och mormor och allihopa!). Nu ska jag väl ta det lite lugnt och sedan får vi se vad som hittas på :)

Idag, eller just nu i alla fall, har jag på mig en klänning som jag köpte på Monki förra sommaren. Den har en väldigt fin rygg och den är skön att ha till vardags :)



Godmorgon!
Det slog mig precis att påsklovet har gått sjukt fort. Det har bara skenat iväg och nu sitter jag här på en måndag. Dock har jag ju tur att vi har studiedag imorgon, så lovet blir i alla fall en dag längre ;)

KICKS Sminkväska Prickig
I min sminkväska, som är en sån som på bilden, finns inte överdrivet mycket smink kan jag berätta. Har en concealer från Tea Tree, en foundationborste, en flytande rouge från The Body Shop, ett läppstift, Lip Care Mix från Make up store, ögonbrynspenna från H&M och en mascara :)
Hade en massa ögonskuggor, kajaler och eyeliners förut men är inte så bekväm i kraftigare sminkningar :)

Hej!
Har varit superdålig uppdatering idag men har haft lite grejor för mig. Jag och Anna har målat ägg, ascoola blev dem. Sen kom Martina förbi och vi låg ute och solade ett tag innan vi åkte till McDonald's :)

Halv sju kommer några bekanta hit och äter med oss, ska bli trevligt!

Nu väntar jag på att Anna ska komma hit så att vi kan åka till Ica och köpa glass, vi ska nämligen ha filmkväll. Kram! :)

Skickade precis in idrottsuppgiften och nu ska jag gå och duscha. Ska nog måla naglarna också, vet dock inte vilken färg.. Ikväll blir det mys och imorgon ska jag och Anna måla ägg! Var tusen år sedan.

Kärlek för mig är att man älskar någon för det den är ♥
Oavsett hur man ser ut eller vad man gör. Och kärlek kan vara så mycket. Kärlek till kompisar, till djur, till intressen, till familj, till platser, till en partner och till sig själv.
Den svåraste kärleken är nog till sig själv, eller i alla fall för mig. Det är lätt att pressa sig själv, ställa höga krav och se ner på sig själv.
Kärlek till en partner kan också vara komplicerat, jag skulle aldrig ta lätt på ett 'jag älskar dig' och jag skulle aldrig älska någon bara för att göra någon glad.

Såhär ser shortsen i det här inlägget ut på, visst är de söta? :)

Hallo!
Jag har precis vaknat och ska gå och äta frukost nu, sen ska jag sätta igång med lite plugg. Har bland annat lite svenska, idrott och naturkunskap som måste göras..

Men sen runt klockan ett så ligger solen på som mest på altanen, då kan ni ju gissa vad jag ska göra, hehe. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Förutom att vi ska grilla då, nom nom!

Nu har jag kommit hem från moster, är proppmätt och supertrött. Här är lite detaljbilder av hur jag såg ut ikväll :)



Hej!
Vaknade för ett litet tag sedan och går runt i min långklänning just nu. Den är så fin och skön! Nu ska jag gå upp och äta lite frukost och sen, om det är sol på altanen, lägga mig där och läsa lite.

Ikväll ska hela familjen tillsammans med mormor och morfar åka till moster och äta. Var ett tag sedan nu så det ska bli jätteroligt :) Vad ska man ha på sig då då?..

..till Kungsgården med Martina. Vi ska ha filmkväll med några tjejor och bara ha det mysigt!
Fick in mamma till valbo i alla fall och där blev det en hel del shopping! :)

• Långklänning från H&M
• Högmidjade jeansshorts från H&M
• Vit skjorta från H&M
• Mörkblå bikini från Cubus
• Spetstights som mamma köpte någonstans, haha










.......tååååååår......
Har precis bytt om från stallkläder till vanliga kläder och ska snart åka och äta lunch med mamma. Känner mig ju väldigt fresh nu kan jag säga. Ska försöka övertala henne om en sväng till valbo efter det :)

Nu ska jag gå och mumsa i mig en muffin innan jag går till sängs.. Imorgon ska jag upp till stallet tidigt och rida, godnatt!







