Det blev jag, Anna, Matilda, Simon och David som åkte till Högbo idag. Vi började med att spela minigolf vilket var ganska roligt, dock blev det lite jobbigt eftersom solen låg på hela tiden. Efter det åkte vi och badade. Hade riktigt roligt! :)

Nu ska jag gå och äta lite ceasarsallad, mumma.



Feel the sadness burning in my heart
You left too early father love
So many things I should have said
But in your mind you knew it well

Holding on to what I got and love
But things still seems so dark and cold
The fire burning down my happiness
But I will rise

So proud and strong you truly were
I took it with me as a tool
A gift from father to his only son
Watching over me with eagle eyes
You gave me freedom to a love
Where dreams are born and truly became real

See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way, I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
'Cause the days are no more the same without you

Promise me my son you always will
Cherish what you love believing in
Never lose your values, stand up for the day
Oh, dear father, I thank you for the years
I'm writing this song on your desk
Together we can make it through the day

See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way, I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
'Cause the days are no more the same without you

See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way, I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
'Cause the days are no more the same without you

See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way, I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
'Cause the days are no more the same without you



Godmorgon!
Idag ska jag, Matilda och Martina (kanske några fler) iväg till Högbo för att spela minigolf i det härliga vädret. Ska väl hoppa in i duschen snart och fixa mig lite, ser ju ut som jag vet inte vad just nu, haha.
Inget bloggande idag, är inte på topp.
Filmen var riktigt bra, väldigt rolig. Innan åt vi på Österns Pärla (älska kinamat!) och pratade lite om en Göteborgstripp som vi kommer göra snart, wiho :D
Nu blir det godnatt för mig.

img_9591 (MMS)

Nu sitter jag på bussen mot Gävle. Martina blev dessvärre sjuk (krya på dig!) så det blir bara jag och Matilda ikväll. Innan bion ska vi leta på något bra ställe att äta på också. Kommer nog bli en riktigt bra fredagskväll :)

Hej!
Fint väder idag, härligt. Dock ska jag ta tag i lite städning och tvätt nu under dagen och ikväll blir det bio inne i Gävle med Martina och Matilda :)

Nu är det bara 24 dagar kvar till skolan börjar. Jag ser faktiskt fram emot det! Att börja tvåan, att träffa kompisarna och att få rutiner igen. Men på samma gång vill jag vara ledig..

Jag läste Elins blogg och såg att hon skrivit om Romwe.com. Rätt awesome hemsida kan jag säga! Hittade många fina plagg som gärna får skickas hem till mig :)

Hade en jättetrevlig eftermiddag med bästa moster. Först gjorde vi armband/fotlänkar hos henne, vi är lite pyssliga. Sen åkte vi en sväng till Valbo och gick runt där. Hittade två par örhängen, två halsband och två blusar. Allt för 179 kr - hur bra?!

När jag kom hem åt jag lite innan jag och Matilda cyklade upp och red. Vi tog en runda i skogen med hästarna som var väldigt pigga och glada. Nu ska jag kika lite på tv och dricka te :)



I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Hello!
Gick upp nio idag för en morgonpromenad med hunden. När vi kom in igen somnade jag om och vaknade för en halvtimme sedan, superskönt.

Idag ska jag träffa moster och senare ikväll ska jag och Matilda upp till stallet :)

Maja Tannå har en blogg som jag ofta läser. Klockren klädstil och hur fin som helst!









Nu ska jag titta på We Are Marshall som går på 6an. Ska också vänta på att potatisgratängen och kycklingspetten ska bli klara så att jag kan få i mig lite mat :)

Hade väldigt roligt igår! Vi åt pizza, spelade kort, kollade på film, badade, åt tårta och tog lite gruppfoton som vi alltid gör. Dock tycker jag att det är synd att man inte ses oftare.. Aja, här kommer en liten bildbomb från gårkvällen!























img_0308 (MMS)

Sitter och tittar på film hemma hos Emelie just nu, har väldigt trevligt. Priest är snart slut, snart ska vi se The Last Song :)

Jag har så många ställen jag vill besöka.. Men en av mina drömresor går nog till Maldiverna, tillsammans med Elin. Det har vi pratat om länge och jag hoppas verkligen att vi någon gång kan åka dit. Skulle vara hur roligt som helst!



Någon gång vill jag åka till Italien också. Det verkar så fint där och italiensk mat är ju underbart.

