Kom hem från Valbo för ett litet tag sedan. Fick med mig en sport-bh, t-shirt, två par shorts och lite nitar att fästa på något fint klädesplagg. De svarta shortsen kanske? Annars funderar jag på att göra om min jeansskjorta lite..



Godmorgon. Sitter här och har precis ätit hallon + rivet päron till frukost, inte lika gott som det skulle varit äpple men man får ta det man har. Ska snart byta om till träningskläder och bege mig mot Anna. Efter träningen blir det en sväng hem innan vi åker in till Valbo och tittar runt lite. Skulle vilja ha ett sånt där mobilarmband som man kan ha när man springer så att man slipper hålla mobilen i handen eller använda våld för att trycka ner den i de pyttesmå fickorna (verkligen inte fickor gjorda för iPhones, haha). Men jag hoppas att alla har en superbra lördag och grattis till fina Cissi i min klass som fyller år ♥
Har legat framför tvn ett tag nu och kollat på avsnitt efter avsnitt av The big bang theory, så underbart bra. Nu ska jag lägga mig och imorgon blir det bodypump med Anna halv tolv, sen får vi se vad som händer.

Den här köpte jag på Glitter. Fick 75 % rabatt så hela 32 kronor betalade jag för den, ganska överkomligt kan man då tycka.

Hej! Veckan har inte varit så pjåkig ändå. Trodde det skulle bli en mardröm att ha de långa repen men de har varit ganska roligt trots att man varit alldeles utmattad efteråt. Idag har jag fixat ett nytt pass, som jag är grymt missnöjd med, och sedan ätit middag i Gävle med mamma. Köpte också en kuvertväska i Valbo som jag visar snart!

Nu ska jag lata mig med att spela hästspel och sedan kolla på Big bang theory. Imorgon är det skola, ansiktsbehandling och färg av ögonbryn och fransar som gäller!

Har precis kommit hem från en kväll av firande hos moster. Var trevligt men just nu är jag väldigt irriterad och trött på allt.. Nej då, men jag ser verkligen inte emot de rep vi ska ha den här veckan. Imorgon går vi i skolan från kvart i nio till cirka tio på kvällen. Onsdagen ungefär lika. Jag blir trött bara jag tänker på det..

Dock är det bara 28 dagar kvar tills vi åker till New York, inte illa. Och idag fick jag en riktig kick av att börja kolla på olika högskolor - är väl dags att börja fundera lite.

Kvart över sju mötte jag Martina utanför Göransson Arena och fyrtiofem minuter senare var vi uppe på scenen och spelade. Gick väl bra trots att vi var tvungna att stryka tre av våran grupps fyra låtar, inte så roligt men programmet var för långt så det fanns inte så mycket annat att göra. Efter spelningen gick jag, Martina, Mathilda, Charlotte, Cissi, Emmy och Jossan till Monroe's och köpte med oss mat hem till mig. Där åt vi, lyssnade på musik och satt och snackade lite. Var en oplanerad kväll men väldigt lyckad blev den! Den slutade med att Mathilda och Charlotte sov över här.





Nu har dom åkt och Ozzy har precis kommit hem från mormor och morfar så det blir en promenad i solen med honom. Klockan 6 ikväll ska vi fira moster som fyller år, grattis! ♥



Har precis kommit hem från stallet och ätit lite lunch, är jättetrött nu och ska duscha först och sen vila framför tvn ett tag inför kvällen. Matilda och jag red ut en timme på två grymt pigga hästar. Full fart blev det! Men det är roligt att busa runt i skogen ibland. Känner av nu att jag är riktigt nervös inför ikväll eftersom det är en sådan jäkla stor scen vi får spela på men det ska nog gå bra. I vilket fall får man ju erfarenhet av någonting nytt!

Kvällen har spenderats på stan tillsammans med Matilda, Elin och Anna. Först åt vi mat på Jensas och sedan blev det en varsin milkshake på McDonalds, mycket prat och skratt. Åkte hem direkt efter det och nu ska jag surfa runt lite här innan jag går och lägger mig.. Imorgon blir det en joggingtur på morgonen och sedan en sväng till stallet med Matilda. På kvällen har vi estetare spelning i Göransson Arena också - spännande!

Nästa söndag, den 25e, blir det ju sommartid igen. Som jag har väntat! Nu har jag precis fönat mitt hår och ska skicka in ett skolarbete. Sen ska jag fördriva tiden genom att klicka runt bland alla bloggar innan jag går och lägger mig. Rummet är nu i ordning och reda igen och det ska bli skönt att lägga sig i en nybäddad säng. Hann med en joggingtur nu på kvällskvisten också, känner mig duktig!

