Vid Hyde Park fanns en staty; ett hästhuvud på typ 6-7 meter..


En gatumusikant som posade lite fint så där


Jag och mor min


Köpte dessa fake-converse på Primark för 6 pund tror jag, typ 60-70 kronor. Så snyggt med sån där platå!


Som det gamla McFly-fanet jag är så kan man ju inte missa en sån här affisch!


På måndagen åt vi en sen middag på T.G.I. Friday's, sååå gott.


Var inne på Londons M&M-butik, inte lika bra som New Yorks dock!


Gatan utanför vårat hotell i Paddington.


Så underbart fina moln på vägen hem igår. Seriöst, satt och stirrade ut hur länge som helst. Var som att åka över ett perfekt snölandskap, galet fint... Här har vi anledningen till varför jag alltid vill sitta vid fönstret när jag flyger, haha!


Åh, mysmoln.
Lätt det bästa köpet på den här resan! Tillsammans med min nya parfym från Victoria's Secret. Noir heter den, luktar underbart.
 
Blev så jäkla mycket krångel med allt i London. Eller inte med allt, men med uttag och datorn och kameran och blablabla. För det första hade vi bara en internetanvändare. Är ju helt okej ändå, man kan ju turas om. Men sen tog min dators batteri slut och när jag skulle ladda den passade inte sladden i uttagsgrejen vi hade med oss. De har ju annorlunda uttag där så man måste ha någon grej emellan... Det var liksom plastbitar ivägen så det gick i vilket fall inte. Då var ju datorn ute ur bilden för resten av resan, jag som tänkte uppdatera med lite bilder efter varje dag... Trökigt.
 
MEN resan var i alla fall väldigt lyckad annars! Regnet gjorde ingenting, vi var ju i vilket fall bara inne i en massa affärer, haha. Köpte dock inte ett enda klädesplagg, crazy jag känner mig. Visar upp lite bilder eftersom i olika inlägg! Nu ska jag verkligen försöka förbereda mig inför mitt tal imorgon och sedan sova.
 
Well, now we're in London. Kan inte riktigt förstå det ännu! Kom hit runt klockan halv ett, engelsk tid (skulle varit halv två i Sverige), och åkte direkt till hotellet som visade sig vara ganska litet men väldigt fräscht! Och det är väl ändå det viktigaste. Tycker dock inte om att det är en 140 cm bred säng för två personer och är det endast finns ETT täcke... Dock är det ju mycket större än våra vanliga men ändå...
 
När vi installerat oss lite på hotellrummet tog vi tunnelbanan till Picadilly Circus. Londons motsvarighet till Times' Square i New York, typ. Tror vi hamnade i lite fel kvarter dock, efter tag fanns det bara märkesbutiker överallt så som Prada, Dolce & Gabbana, Dior, Chanel osv. Mer obekväm kan man inte känna sig, haha. Vi åt sedan middag på en restaurang här utanför hotellet där jag åt kalamari (friterad bläckfisk) - så gott!
 
Idag ska vi ta tunnelbanan till Oxford Circus och gå längs med Oxford street, blir förhoppningsvis lite shopping där. Lite senare vill vi, eller typ jag, hinna med att åka till Holland road. You know, Mumford and sons låt..
 
Sitter nu och försöker styra upp mitt liv lite. Gör några to-do lists med både skolarbete, ärenden att göra utanför skolan, mål och planer för 2013 och en planering för den här veckan. Känner mig så oorganiserad. Jag gör liksom ingenting nu på dagarna förutom att vara i skolan. Förra veckan var jag på Valhalla fyra dagar i sträck... Men just nu är det väl bara så, är ju mycket med spelningar och lucia-tjohejs. Här är det jag ska göra den här veckan i alla fall:
 
Tisdag: pluggdag
Onsdag: konsert med storbandet på Drömfabriken klockan 19 - kom och titta!
Torsdag: städa och packa
Fredag: spelning i Högbo
Lördag: LONDON!
Söndag: LONDON!
 
Ja, förutom skola då. Åker ju äntligen till London på lördag och blir borta fyra dagar. Turistande och shopping; åh, ska bli så mysigt. Längtar så mycket. Plus att på lördag får jag reda på hur det gick på högskoleprovet! Det känns fan inte bra, haha. Blir glad om jag hamnar på medel.
 