Hej!
Gårkvällen var väldigt mysig. Vi lagade mat, tittade på Sex and the City och spelade kort ute på altanen. "Jag har tänt ljus.. Fyfan".

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite. Ska ner till stan för att hänga med Anna ett tag. Sen måste vi hem och packa innan vi, tillsammans med några andra kompisar, åker till Kungsgården för att ha våran årliga "hejdå-övernattning" för Ofelia som flyger tillbaka till Kina snart. ♥

img_0861 (MMS)

Man förstod ju att det skulle bli varmt och fint ute bara för att jag skrev att jag lagt undan lite sommarkläder..

Kommer ihåg ett speciellt ögonblick som jag tycker var superpinsamt. Vi gick i femman tror jag och vi hade högläsning på engelskan. Vi skickade runt en bok och alla fick läsa ett varsitt stycke. Men vi skulle inte bara läsa texten utan vi skulle översätta den till svenska.

När det var min tur så började jag översätta och läsa upp det högt, allting gick väldigt bra. Tills det stod något i stil med "you know I can't sleep without my pillow", och jag sa högt och tydligt på äkta svengelska: "sleepa" (slipa). En blandning mellan sova och sleep.

"Du vet att jag inte kan sleepa".. Alla började skratta och jag skämdes som aldrig förr. Nu kan jag dock skratta åt det själv, det var så pass längesedan :)

Har precis dammsugit och fixat i mitt rum. Har hängt undan (dvs tryckt ner i en kartong) lite sommarklänningar också som jag förmodligen inte kommer att använda nå mer i år.

Har förutom det hunnit med en 20 minutare på solariumet, lunch hos mormor och en promenad med hunden. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig innan jag åker in till Gävle med Elin. Hon ska hämta ett halsband som hon beställt :)

Update: Blev ingen tur till Gävle, Elin hinner inte med det idag eftersom hon hjälper till med hästarna på ridklubben. Då blir det en lugn eftermiddag för mig. Nu ska jag föna håret!

Hej!
Är på riktigt bra humör idag faktiskt och detta är nog dagens planer;

• Sola
• Städa
• Myskväll med Elin

Good morning!
Idag ska jag träffa Matilda. Vi tänkte åka en sväng till stallet och rida, sen får vi se om vi gör något annat innan eller efter :)

Måste bara berätta hur mycket jag älskar H&M's höstkatalog. Det är en hel del kläder, smycken, skor och väskor jag vill ha i den..

Jag och Matilda hade jättetrevligt på Wayne's, sen drog vi vidare till Parkrocken ändå. Träffade lite klasskompisar och några till och det var roligt! Dock var väl själva "eventet" inte en höjdare. Nu ska jag sova, kram!

Bjuder på några foton jag tog förra hösten.





Är inte alls på nå humör för Parkrocken så stannar hemma från den. Ska lägga mig och kika på några avsnitt av Sex and the City nu, sen kommer moster och Håkan hit och halv åtta ska jag möta Matilda för en fika på Wayne's :) Rätt härlig lördagskväll ändå!

img_4606 (MMS)

Ligger i sängen med huvudvärk, jätteroligt..

Hejsan!
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag. Kanske åka och sola, kanske gå på Parkrocken.. Vi får se :) Imorgon ska jag i alla fall hitta på något med Matilda som kommit hem från en vecka i Göteborg, har saknat henne jättemycket!

Martina var jätteduktig idag och jag tycker att det är lika coolt varje gång hon spelar trumpet. Dock blev det bara jag och Elin som lunchade, och vi gick till Jensas istället. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig :)

Nu sitter jag och tittar på En prinsessas dagbok som går på TVn just nu, jättelängesedan jag såg den sist.



Godmorgon!
Gick upp kvart i tio idag och har ätit frukost, duschat och sminkat mig redan. Ska föna håret nu innan jag åker ner till stan för att träffa Elin. Först ska vi titta på Martina när hon sjunger och sedan ska vi alla tre gå till American Pizza Place och äta lunch :)

Ja, det är väl inget ovanligt som finns i min plånbok. Har nästan aldrig nå kontanter.. Men har bland annat bankkort och legitimation, biobiljetter, kvitton osv. Grymt intressanta saker ;)

Idag har jag sovit, kollat på Sex and the City, bakat kladdkaka, solat.. En riktigt slappdag alltså. Ska städa mitt rum lite senare, måste ju få något gjort i alla fall :)

img_5012 (MMS)

Sex and the City-times! Har precis ätit frukost och sitter nu och tittar på avsnitt efter avsnitt..

img_3150 (MMS)

Måste testa.. Med hjälp av Elin ska jag nu kunna börja mobilblogga, vi får väl se hur det går ;)

Detta köpte jag på stan nu på eftermiddagen, supernöjd!

