Nu ska jag gå och lägga mig, behöver vila foten lite. Hoppas att jag kan gå hyfsat imorgon i alla fall, har ett matteprov som jag måste göra. Men godnatt!

Är inte "halvvrickad" längre, nu kan jag inte ens stödja på den utan att det gör svinont.. Och kolla bulan på sidan!

Nu har jag kommit hem från en väldigt trevlig middag på Napoelon. Men när jag och Martina cyklade hem körde vi så nära en gång att våra styren fastnade i varandra och jag for i backen. Stukade foten lite, om man kan säga så. Kan stödja pyttelite på den men den gör jätteont! :(

Ska hoppa in i duschen nu och börja fixa mig inför kvällen. Ska nämligen ut med några kompisar och fira Matilda, ska bli riktigt trevligt :)

Sitter på fotografiska bilden just nu och har precis haft betygsinformation - ett till MVG. Jag är så jäääkla stolt över mig själv nu, hittills 5 MVG:n.

Klockan elva ska vi kolla på en föreställning och sen har vi ensemble hela eftermiddagen :) Ikväll blir det matteplugg med Martina och sedan ut och äta med lite folk. Vi ska fira Matilda som fyller år idag, grattis igen! ♥

Vilken färg har dina skor? har många skor, men de jag använder mest är vita
Vilka namn finns i din smsinkorg? Matilda, Anna, Martina, Simon, Elin, Åsa
Vem kysste du senast? Kommer inte ihåg
Vem kramade du senast? Emelie Åsbrink
När såg du din bästa vän senast? Var med en av dem ikväll
Bär du på en stor hemlighet just nu? Nej
När vaknade du imorse? Halv nio
Gillar du hästar? Älskar dem :)
Har du ett turnummer? Vilket? Brukar inte ha tur
Är du kär? Nepp
Är du en rökare? Har inte ens testat
Föredrar du snus eller rökning? Inget egentligen, men rökning kan vara sexigt. Plus att det är snyggt på bild!
Vad heter du i mellannamn? Anna
Har du en blogg? Haha, ja
Vilken klass går du i? ESMK10, alltså Estet Musik
Göteborg eller Stockholm? Göteborg
Vart bor du? Sandviken
Vart vill du bo? Det vet jag inte
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? Adept - Grow up, Peter Pan!
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? Tokio Hotel - Wo sind eure hände
Vem skrev du senast sms med? Simon
Vem ringde dig senast? Matilda
Har du MVG i något? Isåfall vad? Det jag vet hittills; körsång, individuell sång, engelska, svenska
Hur gammal tror du att du kommer bli? 95!
Vad vill du jobba/jobbar som? Har ingen aning
Var är dina syskon just nu? Ja, i Gävle där de bor med pappa
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I lördags
Har du piercingar? Isåfall, vart? 9 st i öronen. Vill ha i tungan, armen och näsan
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? I fucking hate you - Godsmack
När grät du senast? Kommer inte ihåg
Är du vig? Nja, inte speciellt
Använder du hårspray? Japp, oftast
Uppsatt hår eller hängande? Har alltid uppsatt hemma, annars utsläppt
Vill du gifta dig i framtiden? Det vet jag faktiskt inte, det beror på..
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? Jaa
Favoritdryck? Caffe latte, mums
Vad ska du göra i sommar? Turkiet, Peace & Love, Getaway Rock Festival, resa till Göteborg, bada och umgås med vänner
Har du rökt på/knarkat? Aldrig
Klänning eller kjol? Klänning
Hej! Hade sovmorgon idag hela förmiddagen, så åt lunch med Matilda och Anna på McDonald's innan vi började 12:20. Fick reda på resultatet på nationella proven i matte, fick VG. Om jag får bra resultat på det lilla provet vi ska ha på onsdag har jag chans till MVG i kursen! :)

Hade betygsinformation på svenskan också, fick MVG. Är så stolt över mig själv just nu, känns riktigt bra. Nu ska jag byta om och åka upp till stallet med Matilda :)

Har precis kommit hem. Efter att vi varit hos moster och ätit världens godaste kladdkaka stack jag iväg till gymmet en sväng. Nu ligger jag här i min minisoffa, halvt död typ :)

Gick upp strax innan nio imorse, klädde på mig och åkte direkt upp till stallet med Matilda. Vi red ut i skogen och det var väldigt skönt :) Kom hem runt ett då jag egentligen brukar äta frukost, haha.



