Inatt åker vi till Kreta, mamma och jag. Jag har i princip packat klart förutom necessär och sånt som jag packar sist. Känns som jag har lite för mycket kläder med mig men äh! Hellre för mycket än att komma dit och känna att man inte har någonting att ha på sig.
 
Systemkameran tänkte jag faktiskt ta med mig, använder den alldeles för sällan. Tänkte ta med mig laptopen också men så blir det inte då jag inte orkar släpa runt på den. Tänker göra inlägg här på bloggen när jag kommer hem istället! Men hur som helst tänker jag ha en riktigt slappvecka med sol och bad i värmen, ååååh vad skönt det ska bli. Sen finns jag alltid på Instagram där jag är ganska flitig att lägga upp bilder. Hotellet vi ska på bo ska ha trådlöst internet också så förhoppningsvis funkar det bra även där som hemma. Elvnor heter min Insta-användare!
 
Har ju tagit studenten nu också. Vilket jag fortfarande efter över en månad inte kan förstå. Tre år flög iväg innan jag ens hunnit blinka och nu står jag här med minnena som är det enda som finns kvar.
 
Känner att jag behöver börja blogga igen! Känns lite dött dock med bloggande överhuvudtaget, känns inte som att folk är lika "på" längre på något sätt. Men jag tycker ändå att det är roligt att skriva av sig ibland.
 
Idag har jag en liten lista med saker att göra, ska söka lite jobb bland annat och tacka ja/nej till lite högskoleutbildningar inför hösten. Vet inte riktigt hur jag känner inför det men det blir säkert bra när det väl kommer igång! Annars är det enda jag kan tänka på just nu vår resa till Kreta, Grekland på fredag då det är jag och mamma som åker. Velar också mellan att lägga sig tidigt på eftermiddagen/kvällen för att sedan gå upp igen klockan 2 på natten eller om jag helt enkelt ska dygna och vara vaken tills vi åker strax innan tre.. Tror nog att det är lättare att bara stanna uppe och sedan sova någon timme på planet än att behöva gå upp när det är mörkt.
 
Ser i alla fall jättemycket fram emot att få åka, det ska bli superbra väder hela veckan står det just nu i alla fall och det hoppas vi ju på. Var nära på att börja packa redan idag men måste nog lugna mig någon dag till, haha.