Hejsan! Har jag träningsvärk från ridningen igår, känner mig alldeles stel i hela kroppen.. Men annars mår jag bra idag och nu ska jag försöka göra något vettigt med min söndag. Städning och plugg står på schemat som på alla andra söndagar. Ska nog också planera lite inför New York-resan, kika lite på ställen som jag vill åka till och vilka sevärdheter som är värda att se (haha?). Är ju bara 35 dagar kvar nu, tiden har gått fort. Känns som vi nyss bokade alltihop..

Nymålade naglar har jag idag också, älskar färgen.

Det borde vara färre skoldagar och fler helgdagar, orkar ju inte. Godnatt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2414737/images/2012/pic_194376075.jpg" class="image">

Sitter med Jasmine och Anna i skype medan jag spelar Riding Club Championship som är ett hästspel på Facebook. Har blivit mer än beroende, haha.

Red ju Gráni idag för första gången och det gick riktigt bra! Vi kom överrens ganska fort och han det är mycket häst i den där lilla kroppen kan man då säga. Men vi klickade bra och det kommer säkerligen bli väldigt roligt att ha honom där. Oerhört söt är han också!

Nu ska jag byta om till ridkläder och sedan ta mig upp till stallet för att ta en tur på Gráni. Har varit ut på en långpromenad med mamma och Ozzy och sen ätit frukost så har fått en riktigt härlig start på dagen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på sen men det visar sig.

Har precis duschat efter en himlans skön joggingtur, det var inte alls tungt att komma igång idag som det brukar vara. Solnedgång, sval luft och underbar musik i öronen är nog de perfekta förutsättningarna. Nu ska jag vänta på att mamma ska komma hem med kinamat, gott! Trevlig helg!

Idag när jag och Matilda kom till stallet berättade Karin att det nu var en ny häst som stod där istället för Gnyr som blivit utlånad. Gráni heter han och är en snäll liten islänning. Han ser väldigt tanig ut men det visade sig senare att det var mycket häst i den lilla kroppen, haha! Dock var hovslagaren där just då så vi åkte hem till Matilda ett tag, blev lite pannkakor till lunch och en promenad med Selma.

Klockan tre åkte vi dit igen och red ett tag, mysigt med så härligt väder! Dock lite kallt. Kom hem runt sex-tiden och nu sitter jag här och försöker få klart en historia-uppgift..



Kvart över börjar jag cykla mot stallet, tar nog 45 minuter att komma dit men det är ju inget fel på vädret så det blir nog bara skönt! Jag och Matilda tyckte att det var dags att åka dit nu, saknar hästarna supermycket. När jag kommer hem ska jag plugga lite, ta vara på "studiedagen" bokstavligen. Hoppas att alla har en bra onsdag för det kommer nog jag att ha!

Idag i skolan valde vi vad vi ska läsa nästa år på individuellt val. Som första hand valde jag matte C, inte så jätteroligt men känner att det kan vara bra att ha eftersom jag inte vet vad jag vill bli riktigt. Det kan ju behövas någon gång, förhoppningsvis! Som andrahandsval tog jag psykologi A och B och tredjehandsvalet fick bli engelska C. Känner att jag är nöjd med mina val och det är väl bra, förra året var det ju en massa krångel hit och dit.

Imorgon har vi studiedag och det är så himla skönt. Alltid härligt med en skolvecka med fyra dagar istället för fem. Nu ska jag njuta av möjligheten att stanna uppe hur länge som helst men vet dock inte vad jag ska göra, försökte rita lite nyss men blev bara irriterad för att det inte blev nå bra, haha. Kanske sätter på en film istället!



Hej! Imorse var det så härligt väder att jag och Anna bestämde oss för att ta cyklarna till skolan istället för bussen. Det går mycket fortare, man får mer motion och det är allmänt jätteskönt det varma vädret som kommit! På eftermiddagen efter skolan gick jag och Matilda hem till mig och sedan ut på en promenad med hundarna. Vi gick till hedåsbadet och tillbaka vilket gjorde hundarna grymt leriga så när vi kom in igen var det bara duschen som gällde. Nu ligger Ozzy alldeles utslagen på golvet och sover, det är krävande att hålla koll på Selma hela tiden, haha.



Fick reda på idag i skolan att vi kommer att ha en spelning den 24 mars i Göransson Arena, eller ja, jag tror det var det datumet i alla fall. Det ska vara något sportevenemang (kommer inte ihåg något om det heller) men vi ska i alla fall spela några låtar inne i arenan - det största stället vi spelat på tror jag! Ska bli superkul och jag är väldigt taggad.

Hejsan! Gårkvällen blev mer än lyckad. Först var vi ju som sagt hos Jasmine i Hofors. Vi gick genom snöblandat spöregn från bussen till hennes lägenhet och att man stått och fixat håret innan var helt förgäves, haha. Runt nio tog vi bussen till Gävle (en timme och en kvarts bussresa..!) och gick på Heartbreak. Dansade loss totalt och hade skoj, verkligen en minnesvärd kväll.

