De bästa minnena från 2011 måste vara Peace & Love med Matilda (grulgön haha..), Getaway Rock Festival med Elin (basisten i Adept, hihi!) och Turkiet med mamma. Det värsta med detta år var att förlora Lilla Gubben, saknar honom hela tiden.

Hejsan, har precis tagit ett långt bad och nu ska jag göra mig i ordning. Blir middag hemma med familjen ikväll och stackars Ozzy är jätterädd för fyrverkerierna. Han är här med mig i mitt rum just nu, hörs inte lika mycket eftersom jag bor i källaren.

Som sagt så stannar jag hemma ikväll, kanske träffar Anna en sväng senare. Känns inte riktigt som slutet på 2011 på något sätt.. Men det känns bra att veta att med ett nytt år kommer nya chanser och möjligheter. Har lite nyårslöften, eller snarare mål, som jag vill nå också. Allt känns bra nu och jag längtar efter att få gå på festivaler, ha det kul med kompisar och fylla 18!

Först tänkte jag starta en egen fotoblogg, som min vän Martina gjort, men sen tänkte jag att nog hellre har allt samlat på en blogg. Så nu har jag en ny kategori här istället - Jag som fotograf heter den. Kanske inte kommer uppdatera den så jätteofta men lite då och då i alla fall! Gissar nog att det blir mest bilder på natur, vänner, Ozzy och hästar..
Nu har vi äntligen fått ett bra internet här och jag kan börja blogga lite mer igen.. Idag ska jag och mamma in till Valbo en sväng, ska fixa ett presentkort som har krånglat och eventuellt kila in i någon butik.

Hej! Igårkväll var jag och några kompisar in till Gävle. Vi åt på Church street, hur god mat som helst, och efter det gick på bio. "The girl with the dragon tattoo" var väldigt bra, dock har jag inte sett den svenska versionen som alla säger är så mycket bättre.



Hallå där. Mår inte toppen idag, är lite yr och huvudvärken smyger sig på ibland. Igårkväll gick jag över till Anna en stund och tittade på film med henne och Simon, det var väldigt mysigt och kom hem strax innan ett. Lilla julaftonen innan det var också mysig. Alltid lika trevligt att umgås med stora familjen.

Ska nog ta ut hunden på en vända på åkern snart, behöver få lite frisk luft jag också. Sen blir det nog fixa lite i rummet och spinning om jag orkar.



Lite svartvit shopping.. Tröja, lösögonfransar och strumpor från H&M och ett par byxor från Lindex följde med hem igår. Och en pianopall, då.

Hejsan! Lånat mammas jobbdator just nu för att blogga lite. Idag har jag sovit och inte gjort någonting fram till klockan 18 tror jag. Sen har jag satt upp lite saker i mitt rum och packat upp lite flyttlådor - skojigt.

Imorgon ska vi in till Valbo en sväng. Ska köpa en pianopall, äntligen. Sen ska vi ha "Lilla julafton" här hemma hos oss, en väldigt mysig tradition våran familj har. Men här är i alla fall de fina julklapparna jag fått, tack allihopa!



En jättetjock och mysig filt, tidningsställ, kaffebryggare, cupcake maker, tofflor, tre "parfymbehållare", två par skor, body lotion, duschkräm, massagepryl, läppbalsam, ett armband, en ring, kuvertväska (snyggaste någonsin från Nowhere), presenkort och biobiljetter. Fick också två lampor till mitt rum, POTC 4, sista Harry Potter-filmen och pengar, tack igen ♥

Nu har jag kommit hem efter en eftermiddag av julfirande hos moster med familjen. Har kollat på Kalle Anka (Ferdinand och Lady och Lufsen är favoriterna!), druckit glögg, ätit julmat och fått superfina julklappar. Nu är vi hemma igen och Anna har kommit hit, mysigt.

Har inte så mycket tid till att blogga just nu. Idag har jag fixat i mitt rum här i Norrsätra på förmiddagen och sedan målat och skruvat i nya huset. Är supertrött och ska gå och duscha nu. Imorgon ska vi hämta ett hyrsläp klockan 7 (!) och sedan hålla på hela dagen - flytta sängar, köksmöbler, min stora spegel, TV-apparater och andra saker. Så det är alltså sista natten vi sover här inatt, det känns lite konstigt.

Men god jul i alla fall, hoppas att alla får en riktigt mysig helg ♥





Mitt rum. Har liksom rummet uppdelat i två delar, en garderobsdel och en sovrumsdel. Imorgon ska jag förmodligen måla element och "fönstret" i mitten samt sätta upp lite hyllor och byråer osv.. Börjar bli riktigt händig, jag.
Äntligen är det lov! Insåg det just alldeles nyss, haha. Gud vad skönt det är. Dock blir det en massa flytta och greja i huset imorgon och på fredag så blir inte direkt ledig.