Nu ska jag gå och fixa mig lite innan vi åker till moster för att fika. Senare ikväll blir det storstädning av mitt rum och matteplugg!
Jag, Matilda och Martina åkte ner på stan för att titta lite på cruisingen ikväll. Blev också mat på Malaysian Butterfly och lite flum i stadsparken med ett gäng kompisar vi träffade där. Linda och Matilda tyckte det var jätteroligt att rulla nedför en backe, haha!

Köpte den här tröjan plus ett par vanliga svarta tights på GinaTricot.



Mååånga örhängen från H&M, behövs!



Och här är en liten smygtitt på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen :)



Har precis vaknat och ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mig. Sen åker vi in till Gävle! Drömde till och med om det inatt, haha..

Kom hem från Martina för ett tag sedan. Vi åt hallon, melon och godis framför Legally Blonde, haha, älskar't. Nu ska jag rita lite tror jag, har lust att göra det - måste bara hitta något fint att rita av.

Imorgon ska jag och mamma in till Gävle för att påbörja jakten på skolavslutningskläder. Hoppas på att hitta någon snygg klänning och ett par skor.. Livet känns bra just nu! :)

Ska strax gå iväg i det trökiga vädret till Prix och möta Martina. Vi ska köpa lite gottis och sedan titta på film hemma hos henne, mysigt :)

Jag har tänkt jättemycket på det här med gym och att äta bra och allt på senaste tiden. Och nu har jag insett att jag ser ut såhär, i alla fall just nu, och jag ska inte behöva må dåligt över det.
Jag äter bra i veckorna och unnar mig på helgerna, det är helt okej. Tränar gör jag också, mycket ridning, cyklar alltid och gymmet ibland :) Jag ska börja tycka om mig själv istället för att tänka på vad alla andra tycker, det är min åsikt som räknas!

Nu ska jag gå och lägga mig, har skrivit klart lite skolarbeten nu och det känns bra. Fick mer betygsinformation i skolan idag, MVG i både engelska och sång - wiho! Godnatt!

Mamma frågade om jag ville beställa någon bok när hon ändå skulle göra det, så nu ska "14 år till salu" komma hem till oss. Tips från Elin ;)

Blev ingen ridning för mig, känner mig alldeles för seg för det. Dock funderar jag ändå på att ta tummen ur och gymma ikväll, måste ju göra det nu när jag ändå har gymkort..

Vad ska man hitta på i helgen då? Har ingenting inplanerat vad jag kommer på, men har lust att gå på bio. Får väl ta med mig någon på Pirates of the Caribbean, för det är just den jag vill se :)



Har precis duschat och ska gå och föna håret nu. Idag har vi en kort skoldag, slutar klockan 1, så jag funderar på att ta en tur till stallet och rida. Vi får se hur jag gör :)

Nu går jag och lägger mig, är jättetrött. Kram!


Where are you off to with that head of yours? Is there somewhere you should be?
Hej!
Det gick faktiskt väldigt bra att paddla idag, bättre än förväntat. Tog mig igenom flera forsar också, både stora och små och trots att jag och Anna fastnade ovanpå (haha) en sten.

La mig och sov lite när jag kom hem, var så jäkla trött och orkade inte hålla ögonen öppna. Sen åkte jag och mamma till stan och köpte en födelsedagspresent till mormor och åkte sedan dit för att fira henne :) Nu ska jag ta tag i lite plugg, har bland annat sångläxa.

Jag är verkligen jättenervös inför idag, usch, undrar hur det kommer att gå..