Först blev det en liten shoppingrunda inne på Gallerian, sen åkte vi till Wayne's Coffee och fikade. Nu har vi precis ätit grillat och sitter och sjunger lite ;)







Hallo!
Har precis kommit hem från Gävle. Jag och mormor kikade runt i butikerna och åt lunch på Coffee Lounge som håller på att bli ett favoritställe för mig tror jag. Nu ska jag gå och fixa mig lite, sen drar jag ner på stan tillsammans med Martina som jag inte träffat på ett tag :)

Inne på GinaTricot hittade jag den här blusen! Den har såna där fina "fjärilsärmar" eller nu vad man kallar det, dock är den inte alls orange som det ser ut på bilden, utan mer chockrosa.
Nu har Elin åkt hem och jag ska gå och sätta mig i soffan framför tvn igen. Imorgon åker jag och mormor in till Gävle en sväng!

Nu håller jag och Elin på att laga mat här hemma hos mig. Det blir hamburgare och klyftpotatis till det, sen ska vi kika på någon film och ha lite tisdagsmys :)

Red ut i skogen barbacka på Gurra och duschade av honom efteråt. Man märker att han kan alla vägar redan, jag bara satt där och slappnade av. Hur mysigt som helst!







Ska snart byta om till ridkläder och åka upp till stallet, sen vet jag inte riktigt vad jag hittar på. Det visar sig :)

På båtens taxfree köpte jag en parfym. Älskar parfymer och denna luktar väldigt gott!

Kryssningen var väldigt lyckad enligt mig. Vi åt grymt god mat igårkväll, jag åt renrygg till förrätt och lammfilé till varmrätt. Sen spelade vi bort lite pengar, satt ute på däck och bara hade det bra :) Det enda trökiga med resan var bussresan till och från Stockholm..









Till renryggen var det kålrabbi, lingonsirap och blomkålspuré om jag minns rätt.. Himlans gott var det!



Hej!
Nu är jag hemma igen, så himla skönt. Har precis duschat och nu sitter jag och väntar på att mamma och Peter ska komma hem med kinamat, mumma. Lägger upp någon bild från resan sedan och ska också visa vad jag köpte med mig hem! :)


Detta är då min klass. ESBDMK10 heter vi och går bild/musik på Bessemergymnasiet. Känner mig väldigt lyckligt lottad att ha hamnat i en sådan bra klass. Humor på hög nivå hela tiden. Dessa människor betyder mycket för mig!


Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid
Är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt
Sen sist jag såg henne
Hon kunde va någon annan, någon bättre
Om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen
Mot champagne
Och hennes nya fina vänner
Tror de vet var hon kommer från
Jag är pojken i glasögon
Hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl
Hilarie Burton, hon som spelar Peyton i One Tree Hill. Har alltid tyckt att hon är så himla fin.

Jag, Matilda och hästarna tidigare idag..





Blev precis hemskjutsad från resecentrum av Anna och hennes snälla pappa. Den sista Harry Potter-filmen var mycket bra kan jag då säga. Lite annorlunda om man jämför med de tidigare filmerna, men ändå bra. Sen var sällskapet underbart som vanligt!

Nu ska jag gå och packa och sedan lägga mig. Imorgon åker jag på kryssning!

• Sola
• Packa
• Rida
• Bio med Anna & Elin

Detta är vad jag ska hinna med idag! De tre första vet jag dock inte i vilken ordning jag ska göra dem. Funderar på att åka förbi solariumet på vägen till stallet, två flugor i en smäll.

Ser i alla fall fram emot ikväll! Har verkligen längtat efter att se Harry Potter och nu får jag äntligen göra det. I 3D dessutom :)
Hästarna. Har hållit på med hästar så länge jag kan minnas och kommer inte släppa dem på ett bra tag, kanske aldrig.



Musiken. Har inte alltid varit ett lika stort intresse för mig men det har vuxit med åren. Nu är det dock ett av mina största intressen, speciellt sången.