Idag hade vi en liten avslutningsspelning på skolan. Gick riktigt bra tycker jag, är väldigt nöjd. Jag och Anna åkte sedan in till Valbo. Köpte två julklappar och ett par byxor åt mig själv. Började fundera på vad jag skulle ha på mig på julafton när jag var där inne.. Har ingen aning, blir lockigt hår och nya fina gelénaglar i alla fall.

Goder morgon, sitter och äter frukost nu och njuter av att vi är lediga. Ser ut att vara underbart väder idag så funderar på att åka ner på stan en snabbis och titta lite, vi får se.

Hejsan! Var en sväng till huset nu på kvällen. Köket ska bli klart imorgonbitti och mitt rum är färdigfixat. Håller på att skriva en lista över saker jag ska göra nu, så som att skruva ihop byråer och klädställningar osv.



Imorgon ska jag sova ut. Vi börjar inte förrän halv fyra och då ska vi ha spelning på Valhalla, blir kvar där hela kvällen..
Åh, på lördag är det äntligen julafton! Ska in till Valbo på onsdag tillsammans med Anna och köpa de sista julklapparna, hoppas också att Matildas julklapp kommer med posten hihi..

Imorgon ska jag iväg direkt efter skolan till Lindas nagelvård och fixa ögonbrynen, på tisdag funderar jag på att åka en sväng till stallet och torsdagen samt fredagen går nog åt att flytta saker till det nya huset. Sen fyller ju min lilla plutt 7 år på torsdag. Ozzy alltså.

Nu är jag hemma efter en jättemysig helg i Dalarna och tyvärr Anna, har inte speciellt mycket daladialekt den här gången, haha.

Nu ska jag ta något att äta innan jag sätter mig med hemtentan i matte. Det är typ det söndagar är till för. Kul att det har kommit en hel del snö också!
Hejsan! Kom till Ludvika halv sju igårkväll. Vi köpte pizza och sen satt vi och spelade kort och kollade på videor sen vi var små. Väldigt mysigt!

Idag vaknade jag strax innan tio och väckte Vickis nästan på en gång. Lite senare ska vi baka pepparkakor och min lilla kusin Julia kommer också hit. Men nu ska jag faktiskt försöka att plugga lite nu, det behövs..
Godmorgon! Är inte jättepigg just nu men har druckit en kaffe som kanske hjälper mig att vakna till.. Ska snart gå mot skolan och sen på eftermiddagen blir det en sväng till gymmet. Har varit jättedålig på att träna den senaste veckan. Men har liksom inte orkat när vi haft så mycket i skolan. Ikväll ska jag packa inför morgondagen och hämta ut tågbiljetter (det får jag verkligen inte glömma!) för då åker jag ju till farmor och farfar.

Hej! Idag har vi varit lediga från skolan, har varit superskönt. Men sen klockan fem var vi i kyrkan och repade inför det sista luciatåget för i år som var klockan sju. Gick ganska bra och nu är jag supertrött i både rösten och kroppen.. Blir lite film, "Knocked up" går på trean, och sen är det dags att sova!



Ikväll blir det en massa tv och en massa göra ingenting. Måste lägga mig ganska tidigt också, ska nämligen möta ett gäng från skolan 07:10 för att tjugo minuter senare gå luciatåg.

Fick reda på idag att vi är lediga på onsdag också, lite kompensation för de gångerna vi haft spelningar som inte varit på skoltid. Hur skönt som helst!
Godmorgon! Har massor att göra idag. Först är det vanliga lektioner och efter skolan är det luciatåg och sen rep i kyrkan.. Hade tänkt att träna idag men det går ju inte, får bli imorgon.

Måste också berätta att min käre vän Simon fyller år idag, grattis!

Idag har vi varit i det nya huset och grejat. Ozzy tycker det är så roligt nu när han kan springa lös, gullplutten. Ska packa lite skor och kläder ikväll faktiskt för om allt går enligt planerna så ska vi flytta in innan jul! Händer inte så mycket annat förutom det. Ska köpa in de sista julklapparna i veckan och träna en del innan jag åker till Ludvika.

Så här sprang han oavbrutet ett bra tag, dock började stackaren hosta precis när jag filmade haha..

Skulle inte vara helt fel att ha en enkel lackväska i garderoben.. Så snyggt.

Nu har jag precis bokat tågbiljetter till på fredag. Ska nämligen till farmor och farfar då! Ska bli jätteroligt att få träffa dem då. Och Vickis så klart.

Snart är det mat och sen måste jag väl ta tag i något jag sa att jag skulle göra idag. Har bara slappat och gjort ingenting, men får väl ta igen det imorgon..

Haha, bäst..