Nämen hej!
Har uppdaterat väldigt dåligt idag men har inte haft tid helt enkelt. Först var det skola med bland annat nationellt prov i matte och betygsinformation om Körsång A - jag har MVG! :)

Sen gick jag hem ett tag innan jag och mamma åkte till Trebo en sväng och hämtade grus, vi ska pyssla lite på altanen och fortsätter imorgon :) Har också pluggat och fixat matsäck till imorgon. Vi ska ha friluftsdag med kanotpaddling, ska bli roligt men lite läskigt då jag aldrig gjort det förut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig och läsa i ett häfte, pluggeliplugg ;)

Hejsan!
Kom hem från stallet för ett litet tag sedan, åkte dit med Matilda som vanligt, hihi. Men en sak var inte riktigt som vanligt idag, när vi skulle hämta in dem från hagen ville de inte följa med.
De kutade omkring som galningar och vi var tvungna att öppna och stänga en massa olika grindar till olika hagar för att tillslut få in dem. Tokstollar. Men ridturen gick väldigt bra i alla fall!

Nu är jag grymt hungrig och är väldigt sugen på kinamat. Det är en av mina favoriter och vill ha det nu! Dock är inte mamma hemma än, men får väl tjata lite sen :D

Nu ska jag gå och sova, hörs imorgon!



Saknar min syster ♥
Nu på eftermiddagen efter att vi varit hos mormor och morfar åkte jag och Matilda till stallet. Red ut i 40 minuter i det grymt härliga vädret och hästarna hade massor av spring i benen!

Ska strax sätta igång med lite skolarbete, ska bland annat skicka in en naturkunskapsuppgift. Fun, fun, fun, fun..

Hallo!
Sitter ute på altanen juist nu med mammas minidator i knät. Ska ta det lugnt ett tag till innan jag går och byter om, vi ska nämligen till mormor och morfar halv ett. Där blir det lunch med hela stora familjen :)

Inte lätt att se normal ut när det är så himla ljust, haha.

Åh, vill ha, vill ha. Är helt kär i alltihop. Från Zara.

Just nu har vi gäster här men smög in till datorn en liten stund. Har precis ätit grillat och har aldrig någonsin varit så här mätt tror jag, usch.
Kvällen blir lugn och mysig, kommer säkert sitta ett tag ute på altanen under en filt och prata med de andra ett bra tag.

...och lyssnar på Crashdiet, helt okej ;) Var ju riktigt soligt ett tag så tog på mig bikini för att lägga mig och sola. När jag kommer ut på altanen möts jag dock av en mindre orkan typ, roligt.

Idag är jag på lite bättre humör än igårkväll (angående det senaste inlägget). Har precis ätit en macka och druckit lite kaffe så är på spåret igen, funderar vad jag ska göra idag.

Antigen kan jag ta en sväng till gymmet, har bara gymmat en gång sen jag köpte gymkort så är väl dags? Eller så kan jag cykla upp till stallet och ta en tur på Gurra. Måste städa mitt rum också.. Men det tar jag sen! ;)

Mitt rum är typ resterna av det här..

Hej! Är ensam hemma just nu och var tvungen att göra mat själv, blev hamburgare och strips. Är nog den enda som misslyckas med sånt, usch. Haha..
Ikväll blir det bara mys framför tvn, är jättetrött. Kanske sätter på någon film, är sugen att se Pirates of the Caribbean eller något liknande :)

Förresten så åkte jag och Matilda upp till stallet en sväng efter skolan, tog ut hästarna på en timmes uteritt. Var riktigt roligt och hästarna var pigga och glada!

Jag & Gurra förrförra vintern. ♥

Det här är min kära vän Anna Byman för ungefär.. 2,5 år sedan? Det var hennes födelsedag och vi hade en liten fest för att fira henne och det hela slutade med att hon sprang uppför gatan och skrek, haha! Minnen.

Skulle mer än gärna vända på videon om jag kunde, men ack.

Har bakat lite kladdkakemuffins som jag ska ta med mig till mormor och morfar. Tänkte ta en promenad dit med vovven och hälsa på. Senare ska jag möta upp Elin och Martina en sväng för att diskutera Getaway Rock Festival ;)
Klockan 19:00 började vårkonserten. Jag var nummer 6 i ordningen och det gick väl sådär. Jag var så nervös att hela jag skakade, till och med benen och jag kunde verkligen inte stå still. Så där stod jag och tänkte på hur många jag sjöng inför, att jag förmodligen såg jättekonstig ut när jag i princip trampade på stället och om det märktes att jag darrade på rösten..