Dessa har jag tagit med min Nikon D60 och är några av de bästa :)





Nu ska jag gå och fixa mig lite innan det bär av till ridklubben!
+ att jag ska fota idag
+ att jag har lagt undan tjocka vinterkoftor och hängt fram fina sommarkläder, kan inte hålla mig!
+ att det är 32,3 grader på våran altan
+ att jag fick pengar på kontot idag



- att jag inte fick rida idag
- att solen ligger på som mest utanför oss när jag är mitt i städningen
- att jag inte pluggat något på lovet
Har inte fotat seriöst på ett bra tag så är GRYMT taggad till att fota Elin när hon hoppar idag! Laddar kameran för fullt just nu och ska ta med båda objektiven jag har, ska bli superkul. Älskar ju att fotografera, tror jag åker upp till Högbospelen på ridklubben som är i början av maj också.

Hej!
Har varit lite trögt med uppdateringarna här. Idag åkte jag upp till stallet runt halv elva och när jag kommer upp dit är det redan två andra tjejer där som ska rida, så det blir direkt hem igen.
Har ätit lunch nyss och inte gjort så mycket, ska snart sätta igång med lite städning. Klockan fyra åker jag och Martina upp till stallet för att fota Elin när hon hoppar :)
Det blev bara jag, Martina och Anna och jag var ensam mot dem i kubb. Och ni kan ju gissa vem som vann? ;) Anna ska sova hos mig inatt och nu sitter vi och äter glass, om nom. Ska nog lägga oss snart, godnatt!







Promise me you'll think of us as a time so wonderful
Promise me you'll think of us, still bright, still colorful
I paketet från H&M låg ett par supersöta vita shorts och ett puderfärgat linne, båda lite löst sittande. Ju mer sommarkläder jag köper ju mer längtar jag till sommarlovet och Turkiet..

Halv nio kommer Anna och Martina hit, vi tänkte spela lite kubb och ha allmänt trevligt. Bra avslut på en tisdagkväll tycker jag! :) Det var sjukt längesen jag spelade kubb, ska bli kul. Sen kanske Elin kommer också, men vi får väl se. Hon är så upptagen den bruden ;)


Jag och Martina med våra ruuuumpoooor
Nu ska jag paketera lite saker som jag sålt på tradera och sedan går jag och mamma till Enen för att skicka iväg dem. Och när vi ändå är där ska det hämtas paket från H&M, trevligt ;)

Sen ska jag städa också, och plugga.. Mysig tisdagskväll.
Hej!
Klockan halv elva på förmiddagen kom mormor hit och skjutsade upp mig till islandshästarna. Jag tog en tur på Gnyr istället för Gurra, och gud vad han var pigg och busig. Men det var bara kul! :)

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart hoppa in i duschen, sen ska jag nog plugga lite.








På eftermiddagen kom Martina och Elin hit en sväng. Vi bakade chokladbollar och sen satt vi ute och spelade kort ett tag. Nu har de åkt hem och jag ska göra mig i ordning, vi ska nämligen iväg för att titta på ett hus! :) Ska bli kul, på bilderna är det verkligen superfint.

Hej!
Idag har jag mestadels legat ute på altanen och latat mig. Man måste ju ta vara på solen nu när den är här! Nu ska jag testa att göra en egen islatte, min sommarfavorit. Fast har aldrig gjort en själv, så vi får väl se hur det går :)

Har suttit och ritat ett tag nu, blev sångaren i Crashdïet. Men nu ska jag sova, kram! :)

Stjärnan blev ju fin...

Har precis kommit hem efter en kväll i kyrkan. Jag och Elin var nämligen en del i mässans program som sångerskor och det gick jättebra! Är jättenöjd och fortfarande lite överraskad sedan vi fick reda på att vi till och med skulle få betalt för att sjunga det lilla vi gjorde. Oj oj oj, eller hur, Elin? :D

Den söta lilla kyrkan vi sjöng i!
Har legat ute på altanen i ca en timme nu och bara njutit av solen. Har läst lite också, blev dock inte Små citroner gula som jag hoppats på att hitta igår, utan det blev På det fjärde ska det ske istället. Den har jag dessutom aldrig läst förut. Har läst ungefär en tredjedel av den redan, den är rätt bra!