Har fastnat för kilklackar på senaste tiden.. Dessa är från Åhléns och kostade 199 kr, på rea.

På söndag åker jag tillsammans med släkten på mammas sida på kryssning! Vi ska till Åland och kommer hem på måndagen. Ska bli jätteroligt för vi ska fira morfar som fyller år i början av augusti :)

Har dock lite problem med att bestämma outfit? Skulle egentligen vilja ha en enkel klänning i någon galen färg men har inte så många klänningar, och verkligen inte i någon av de färgerna jag vill ha..

Har precis kommit hem efter en spontantur till Gävle med mor. Känns som vi åker in dit och till valbo ganska ofta, hm..
Köpte i alla fall ett par skor, visar dem sen. Nu ska jag baka lite hade jag tänkt!

Blev en tur till hästarna nu på kvällningen. Jättefina och duktiga var dom!



This is the death of me
I feel it constantly
Just like an enemy
That wants to see me bleed
So I try to be silent while my words they explode like hand grenades
I just gotta stay calm, before I let this time bomb blow up in my face.

These issues pin me to the floor
These issues are my overlord
I feel so dominated
These issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose

The hounds of hell, they cry
That’s how they get to me
Inject my head with lies
The pain’s astonishing
Like a brick or a stone, slowly crushing my bones, sending me to my grave
And it’s such a fake, this life that I’ve made, I’m going insane

These issues pin me to the floor
These issues are my overlord
I feel so dominated
These issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues
Issues, they choke me like a noose

These issues pin me to the floor
These issues are my overlord
I feel so dominated
These issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose
Issues, they choke me like a noose

Hallo!
Sitter och lyssnar på Hardcore Superstar, ett band jag verkligen fastnat för efter Getaway Rock Festival. Riktigt bra är dem.
Vaknade halv tolv idag och tänkte gå ut och lägga mig lite i solen nu. Sen vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, men det får man väl se..

En talang jag har som de flesta inte vet om är att jag är hyfsat bra på att rita. Har skrivit om det här någon gång i bloggen och alla mina närmsta vänner vet ju om det, men det är ju inget man bara berättar från ingenstans. Om ingen frågar liksom :)

Kom hem för ett tag sedan efter en kväll med Anna, Martina och Elin. Hade det riktigt trevligt. Vi åt supergod mat och gick sedan runt lite överallt, träffade folk och lyssnade på musik :)







Jag tror att jag är en rätt snäll människa överlag. Sen är det lite fram och tillbaka. I vissa fall kan jag vara lugn och tålmodig och ibland kan jag bli jätteirriterad och svära som bara den. Det är nämligen så jag får ut min ilska, haha..

Jag är dock ingen som står och skriker skällsord till någon om jag är riktigt arg. Jag är nog den som hellre sitter ner och pratar om det. Känns som man aldrig kommer fram till någon lösning annars.

Blir ingen bio ikväll utan följer med Martina och Elin in till Gävle istället, Matilda och Anna kanske också följer med. Vi ska äta mat på Coffee Lounge och sedan gå på "Sommarkväll", Sean Banan och Basshunter ska tydligen komma dit :)



Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Detta problem stöter jag på alldeles för ofta. Måste. Köpa. Mer. Kläder.
Hej!
Inlägget imorse var mitt första tidsinställda inlägg någonsin, funkar ju hur bra som helst! Gick upp strax innan tio idag och följde med mamma till solariumet. När jag väl ligger där märker jag att den inbyggda fläkten inte funkar.. Det blev ganska jobbigt, vaaaaarmt.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, dock vill jag ha med mig någon på bio ikväll. Harry Potter har ju premiär!

Blev lite mys framför Björnbröder med Matilda ikväll, tycker verkligen om den filmen. Till det åt vi Ben & Jerry's och Burn, skapligt mätt nu, haha :)



Min förkylning är inte lika trökig längre, tror det börjar vända nu. Var på riktigt dåligt humör både igårkväll och imorse men nu känns det bättre. Jag har nämligen rensat bort en massa filer och program i min gamla dator och sålt den till mormor och morfar, fått mamma att köpa Spotify Premium och planerat en tripp till Gävle någon gång den här veckan. Feels pretty good! :)



Nu ska jag gå och äta mat, har knappt ätit något idag så är lite hungrig. Puss!

Skulle gärna ta med mina fina kompisar på en tur ned till Stockholm. Sitta på uteserveringar, shoppa, ha det bra..