Dock vände det efter att jag kommit in en bit i låten och jag kunde kötta på lite med, så är faktiskt rätt nöjd trots allt - det var ju också första gången så det kan få vara lite knasigt då ;)
Nu ska jag gå och sova, har världens huvudvärk och är jättetrött. Kram & godnatt!

Hallo så här på morgonkvisten :)
Ska alldeles strax börja locka håret och fixa mig, idag vill man ju vara lite extra fin eftersom det är konsert. Är inte lika nervös som igår konstigt nog, men det kommer väl så fort jag kommer in i kyrkan.
Förutom solisterna så kommer kören att köra några låtar, som t.ex. We will rock you, We are the Champions, Uti vår hage osv. Ska bli jätteroligt!

Imorgon har vi vårkonsert med skolan och jag är en av solisterna. Är nervös och vill helst inte tänka på det.. Nu ska jag titta klart på Desperate Housewives och sen gå och lägga mig. En till sak som händer imorgon är att vi har nationellt prov i matte, woho!

Efter skolan åkte jag och Matilda till stallet och red ut en sväng. Var faktiskt väldigt fint väder, det duggade men solen sken. Nu ska jag fortsätta lite med att plugga inför ett idrottsprov som är imorgon :)





Godmorgon!
Har precis satt på lite kaffe och ska strax gå och fixa mig. Ska träffa Matilda på Ica klockan 10, vi ska göra lite saker angående ett skolarbete + gå till banken. Jag har fått lön, för när jag och Elin sjöng i kyrkan, som ska in på mitt konto :)
Nu är jag med i en tävling om att vinna en dubbelring från Ritazdesign. För att vara med måste du:

♥ Gilla Ritazdesign på Facebook
♥ Kommentera att du är med på http://marigold.devote.se
♥ Och för en bättre chans att vinna; skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen, låna gärna bilden

Har precis ätit hemmagjord pizza och ska nu trycka i mig en kladdkakemuffins med grädde och blåbär.. Gud vad jag känner mig nyttig idag alltså! Förresten så har jag målat naglarna blåa också, finfint.



Hej!
Kom hem för ett tag sedan. Följde ju med Elin när hon tävlade idag, det gick väldigt bra och vi åkte hem med rosett :) Dock regnade det ganska mycket så var lite jobbigt att fota (hade självklart systemkameran med mig!), men några bilder blev det i alla fall :)

Har också lite bilder från igårkväll hemma hos Elin..






Fick hem ett paket från H&M idag, yey! Tack bästa mamma för kläderna ♥ I paketet låg det två linnen, en tröja, en hatt, en bikini och en bikiniunderdel. Nu väntar jag bara på bikiniöverdelen och ett till linne. Blir så jäkla sommarsugen av allt det här!



Godmorgon! Vaknade precis. Har inte sovit så här länge sen.. Ja, jag kommer inte ihåg. Idag ska jag tillbringa mycket tid framför skoldatorn och skicka in lite rester, har inte så många faktiskt men måste i alla fall in med dem. Sen ska jag åka en sväng till gymmet också, men det får bli senare ikväll :)

Halv fyra cyklade jag och Matilda upp till stallet. Tog ut islänningarna en timme på banan, tycker att vi allihopa var väldigt duktiga! Hästar som ryttare ;)
Nu är jag verkligen vrålhungrig! Åt senast för 7 timmar sedan, så jag vill ha maaat. Ska sätta mig framför tvn med en macka och kika på Big Bang Theory, visst börjar det nu?

Vårkonserten gick ganska och efteråt gick hela kören och åt på Kvarnen som ligger strax intill kyrkan. Åt jättegod mat och jordgubbar med mjukglass till efterätt. Strax innan tio skjutsade Elin hem mig, tack igen gulligull!, och nu ska jag gå och sova :) Det blir skola för mig imorgon i alla fall.









Jag är så jäkla sugen på mer hål i öronen. Can't get enough! Tänker åka in till Gävle sen, någon gång, när jag har råd :)

Vill ha en rook, tragus eller conch..

Vaknade precis och hälften av huvudvärken är borta, om man kan säga så. Ska ta en ipren nu och sen ta en promenad med hunden så får vi se om det blir bättre. För vi har nämligen vårkonsert med kyrkokören idag och jag vill inte hoppa över den..

