I fredags var vi på bal och det var faktiskt väldigt roligt. Trevligt mingel i Högbo och sedan god mat (dock för lite för att en skulle bli mätt..) och dans på Engeltofta! Somnade till slut runt halv fyra efter en superlång dag och med skavsår på fötterna, aj.
 
Nu är min dator nästintill tom. Har fört över alla bilder till ett USB och alla dokument till Dropbox. Många program är också avinstallerade och på onsdag ska min fina men så trötta dator lämnas in för uppdatering, omformatering och allt vad det nu är. För datorerna vi fick i ettan får vi nu behålla om vi går ut med ett fullständigt slutbetyg!
 
Idag har vi i klassen haft lite pyssel i bildsalen på skolan. Vi har målat, häftat och klippt med lakan för att ha något att pynta vårt studentflak med och vi har även börjat med en studentskylt till tåget ned till Stadsparken. Vi har ett väldigt stort flak att pynta (två 7 meter långa sidor plus i bak)! Det fortsätter vi med även imorgon. Sen är det inte mycket mer med den här veckan, på torsdag är vi lediga och på fredag är det dags för bal som jag nu ska gå på efter många om och men.