Hej! Jag bara stressar omkring nu känns det som, inuti mitt huvud. Har en massa saker som bara ligger och förblir ogjorda och jag har stora problem med att ta tag i det. Som om mina tankar är på något annat ställe hela tiden. Har samhällskunskapsprov och ljusriggning på Valhalla imorgon inför lördag då vi ska sköta ljuset åt manskören. Har sedan rep med storbandet på torsdagkväll och konsert med dem på fredagmorgon och på den eftermiddagen är det även genrep med manskören. Sen på lördagen är det då dags för att sköta ljuset tillsammans med Elin, Cornelia och Jonas både halv två och halv fem och bland allt detta ska jag hinna med körkortsplugg och andra skoluppgifter. Snacka om att bara klaga och gnälla just nu men känns bara rörigt. Mycket att göra och har egentligen ingen ork till att göra något. Blä.
 
Fast samtidigt i allt det här jobbiga så är det ju roligt att människor vill ha mig med. Jag menar, att sjunga med storbandet ska bli hur roligt som helst trots att jag är nervös.
 
Annars ser livet ganska likadant ut just nu. Lyssnar på Mumford and sons och samlar tankarna.
 
Hej där. Vaknade tidigt imorse, halv nio, och kunde inte somna om så det var väl bara att stiga upp. Åt bananpannkakor (gjorde dem lite mindre den här gången, nästan som plättar, haha) med keso och färsk mango till frukost och sedan var det dags för ett gympass tillsammans med Elin. Blev totalt 30 minuter på crosstrainer och 45 minuter benstyrka. Körde ganska hårt tycker jag och har en hatkärlek till den där känslan när det är som jobbigast. Känns ju bra efteråt!
Blev sedan kyckling, keso och någon slags omelett till lunch och nu på eftermiddagen har jag inte gjort mycket alls. Ikväll blir det lite körtkortsplugg, är så lat med det...
 
Dagen har bestått utav mat tillsammans med Anna på Monroe's, städning hemma och middag med familjen hos mormor och morfar. Bara tagit det lugnt alltså, skön lördag.
 
Igårkväll hade jag en födelsedagsmiddag här hemma. Åt god mat, drack bål, lyssnade på musik, spelade lite ölspel och jag fick massor av jättefina presenter. Sen åkte vi iväg till Lobby här i Sandviken och dansade lite, väldigt roligt ♥
 
En sak som inte var lika roligt med gårdagen var att Mumford and sons släppte sina biljetter till deras konsert nästa år men att jag inte fick tag på någon! Hur jävla trökigt är inte det då? De släpptes 10.00 och tjugo över ringde mamma mig och var beredd på att beställa de biljetter jag ville ha. Men då stod det att det var slutsålt. Jo visst, de är ju väldigt populära - men slutsålt på 20 minuter? Har dock hört att många andra också haft en massa krångel med Ticnet.se så jag vet inte om det beror på något sådant eller om det verkligen är slutsålt... Hoppas att få tag på biljetter på något annat sätt istället, får väl betala lite extra kanske.
 
Här är lite bilder från igår i alla fall! 
 
Just nu ligger jag i min egen älskade säng och ska blogga lite innan jag lägger mig framför en film.. Är trötter redan nu. Har haft tre härliga dagar nere i Gräsberg med massor av saknade släktingar ♥ Blivit tidigt firad, fyller ju på tisdag, och fått superfina presenter. Bland annat presentkort på både Åhléns och Cervera - kommer shoppa massor av flytta-hemifrån-prylar! Idag gick jag, pappa, farfar och Johan ut och sköt lite med ett salonggevär också, så roligt. Tyckte att det gick ganska bra för mig ändå, typ en centimeter från mitten på måltavlan! Ganska bra, eller?
 
Imorgon har jag lite saker att göra på förmiddagen, bland annat städning och lite andra saker. Sen åker jag och Elin in till Gävle och kollar lite och på kvällen blir det både körkort- och matteplugg. Låter väl som en perfekt lördagskväll eller? Haha. Nästa helg blir det annat för då är det dags att dra ut på krogen!