Hela kören, "Pärlan", tillsammans med "Baltic Voices" på Gotland förra året :)
Hej!
Hade tänkt att börja uppdatera bra nu när allt funkar igen, men känner mig riktigt krasslig. Har huvudvärk och känner mig alldeles kallsvettig, usch. Tror inte att jag går till skolan imorgon :(

Sitter och lyssnar lite på min nya låt som jag ska sjunga på mina sånglektioner i alla fall, men ska gå och lägga mig nu. Natti!

Dag 1 – Ditt första ord
Dag 2 – Vad du äter till frukost
Dag 3 – En låt du aldrig tröttnar på
Dag 4 – Favoritdrycken
Dag 5 – Är du allergisk mot någonting?
Dag 6 – De tre senaste inköpen
Dag 7 – Kändisförälskelser
Dag 8 – Sommarplaner
Dag 9 – Det godis du gillar minst
Dag 10 – Resor du varit på
Dag 11 – Favoritämnet i skolan
Dag 12 – Någon du tappat kontakten med
Dag 13 – En tidning du ofta läser
Dag 14 – Två av dina intressen
Dag 15 – En släktmedlem
Dag 16 – En låt som gör dig ledsen
Dag 17 – Din absoluta favorittröja
Dag 18 – En sak du är bra på
Dag 19 – Den du senast fick sms av
Dag 20 – Din favoritårstid
Dag 21 – Har du haft fler än en hårfärg?
Dag 22 – Något du längtar till
Dag 23 – Något du helst vill glömma
Dag 24 – Din största rädsla
Dag 25 – Människor du ser upp till
Dag 26 – En sak du hemskt gärna vill ha
Dag 27 – Samlar du på något?
Dag 28 – Tre låtar och en bild som får dig att minnas
Dag 29 – De skor du använder till vardags
Dag 30 – En låt som gör dig arg
Blir irriterad så fort jag ska gå in på blogg.se.. Åh, kan det sluta muppa sig?
Blogg.se krånglade jättemycket igår och kunde inte publicera något av mina tre inlägg som jag skrev under eftermiddagen och kvällen. Kul! Nu hoppas jag att allt fungerar som vanligt igen.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, gjorde ett till nationellt prov i engelska som verkligen inte gick bra.. Efter skolan åkte jag till stan och köpte gymkort och sen bar det av in till Gävle med mor min :) Där inne köpte jag en födelsedagspresent till Elin som hon får nästa gång vi träffas ;)
Hade en mycket trevlig ridtur med Matilda idag, otroligt varmt ute och hästarna var väldigt pigga! :) Nu sitter jag mitt rum och ska precis ta fram lite papper om gehör- och musiklära. Vi har nämligen prov på onsdag på i princip allt vi har lärt oss, wiho! Sen blir det sängen direkt, puss och kram.



# 1 - bokat en resa till Turkiet
# 2 - haft en myskväll på Hedåsen med underbara människor
# 3 - hade sleepover x2 hos Anna förra helgen, riktigt kul!

• Sola ute på altanen
• Rida Gurra & Gnyr med Matilda
• Myskväll

Det här tänkte jag göra idag, men jag ska i alla fall börja med att äta frukost! :) Och måste visa upp mina orangemålade naglar också, inte bästa bilden men ändå ;)

Jag ska faktiskt använda många bilder som jag tog igår till ett skolarbete, så jag visar några helt oredigerade som jag inte tänker använda till det :)









Har precis kommit ut ur duschen och ska gå och klä på mig nu. Elin kommer hit om ett tag och hämtar mig, sen åker vi till Simon för att kolla på film :)

Tänkte ju ladda upp lite bilder, men ska fixa lite ljus och så. Så det får bli imöra istället!

Ska föra över bilderna nu! :)
Godmorgon!
Har precis klivit upp ur sängen och ska snart äta frukost och klä på mig. Klockan tio ska jag och Matilda vara på ridklubben för att titta på årets Högbospel, ska bli väldigt roligt!

Nu blir inte mina kompisar förvånade. Lätt snyggaste kändiskillen, tvekade inte en sekund haha.

Tom Kaulitz







Typ hur söt som helst, måste bara visa!