Jag vill ha en långklänning men har inte hittat the right one än. Så nu tänker jag sy en själv! Eller ja, med supermycket hjälp av mamma, men ändå. Har ett jättefint somrigt tyg och har ritat upp hur jag vill att den ska se ut :) Tänker inte börja idag, men vi får väl se hur det går senare.



Godmorgon!
Har precis ätit frukost och sitter nu och lyssnar på musik. Tänkte sjunga upp lite för ikväll. Väntar också på att solen ska komma fram lite mer på altansidan så att jag kan lägga mig och sola och fortsätta läsa i boken :)

Nu tjockar vi ner oss med en massa godis och gott! Imorgon ska jag inte göra så mycket förutom att sjunga i kyrkan senare på kvällen tillsammans med Elin :) Kram!

Hämtade ut ett paket idag.. I det låg en bikini och en jumpsuit :)



Nu är mormor och morfar här. Vi ska ha en mysig grillkväll på altanen med mammas alltid lika goda mat. Vi får se om jag hittar på något med några kompisar senare :)
Idag när jag skulle leta på "Små citroner gula" hittade jag två kassar med gamla saker som vi packat ner i flytten hit för 6 år sedan. Jätteroligt att hitta saker man glömt bort :)

Hittade en massa smycken. Älskar den gamla klockan, den är så fin - trots att jag har lite svårt för guld. Och den stora lite konstiga ringen är faktiskt gjuten i en mussla eller ostron eller nu vad det var :)




Sen hittade jag lite roliga bilder på mig själv när jag var liten, samt mina gamla nappar..






Godmorgon!
Jag är på riktigt bra humör idag :) Sov jättebra, vaknade inte någon gång och sov ut till halv tolv. Nu ska jag nog sätta mig på altanen med en bok, saknar att läsa. Ska läsa min favorit igen, "Små citroner gula". Har läst den två gånger förut, men tycker att den är så bra och eftersom det var ett tag sedan :D

3 månader sedan. Saknar dig.

Kvällen har tillbringats i Gävle tillsammans med Elin. Vi såg "Water for elephants" som hade premiär, den var verkligen jättebra! Så himla värd att se.
Nu ska jag hoppa i säng, satt och halvsov på bussen hem så vet inte vad jag ens gör uppe.. Godnatt!

Vet inte riktigt vad som menas med "en dag i livet", men jag tänker i alla fall skriva om jag vill göra någon gång i livet :)

Jag skulle vilja hoppa fallskärm. Jag är höjdrädd och rädd att fallskärmen inte ska fungera, men ändå. Att känna den där adrenalinkicken och verkligen veta att man lever! Jag skulle nog skaka av nervositet innan hoppet, men det känns som det är en sak som man måste testa innan man dör.

Hej!
Måste bara berätta en sak som hände i skolan idag. Vi hade den såkallade Påskrocken då vi på Estet Musik får spela upp låtar, i alla fall vi i ettan. Min grupp spelade upp Vintersaga - Monica Törnell och jag var en av sångarna. Jag var jättenervös innan men när jag började sjunga så släppte det och det gick faktiskt väldigt bra! :)

Nu ska jag kolla in vad det går för bios ikväll i Gävle, jag och några andra kanske åker in dit för lite "fredagsmys".





Försöker plocka på mig lite mer färgade plagg nu för tiden, men det är svårt eftersom typ hälften av alla mina kläder är svarta.. Beställde i alla fall ett par vita shorts och ett linne från H&M nyss, mer sommarkläder! :D

Sitter hos mormor och morfar nu. Efter skolan gick jag och Anna runt på stan, tog en glass och satt ute i solen - sköönt!

När jag kommer hem vet jag inte om jag ska plugga eller bara ta det lugnt och kanske titta på film? Vi får väl se. Solningen med moster blir förmodligen senare ikväll. Nu ska jag gå och äta mat, är jättehungrig!

Måste visa en gammal bild på mig och min kusin Joel. Visst passar jag bättre som blondin? :)

Hej!
Börjar klockan tio idag, men klev upp kvart över sju för att kunna sjunga upp lite. Har nämligen sång som första lektion :) Låter inte jättefint kan jag berätta, rösten är så ostabil på morgonen haha.