Jag tror nog att det är islatte.. Jag tycker det är så himla gott!



Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Jag har inte ens insett att vi har sommarlov än, känns jättekonstigt att det är mitt i sommaren liksom. Och samtidigt är jag helt slut i hela kroppen. Har inga krafter alls.

Vill ha höst. Så att jag kan ha skinnjacka, en tjock halsduk, vantar och dubbla strumpor i mina Dr Martens till ett par jeans. Längtar tills löven börjar falla.

Hejhej!
Imorse vaknade jag hemma hos Elin och åkte direkt upp till stallet. Blev en ridtur på nästan två timmar, riktigt skönt väder var det i alla fall.

Dock har jag både mått illa och haft huvudvärk idag så har sovit bort hela eftermiddagen. Känns också som jag är törstig hela tiden trots att jag har druckit hur mycket som helst..

Nu sitter jag i Elins rum med henne nere med en gitarr på golvet. Hon är så duktig den tjejen :)

Idag har jag bara slappat. Fikat lite, tittat på film, gjort ingenting.. Rätt skönt eftersom det har varit full rulle den här helgen.

Ikväll ska jag hem till Elin och ha lite söndagsmys och imorgon ska jag träffa Martina och Matilda för en ridtur. Ska också försöka förbättra uppdateringen här på bloggen och se till att bidra med fler bilder :)

Hej och hallå mitt i natten..
Kom hem från Getaway för ett tag sedan och fy vad jag har ont i fötterna. Men det var värt det, har sett grymma band de här dagarna och umgåtts med superhärligt folk. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova, kram!

Om en halvtimme kommer Elin och hennes pappa förbi här och hämtar mig och sedan åker vi in till Getaway. Idag är det ju den sista dagen och vi ska se bland annat Adept (äntligen), Accept och Hammerfall. Ska bli jäkligt roligt, bjuder på lite bilder från dagarna imorgon! :)

Hejsan!
Gårdagen var super, verkligen. Träffade en massa härligt folk och såg på grymma band. Papa Roach och Bullet for my Valentine var helt klart bäst :D

Sov ut lite imorse så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ladda om för en till eftermiddag i Gävle. Jag och Elin ska äta lunch inne i stan först innan vi tar en promenad ut till festivalen. Idag ska vi se Danzig!

Idag ska jag och Elin på Getaway! Sjukt taggad, ska bli jätteroligt :) Idag ska vi se bland annat Blowsight, Papa Roach, Bullet for my Valentine (!!) och Alice Cooper. Kommer hem någon gång i natt, sen blir det samma visa imorgon och på lördag.

Det var väldigt mycket mygg men trots det hade vi det trevligt! Men nästa gång ska jag nog ta med mig badkläder, blev jäkligt sugen på att hoppa i ett tag..









En lång kofta (går ner till vaderna) från Åhléns, det bästa köpet idag. Var ett av mina riktiga "vill ha's" och nu har jag äntligen en! Köpte också lite smycken (kolla in de blaffsiga ringarna), allt i silver. Mycket ovanligt.

Och fy, vilken kvalité det blir på bilderna när man fotar med mobilen..



Halloj.
Är hemma nu efter en dag i Sågmyra/Falun. Vi besökte Lager 157 först, och jag hittade precis ingenting. Så då övertalade jag mamma att åka in till Falun en stund också, där hittade jag ett plagg och lite småprylar i alla fall :)

Nu ska jag byta om och fixa mig lite inför ikväll. Ska ju som sagt till Högbo :)

Dag 1 - En ny bild på dig
Dag 2 – En snygg kille med stil
Dag 3 – Min favorit dryck
Dag 4 – Mitt humör
Dag 5 – Dolda skills
Dag 6 – Min humor
Dag 7 – Mina passioner
Dag 8 – Om jag skulle byta utseende med någon skulle det vara..
Dag 9 – Min klass
Dag 10 – 3 redigerade bilder på dig och dina vänner
Dag 11 – I min plånbok
Dag 12 – Den gången jag gjorde bort mig totalt
Dag 13 – En knasig dröm som jag haft
Dag 14 – Min drömresa
Dag 15 – En snygg tjej med stil
Dag 16 – Min favoritresa
Dag 17 – Min bästa kompis
Dag 18 – Något jag saknar
Dag 19 – Den här dagen för precis ett år sedan
Dag 20 – Jag tål inte..
Dag 21 – Min favorit film
Dag 22 – Min favorit blogg
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – Min musik
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Mina favoritskor
Dag 28 – Mina mål för 2011
Dag 29 – Drömkillen
Dag 30 - Min blogg

Hallo!
Sov bort hela dagen idag. Vaknade klockan tio, somnade om, gick ut med Ozzy halv ett, sov, åkte till stallet med Matilda klockan fyra. Det är typ så min dag har sett ut ;)

Och imorgon ska ju jag och mamma till..