Hej! Igårkväll hade vi en spelning på Jernvallen med skolan och det gick väl bra, kom hem ganska sent men somnade inte förrän klockan två. Så idag har jag sovit väääldigt länge.

Idag ska jag städa lite, plugga och baka. Hade tänkt att göra knäck! Sen får vi väl se vad som händer förutom det.

Gud, vad jag längtar efter julafton. Älskar att vara med min fina familj, äta god julmat, lyssna på julmusik, ge och få julklappar och dricka glögg framför Kalle Anka. Lätt bästa högtiden!

Är riktigt nöjd med mitt hår. Fick en varm och naturlig färg och slitna toppar åkte av. Nu sitter jag och pluggar inför svenskaprovet imorgon, jobbigt..

Ganska dålig bild men såhär ser jag ut i håret nu i alla fall.

Från och med nu har jag köpstopp när det gäller skor! Men visst är dom här riktigt snygga? Dock inget man använder nu på vintern direkt, men i sommar.. Oh la la.

Min snälla mamma har bokat en tid åt mig hos Hair & Company imorgon på eftermiddagen. Ska dit och slinga håret så att jag blir nöjd någon gång. Ångrar nästan att jag färgade det mörkare så det är väl bra att någon som vet vad de gör kan fixa till det.

Är fortfarande hos mormor och morfar just nu, väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Ska åka och hämta ut lite julklappar och köpa lite annat innan vi åker hem.

Är hemma från skolan idag, mår inge bra alls. Är hos mormor och morfar just nu och tittar ut på all snö. Hoppas det kommer i mängder nu, en vit jul ska det vara!

Hej! Sitter just nu och tittar på tv. Ska plugga lite historia snart, har lite svårt att komma igång bara. Idag efter skolan gick jag ju på ansiktsbehandling. Det var en djuprengörande behandling och usch, vad ont det gjorde. Men jag vet att det kommer bli bättre nu så jag är nöjd ändå. Köpte också med mig en ny foundation!

Har precis beställt hem 5 st julklappar, allihop till olika familjemedlemmar. Vet att två bröder kommer bli riktigt glada i alla fall!
Nu ska jag dricka upp min glögg, blev så himla sugen så var tvungen att värma lite, och sedan gå och duscha. Kram och godnatt.

Anna följde med mig idag men hittade inget jag ville ha. Gick omkring på IKEA också och där hittade jag en massa saker till mitt rum. Två nya klädstänger, en till skohylla, lite krokar och sånt. Nu sitter jag och skypar med Simon och kikar tv.

Imorgon har jag en underbar sovmorgon till klockan ett, sedan två lektioner och sen ska jag till Annas topp till tå för en ansiktsbehandling.

Sitter på engelskalektionen nu och kikar på slutet av Frankenstein, en ganska bra film faktiskt. Har mentorstid och prov efter lunch och sedan blir det som sagt Valbo.

Har nu druckit årets första glögg, mums! Ska gå och hänga tvätt nu, sen duscha och läsa igenom lite gehör- och musiklära inför provet imorgon. Godnatt.



Ögonen tåras av den här videon. Det är så himla många som mår såhär och tycker att han var riktigt modig som la upp den. Vet hur det känns och förstår inte hur vissa människor kan hålla på. Stay strong!

Hejsan. Idag har jag varit i det nya huset och sedan en stund hos Elin. Har inte så mycket mer att säga just nu förutom att det blir en sväng till valbo imorgon efter skolan för min del. Måste köpa byxor och sen kommer mamma in och följer med mig på IKEA, ska kika på klädstänger och lite annat skoj.

Har precis gjort mig i ordning för att åka till mormor och morfar, nu väntar jag bara på att mamma och Peter ska komma hem så att vi kan åka. Blir nog en lugnt lördagskväll sen och det blir nog ganska bra eftersom jag har en del saker att göra imorgon. Städa, packa, plugga, blablabla.



Godmorgon! Har precis klivit ur sängen och känner mig riktigt utvilad. Ska bara ta det lugnt nu fram till klockan fem för då ska vi till mormor och morfar och äta mat. Längesedan jag åkte hem till dem så det ska bli mysigt. Nu blir det lite frukost!


- gammal bild -
Ikväll tittade jag och Simon på film hemma hos Anna. Det blev Panic room och Kabaré Kalabalik, riktigt roligt var det! Kom precis hem och nu ska jag gå och sova, är så himlans trött. Godnatt.

En mycket charmig bild tog vi också, blixten var verkligen jättestark..


På eftermiddagen ställde jag mig i köket och bakade pepparkakor. Då jag tröttnat på de flesta pepparkaksformar så tar jag oftast en kniv och gör egna former, tycker de blev fina! Sen måste man ju dekorera och hålla på, haha. Nu ligger jag i soffan och pratar med Simon och Anna i skype, mysigt värre.