Idag kvart över tre ska jag vara på Luthergården bredvid kyrkan. Jag och Elin ska få sjunga solo på söndag då vi ska sjunga med kören, ska bli kul :) Och sen efter kören ska jag kanske sola med moster och sen äta kvällsmat hos mormor och morfar :)


Ett gäng fina tjejor från kören på Gotland förra året! Från v: Elin, Elin, Anna, Sonja :)
Idag fick jag en söt liten present av mamma; en earcuff med ett hängande kors :) Jättefint och det pryder mitt öra redan nu. Och sen när vi hade ätit på Wayne's åkte vi till Ica för att handla, då följde två nya nagellack med hem. Ett gult och ett grönt, härliga vårfärger - älskar't! :)



Brukar ofta bara ha datorväskan med mig, men jag älskar handväskor och när jag väl använder dem så följer det med lite saker!

• Mobil
• Nycklar
• Plånbok
• Läppbalsam
• Tuggummi/minttabletter

Har ibland med mig systemkameran också, trycker ner den i väskan lite fint sådär ;)

Har precis plockat ur diskmaskinen och varit lite duktig, hehe. Lite senare åker jag och mamma till Wayne's och äter, älskar deras kyckling/sweetchili-foccacia, rekommenderas :)

+ att jag är klar med hela musikdata-kursen, gjorde klart sista uppgiften idag

- att det är så jäkla kallt i alla skolans lokaler
- att det gick dåligt på idrottsprovet
- att mitt hår inte ligger som jag vill att det ska göra

Känns som en toppendag!

Sitter på svenskan som är näst sista lektionen och skriver en novellanalys. Hade precis idrottsprovet som gick åt skogen.. Men det är väl som det är!

Har för mig att det är 61 dagar kvar tills jag åker till Turkiet. Love it.

Guten morgen!
Sitter med en turban på huvudet nu, ska gå och äta frukost och sen sminka mig. Martina kommer hit om en halvtimme och jag ska vara klar då, så måste skynda mig! :)

Fick för ungefär 45 minuter sedan reda på att vi har idrottsprov imorgon, och jag har inte pluggat någonting. Paniken satte in och nu har jag skrivit över en sida med allt från syretransport, röda blodkroppar till läsk och GI-metoden.. Måste ju ha en sammanfattning att utgå ifrån och panikplugga in till imorgon! Hatar när det blir såhär :(

Men nu börjar Desperate Housewives och det tänker jag inte missa! Får springa mellan datorn och TVn i pauserna ;)

# 1 - att vara mogen och att kunna stå för den man är
# 2 - att vara omtänksam och verkligen visa att man bryr sig
# 3 - att ha humor och lätt för att skratta!
# 4 - ha intresse för musik
# 5 - sen är det ju alltid ett plus med att ha en snygg kropp, speciellt muskulösa armar! ;)

Nu har jag beställt biljetter till Peace & Love. Det blir jag och Matilda som åker och sen umgås vi med några från klassen där, kommer bli jätteroligt :)
Vill se bland annat 30 Seconds to Mars, Kings of Leon, Håkan Hellström, Volbeat, Journey, All time low, Jimmy Eat World.. Åh, ännu en sak som jag verkligen ser fram emot att åka på i sommar!

 

Godmorgon.
Väldigt trött idag, blä. Och vädret är inte lika fint som igår, blä. Har i alla fall klätt på mig och ätit frukost (för en gångs skull..) och ska snart gå och sminka mig. Idag blir det skola som vanligt, sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Kanske tar en sväng på stan eller något! :)

Haha, morgonhumor..

Har haft en väldigt bra dag. Hade utvecklingssamtal på förmiddagen och det går faktiskt väldigt bra för mig i skolan just nu. Sen när jag kom hem tog jag en skön promenad med Ozzy, bokade resan, skrev klart och skickade in en svenskanovell och skickade efter lite fina saker från H&M. Bland annat en hatt och en bikini :)

Nu ska jag slöa lite här framför datorn innan jag går och lägger mig. Kram!