Nu är min efterlängtade iPhone 4 äntligen påväg hem hit. Ringde idag och bestämde allting, den kommer inom 2 veckor - dock sa hon att det aldrig brukar ta så lång tid. Det blev en vit eftersom min 3a är svart, måste ju få någon variation :) Ska nog köpa lite olika roliga skal också!

Hejsan!
Har precis kommit hem efter att ha ätit lunch/handlat med mor min. Nu ska jag röja upp i mitt rum och sedan baka lite, tänkte göra chokladmuffins! Typ det enda jag kan baka.



Ikväll blir det lite mys med fina Elin, ska bli roligt då vi inte träffats på ett tag. Övriga planer jag har för veckan är en tripp till Lager 157 med mamma på onsdag och sen senare samma dag grillmys i Högbo med några kompisar :)

Vi såg några riktigt bra band, är jättenöjd med veckan. Man har upptäckt lite ny musik också, underbart.

Jimmy Eat World - lite tråkiga på scenen, gjorde inget speciellt. Men musiken var väldigt bra.




Kings of Leon - riktigt grymma! Mycket känsla i varenda låt. Och jäklar vilket drag det var i Sex on fire och Use somebody.




30 Seconds to Mars - vi såg inte hela deras konsert för att hinna få bra platser till Volbeat, men det vi såg var mycket bra. Och sen är ju Jared jäkligt snyggt också!




Volbeat - den bästa spelningen som vi var på! Vi stod allra längst fram vid staketet och hela konserten var riktigt köttig, precis som det ska vara ;)






Teddybears - peppande musik och coola/läskiga björnmasker, väldigt roligt att titta/lyssna på!




Maskinen - jag kunde inte många låtar, men "Alla som inte dansar" och "Segertåget" gjorde det värt det! Var sånt jäkla drag, superkul!


Fick en komplimang för min stil idag av någon söt som inte skrev sitt namn, men tack så mkt! Såna kommentarer gör mig glad. Frågan om var leopardskjortan var köpt någonstans ska jag också besvara - den är från H&M. Dock var den på rean, kostade 150 kr tror jag. Skynda dig till närmsta H&M-butik och kika! :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Blev förkyld över natten till idag, jätteroligt. Har klarat mig ett bra tag nu, har alltid varit den som jämt varit förkyld. Spelar liksom ingen roll vilken årstid det är..

Imorgon ska biljetter till Getaway Rock Festival vara beställda också, ute i sista minuten sådär. Ska bli jätteroligt, det jag ser fram emot mest är nog att se Bullet for my Valentine igen :) Godnatt!

Hej!
Det är något fel på bilduppladdningen så kan tyvärr inte publicera konsert-inlägget :( Försöker igen imorgon.

Idag har jag varit i Valbo med mamma. Köpte ett par jeans, lite underkläder och bodybutter. Vi åkte också en sväng till solariumet, tänker ju inte låta brännan jag fått försvinna på en gång ;)

Ikväll ska jag fixa lite i mitt rum, duscha och sen stryka en stor hög med kläder. Woho..

Jag och Matilda bodde i ett tremannatält och det fungerade rätt bra tyckte jag, lite rörigt med all packning och så men annars var det mysigt!





























Bilder från spelningarna vi var på kommer imorgon!
Hej alla glada!
Nu är jag äntligen hemma igen efter nästan en hel vecka på Peace & Love. Egentligen skulle vi ha åkt imorgon eftersom festivalen inte är slut ännu, men vi var så jäkla trötta på att sova i tält och orkade verkligen inte med en natt till. Så vi åkte hem istället!

Ikväll ska jag titta på film, sitta vid datorn och bara göra ingenting. Gud vad skönt det ska bli! Ska också ta en långdusch, ha hårinpackning, fixa naglarna osv. Underbart :)

Bilder från veckan kommer upp senare!