Skön dag i skolan idag, blev dock inget stall, hade ingen ork till det :P

• Skola 9-15
• Hem för en promenad med hunden
• Åka till Gurra & Gnyr och rida
• Hem och duscha
• Hitta på någonting med några kompisar!

Nu håller jag på att göra toast, är jättehungrig. Idag var jag i skolan som vanligt, sen mötte jag och Anna upp Elin på stan innan vi gick på kör :)
Funderar på att åka till Gurra och Gnyr efter skolan imorgon, eller till ridklubben för att titta på Högbospelen. Vi får väl se :)

# 1 - att jag förmodligen färgar håret rött i höst
# 2 - att jag är mästare på att tappa nycklar
# 3 - att jag inte bara ska på Peace & Love, utan Getaway Rock Festival också

Nu ska jag gå och plugga lite och sen gå och sova. Har ingen lust att blogga just nu. Kram ♥

Gjorde nationella provet i engelska idag, skriftliga delen. Gick faktiskt rätt bra, men jag vågar knappt tänka på det. När jag tror att det gått bra har det gått dåligt och tvärtom..

Nu ska jag försöka få in mamma till valbo en sväng, är sugen på att åka in dit!

Känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu, hoppas att det blir ändring på det snart! Nu ska jag titta klart på Desperate Housewives och sen gå och lägga mig.

Bjuder på ett collage av lite slumpmässiga bilder från 2010, var ett bra år det :)



Efter maten ska jag plugga lite sångläxor och sen klockan nio bänkas jag framför TVn för Desperate Housewives!


I helgen är det Högbospelen på Högbo Ridklubb, alltså hästhoppning. Kan ju lova att jag kommer att vara där med kameran i högsta hugg, det finns nog inget roligare att fota :)

Godmorgon! Det snöar idag och usch säger jag bara. Jag som vill ha värme och sol så att man kan börja ha shorts :( Aja, man kan ju inte göra något.

Nu ska jag gå och klä på mig och äta frukost, om en timme kommer Martina hit för att göra mig sällskap till skolan :)

12431124_bhece8ti_c_large
Nu ska jag måla om mina naglar och sen gå och lägga mig, sov gott! :)



Sitter och kikar på tv nu och skriver på en idrottsuppgift i pauserna. Äter också blåbär samtidigt, så himla gott :)



+ att jag gillar mina träningskläder
+ att jag fick tillbaka min novell idag, VG
+ att jag köpte ett jättegulligt halsband på stan



- att det snöade idag
- att jag inte har något mer minus, fast det borde ju vara ett plus

Hej!
Är precis hemkommen från en sväng på stan tillsammans med Matilda. Letade efter en fin present till Elin men måste ta ett snack med henne.. Vad vill hon ha? Haha, blev så himla svårt!

Åkte förbi gymmet också, men det var smockat med folk så jag vände hemåt igen. Ska ta en springtur nu istället! Så får vi se om jag fortsätter med det eller om jag köper gymkort sen.

Har en väldigt trökig huvudvärk just nu som verkligen inte vill släppa så jag ska bara lägga fram kläder för imorgon och sen går jag och lägger mig.

Imorgon ska jag gå i skolan som vanligt och sen ska jag till stan och köpa gymkort, nu jäklar ska jag börja köra igen :) Ska också köpa en fin present till en viss loppa som fyller år snart ;) Godnatt!

Åh, det här blev svårt. Brukar tycka att de flesta filmerna är ganska bra men kan aldrig säga några favoriter.. Men får väl försöka ändå ;)

# 1 - Water for elephants
# 2 - Shawshank Redemption
# 3 - The Fighter
# 4 - Avatar

# 5 - Panic room

Hej!
Har varit grymt dålig på att uppdatera bloggen i helgen men har haft fullt upp och inte suttit vid datorn alls. I fredags åkte jag och några, eller ganska många, kompisar till Hedåsen för att grilla och ha mysigt. Bilder från det kommer senare :)

Sov över hos Anna efter det och igårkväll drog vi till Annie och Jossan i Norrsätra på fest. Först var det rätt lugnt med ölspel och en massa prat men på slutet kom det bara mer och mer folk och alltihop slutade med att polisen kom dit. Dock var kvällen väldigt trevlig ändå! :)