Alldeles nyss bokade jag och mamma en resa till Turkiet! Åh, vad skönt det kommer att bli. Vi åker den 13e juni och kommer hem den 20e. Alltså precis efter skolavslutningen för att slippa krångel med ledighet osv :) Plus att vi kommer hem till värmen när den är som bäst här i Sverige.

Vi ska bo i Antalya på ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis bredvid havet, med all inclusive och hela köret. Känns overkligt underbart!















# 1 / Bullet for my valentine - Heart burst into fire


# 2 / The red jumpsuit apparatus - Your guardian angel


# 3 / Tokio Hotel - Wo sind eure hände


# 4 / Escape the fate - Something


# 5 / Bring me the horizon - Fuck


Nu ska jag äta lite kladdkaka, som jag bakade tidigare idag, med grädde och jordgubbar, mums! Ska skriva lite till på min novell också. Sen ska jag duscha och gå och lägga mig :)

Kvällen tillbringas vid köksbordet med en hög av plugg & sen lite grillning. Puss!



Svårt att välja bara fem stycken, det finns så många som betyder så himla mycket för mig.

# 1 - min mamma
# 2 - min morfar
# 3 - min moster
# 4 - Elin
# 5 - Anna

Godmorgon!
Vaknade alldeles nyss och ska gå och äta frukost nu. Igårkväll var både Anna och Elin här och höll mig sällskap, vi tittade på film och åt en massa gottis ;)

Går runt i gamla shorts från Lindex och en längre kjol instoppad som linne nu, lite skönt! Fast tror inte att jag går med det ute, lite för kallt haha.. Men visst får man sommarkänslor när det är så soligt som nu?

+ att jag är på världens sånghumör
+ att vi ska titta på ett hus snart
+ att jag ska sälja min gamla laptop till mormor och morfar: money, money, money!
+ att jag har godisremmarna som jag och Elin köpte gemensamt, om nom nom ;)



- att jag gick upp halv åtta imorse, ville ju sova ut
- att hunden har hårat ner hela min tröja

Tre söta som gärna skulle få bo i min garderob för att sedan användas i sommar! :)

Det gick väldigt bra hos tandhygienisten som jag var hos, behöver inte komma tillbaka förrän nästa år :) När jag var klar hos folktandvården cyklade jag till mormor och morfar för att äta lite frukost. De har alltid godast frukost så man får ju passa på!

Runt tio cyklade jag hem och snart ska jag börja lite med plugg. Känns som det är det enda jag gör nu för tiden? Men snart är det påsklov och får väl hoppas att det händer något roligt då :D

Blev en hemmasittarkväll ikväll men det är väl lika bra eftersom jag har en tandläkartid klockan åtta imorgon! Inte jätteroligt och allra minst på en lördag kan man väl tycka, men det är som det är. En positiv sak med det är väl att man inte sover bort halva dagen ;)

Idag lånade jag mammas jeansskjorta till tights och hade ett skärp i midjan, gillar enkla outfits :)



Idag tog jag tre nya hål i öronen, ett längre upp på vänster öra och två till i höger :) Och jag ser så lycklig ut på bilderna, right? ;D



# 1 - Musik



# 2 - Vännerna & familjen
# 3 - Mobilen, eheh
# 4 - Kläder & shopping
# 5 - Snodd att sätta upp håret med när jag är hemma, kan bara inte har utsläppt då
Godmorgon!
Ska bara dricka upp mitt te innan jag hoppar in i duschen. Ser fram emot dagen! Först är det skola och sen ska jag, Anna och Martina åka till stan och gå på vårmarknaden :) Har också bokat tid på en salong för att ta hål i öronen, spännande ;) Kameran följer med idag!

Nu har jag skickat in mitt engelskaarbete. Kände mig rätt duktig när man kollade igenom en 6-sidors "uppsats". Nu ska jag sova, godnatt!

..som innehöll ett par konjaksbruna ballerinas, ett par vita "virkade" ballerinas, ett gult linne, en vit sport-bh och en konjaksbrun väska :) Finfina saker, laddar inför sommaren!