Idag blir det städning och plugg som vanligt, ska också söka lite fler jobb hade jag tänkt och sen bara ha lite egentid med ansiktsmask och hela köret. Ska ta en promenad i solen också, det blir man pigg och glad av! Ha en bra söndag!









Idag har jag hunnit med en sväng till mormor och morfar på förmiddagen och sedan en promenad till Hedåsbadet och tillbaka. Nu har jag duschat och ska fixa mig inför kvällen, jag och Anna ska till Jasmine i Hofors och sen åker vi kanske in till Gävle.

Sitter hos frisören just nu och ska slinga håret. Hoppas att det blir bra, blev väldigt nöjd förra gången jag var här. Ikväll ska jag och Anna smida lite planer inför morgondagens kväll och det är ju fredag idag så lite fredagsmys med film och ostkrokar måste det ju bli!

Veckans första dag i skolan var bra och nu på kvällen var jag och Anna ut på en timmes promenad i kylan. Lite snö föll det ner för himmelen i alla fall, usch - det vill vi inte ha. Ska sitta här och surfa lite innan jag går och lägger mig, är jättetrött och det känns super att vi börjar kvart i tio imorgon. Man måste älska sovmorgon.

lhvzI8 on Make A Gif, Animated Gifs
Kan inte förstå att något så hemskt kan gå oss alla förbi bara hur som helst. Jag hade ingen aning om vem denne Kony var men efter den här filmen känner jag att jag vill hjälpa till. Ta er tiden att titta på den och se vad som händer på vår jord, i vår värld!

46 dagar till New York

Hej! Har varit hemma från skolan i tre dagar nu men imorgon är det back to business. Vi har också naturkunskapsprov imorgon så ikväll blir det en hel del plugg inför det. Efter skolan blir det nog ett bodypump-pass, ska man tillbaka till vardagen ska man göra det ordentligt. På fredageftermiddag har jag tid hos frisören, ska dit och slinga mitt hår igen. Vet inte vad som händer i helgen, vi får se!

Idag är det exakt två år sedan jag och Elin såg Tokio Hotel live i Globen. Känns hur konstigt som helt att det har gått två år. Skulle mer än gärna se dem några gånger till! Men just 4/3 2010 är ett datum jag sent kommer att glömma.

Nu ska jag försöka ta tummen ur och få lite plugg undanstökat. Ska också städa klart mitt rum och sätta upp lite hyllor. Fast drar nog ut på en powerwalk först, måste njuta nu när solen är framme.

Här är väskan jag köpte i Stockholm i tisdags. Mönstret är ju klockrent i svartvitt och dragkedjorna och "nitarna" på undersidan som detaljer gör den ju så himla snygg.





Sitter på tåget hem till Sandviken just nu. Lyssnar på musik, det får ju tiden att gå lite fortare i alla fall. Längtar hem som tusan, trots att jag haft några riktigt bra dagar borta också, och det ska bli skönt med min egen säng!

Vi var ute på sjön halva dagen idag och jag tänkte visa lite bilder sen när jag kommer hem. Nu ska jag fortsätta att titta ut på vårsolen genom fönstret, hörs.

Ännu en härlig dag här i Ludvika. Fick lite besök utav faster och kusiner och det var ju såklart roligt! Träffar ju dem aldrig annars. Ikväll kommer pappa och broder Albin hit och imorgon åker jag hem. Har varit borta hela veckan nu och känner att jag åtminstone behöver vara hemma en dag innan skolan kommer igång igen.

De här dagarna har gått förbi med en susning och snart är lovet över. Dock är det ju bara lite mer än en månad till påsklov, men att veta det gör mig bara stressad eftersom vi har Musikbolaget veckan efter det.. Men ska komma ikapp i de ämnena jag ligger lite efter i och göra så gott jag kan med allt annat. Har lite panik över lite skolarbeten just nu, måste verkligen ta tag i vissa saker som bara ligger där och inte har blivit gjorda ännu.. Nu ska jag njuta av sista kvällen hos farmor och farfar ♥

Här är urgulliga Sascha!

Superskön kofta från Cubus. Fyndade den för 49 kr!

Hej! Idag är det faktiskt min namnsdag. Delar den med min bror Albin och varje år tänker jag på hur olika våra namn är egentligen. Vet dock att mitt namn är spanskt och betyder "den vita" och farmor informerade mig idag om att Albin tydligen också betyder "vit". Så det är väl det som är kopplingen, men det är ändå konstigt!

Har bara kopplat av idag. Satte mig ute på balkongen i den starka solen och läste ut min bok som jag började med igår. Riktigt bra var den. Nu på eftermiddagen tog vi en promenad med hundarna i skogen, supermysigt och så skönt med tystnaden.





Ny beige plånbok från Monki.