# 1 - åka jorden runt
# 2 - att övervinna min scenskräck
# 3 - att träffa Tokio Hotel (jag kommer alltid vara fangirl of TH, hehe. Men då vill jag ha med mig Elin)



# 4 - att alla jag bryr mig om ska få må bra och slippa motgångar
# 5 - att bli mitt dröm-jag

Nu: skriva klart en engelskauppgift!

+ att jag hade en riktigt bra skoldag
+ att nästan all snö är borta
+ att Bring me the horizon och Bruno Mars är så jäkla grymma!



- att det blåser så att cykeln svänger av sig själv
- att jag inte ser något, måste beställa nya linser
- Orginalversionen av "Fields of Gold"

Hej hopp!
Har haft en riktigt bra dag. Sånglektionen gick väldigt bra, jag var riktigt duktig på matten och ensemblen gick väl också ganska bra. Har slutat och sitter hemma nu, ska titta lite på tv och slappa innan jag cyklar till solariumet och möter moster! :)

Till min vän Anna.

# 1 - Jag är så himla glad att jag träffade dig, för du är verkligen en förstående, snäll och omtänksam vän som alltid ställer upp. Jag älskar dig!
# 2 - De minnen jag värderar mest är bland annat de roliga stunderna jag har haft med dig och än är de inte slut.
# 3 - Jag tycker att vi borde umgås mer på fritiden, förut kunde vi träffas bara någon timme på kvällen för att prata och skratta, nu umgås vi nästan bara i skolan.
# 4 - Vi borde verkligen göra alla de där sakerna vi pratar om. Åka på kryssning, åka till Malmö osv. Vi borde ta tag i sakerna!
# 5 - Jag älskar tanken av oss två som 80-åringar, går armkrok så som vi brukar göra ibland och får skrattattacker - precis som nu.

Köpte ansiktsrengöring och sånt som planerat men hittade inga plagg som fick följa med hem. Däremot hittade jag finfina örhängen på H&M. Bra att ha många par eftersom man förmodligen skaffar ytterligare 3 hål i öronen på fredag! :)



Hej!
Uppdaterar dåligt mitt på dagarna, men är i skolan då och har ju inget speciellt att  skriva. Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan och väntar på att mamma också ska komma hem så att vi sedan kan åka till Gävle :) Ska köpa lite ansiktsprodukter på Body shop och sen titta runt lite.

Lite härligt väder idag då? Helt underbart och jag blir på så bra humör!


Random bild från studion i skolan, älskar programmet jag valt! :)
Pluggar engelska och äter kardemummaskorpor! ;)

# 1 - Kamouflagemönster



# 2 - TV-serien "Våra bästa år"
# 3 - Myggor
# 4 - Rå lök
# 5 - När man badar på somrarna och känner hur sanden fastnar på hela kroppen när man lägger sig ner på handduken och sen får man inte bort allt hur mycket man än "borstar" med händerna
Dagens outift, väldigt enkel :)

Oj, vad smutsig spegeln var..
Guten morgen!
Väntar på att Martina ska komma hit för att göra mig sällskap till skolan. Vi har individuellt val som första lektion, vilket är fotografisk bild. Har tröttnat rätt mycket på den kursen, men skönt att den är över snart! :)

Sitter och tittar på tv just nu, ska snart gå och duscha lite innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag ha en plugg-eftermiddag och vara lika tråkig som jag känner mig. Behöver något att se fram emot.. Men kanske har en spännande sak att berätta snart, vill dock inte säga innan allt är bestämt :D



# 1 - Shopping
# 2 - The big bang theory
# 3 - Musik
# 4 - Att fotografera



# 5 - Att resa

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli tre. Funderar på att skriva lite på min svenskanovell, nu när man ändå inte har så mycket att göra :) Känns som det här inlägget var väldigt intressant.

+ att jag fick MVG på mitt matteprov som jag knappt pluggat till
+ att jag har vitmålade naglar
+ att vi har håltimme nu

- att vi slutar senare pga extra körsång
- att mitt hår älskar att vara elektriskt

Nu ska jag titta på 2 ½ men och sen gå och lägga mig. Godnatt! :)

# 1 - Mina vänner & min familj är det viktigaste för mig
# 2 - Jag älskar hästar



# 3 - Jag har scenskräck
# 4 - Jag har två halvbröder
# 5 - Jag har ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor

Har en ny sån där 30-dagar-grej nu, tycker det är rätt roligt med såna! :)

DAY 1 - 5 saker om dig själv

DAY 2 - 5 saker du älskar

DAY 3 - 5 saker du hatar

DAY 4 - 5 saker du vill säga till en person

DAY 5 - 5 drömmar

DAY 6 - 5 saker du inte kan leva utan

DAY 7 - 5 viktiga personer

DAY 8 - 5 favoritlåtar

DAY 9 - 5 sätt att vinna mitt hjärta

DAY 10 - vad har du i väskan?

DAY 11 - en dag i livet,

DAY 12 - ett kort som är taget för 1 eller 2 år sen

DAY 13 - ett kort på dig själv, som du inte tagit själv

DAY 14 - ett kort på någon/något du vill ha just nu

DAY 15 - din nuvarande önskelista

DAY 16 - kort på det senaste inköpet

DAY 17 - högsta önskan just nu

DAY 18 - beskriv ordet kärlek.

DAY 19 - vad hittar vi i din sminkväska?

DAY 20 - det finaste kortet på din bästavän/bästavänner

DAY 21 - tv-serie du är beroende av

DAY 22 - berätta om din klass

DAY 23 - ett kort på din handstil

DAY 24 - top 5 filmer

DAY 25 - bakrundsbild på datorn och mobilen

DAY 26 - profilbild på facebook

DAY 27 - en låt som passar humöret

DAY 28 - 3 nya sannigar om dig

DAY 29 - snyggaste kändiskillen

DAY 30 - ett kort taget av dig och skriv 3 bra saker som har hänt dom senaste 30 dagarna.

Ska snart skicka in andra uppgiften för idag och sedan börja på tredje. Har gjort lite jordgubbste också, grymt gott! I största och bästa koppen :D

Har inte orkat bytt om än, hehe..


Dagens plus & minus

+ att jag inte mår som igår
+ att vi kanske ska grilla ikväll
+ att regnet gör att snön försvinner fortare

- att jag har en massa plugg att göra
- att mitt rum är i behov av en städning
- att man blir deppig av vädret

Hej!
Nu ska jag lägga ut lite saker på Tradera.com, behöver få in lite pengar och då kan ju saker som man inte använder säljas :) Efter det ska jag ta tag i plugget, bl.a. idrott, naturkunskap och matte. Rolig dag!..
Skrev ju att det bara skulle bli en hemmakväll för min del, men Elin tyckte inte det och föreslog att vi skulle äta ute. Så eftersom jag mådde mycket bättre så gick jag, Elin och Anna gick ut och åt :) Efter middagen åkte vi till Ica och köpte glass. Anna åkte dock hem, men jag och Elin fortsatte i alla fall hem till mig och åt glass med maränger och chokladsås - mums :D



Det var en väldigt bra kväll, men nu är jag jättetrött och ska gå och lägga mig. Imorgon ska det pluggas, och sen ska jag och mamma ta en liten promenad till solariumet också. Godnatt :)

Idag mår jag långt ifrån toppen. Imorse runt nio vaknade jag med världens yrsel och hela köret. Fick till och med fläckar för ögonen, kunde knappt se eller stå upp. Usch, trodde jag skulle svimma vilket sekund som helst. Men nu är det i alla fall bättre, vet inte riktigt vad som hände..

Ska plugga lite, sen ikväll blir det bara slö här hemma, orkar inte åka någonstans. Gud vilket positivt inlägg det här blev då :/

Har på mig tights med skinndetaljer från H&M, kavaj köpt second hand och ring från Style by Tyra (WearIt) :)



Hej!
Idag är det första april och ingen har lurat mig, än.. Vi får väl se när dagen är slut. Kvart i sju ikväll ska jag möta Anna på stan, vi ska gå på bio. Kommer dock inte ihåg vad filmen heter haha :) Och förresten, gud vad skönt det är med fredag! Har knappt tänkt på att det är helg nu..