Nu ligger vi i sängen på hotellrummet, är helt slut fötterna efter mycket vandrande i stan. Shopping, fika och mat med underbara tjejor - har varit en riktigt bra dag!



Tre outfits jag mer än gärna skulle bära, så snyggt. Är lite extra kär i den sista.





Ska fixa håret nu, packa det sista, lägga fram morgondagens kläder och borsta tänderna. Sen är det godnatt för min del. Klockan 07:55 går bussen imorgon!

Är mitt i packningen nu och håller på att bestämma vilka plagg jag ska ta med mig..

Hejsan! Vaknade halv tio idag. Satte mig direkt framför Björnbröder med lite frukost, mysig söndagsmorgon. Måste snart sätta igång på riktigt, har lite saker att göra. Ska bland annat tvätta och packa inför morgondagen. Måste också påminna mig själv om att ha en större väska den här gången. Senast fick jag inte plats med alla shoppingpåsar, haha.

Kom nyss på att det är MTV EMA nästa vecka. På min födelsedag faktiskt, yey ♥ Det som inte är lika roligt är att vi inte har MTV hemma! Men läste i alla fall att Lady Gaga och Bruno Mars står på scen och att Selena Gomez är värd. Låter lovande! Saknar Tokio Hotel dock..

Blev en latte på Wayne's, inte helt otippat men mysigt som vanligt. Ikväll ska jag bara sitta inne och göra ingenting, kanske titta på en film. Är lite sugen på att rita också, men vi får väl se!

Halloj. Har precis kollat på Sex and the City 2 för hundrade gången typ. Ska snart sätta igång med storstädning på både över- och nedervåning, väldigt rolig lördagsgöra.. Lite senare gör jag mig iordning för att möta upp Elin, vi ska väl fördriva tiden på Wayne's eller något.

Det slog mig inte förrän alldeles nyss att det är höstlov nu! Wiho!

Hej! Kom hem från konserten för ett tag sedan, är så sjukt trött i både huvud och fötter. Hade ganska höga förväntningar, det är ju ändå 50 cent, men det blev aldrig så bra som jag trodde att det skulle bli. Visst var det roligt att just han stod där på scenen och att sjunga med i gamla låtar som In the club och Candy shop, annars var det sådär.. Men hur som helst är jag ändå glad att jag gick :) Vi hade egentligen ståplatser men efter ett tag blev det så varmt och jobbigt att stå så vi satte oss på läktaren.

Men nu: sova!





Måndag-tisdag: Stockholm med Matilda, Anna och Elin! Jag och Matilda sover kvar en natt också, så vi kommer hem på tisdagen. Ska bli superroligt!



Onsdag: Då ska jag till Karisma Spa med moster. Ansiktsbehandling och ögonbrynsvaxning blir det, ser jag fram emot!



Torsdag: Jag och Martina åker till Stockholm för att se Bring me the horizon. Blir grymt!



Fredag: Fira Emmy som fyller 18. Halloweenfest och hela köret, taggad till tusen!



Lördag: Lördagen är faktiskt den enda dagen då jag inte vet vad jag ska göra. Men eftersom det är mycket planerat de andra dagarna är det kanske skönt att sova ut och sedan göra ingenting? Vad vet jag!

Söndag: Grattis till mig! Då fyller jag äntligen 17 och hela familjen kommer hit som vanligt, mysigt värre.

Hej! Dagen har gått finfint. Spelningen gick bra och allt som hör till funkade det också. Efter kvällsmaten la jag mig på soffan och slocknade direkt, vaknade nyss. Imorgon börjar jag inte förrän klockan 13. Sen direkt efter spelningen i Hofors är det 50 Cent som gäller! Wosh :)

Varvar Grey's Anatomy med plugg i pauserna just nu. Är snart klar med svenskauppsatsen, skönt. Imorgon åker vi till Ockelbo på PR-turné. Ska bli riktigt roligt. Är lite nervös också, men det är väl bara bra - då blir man lite mer koncentrerad. Lägger mig direkt när Grey's har slutat tror jag, ska upp tidigt imorgon..

Hej! Har precis ätit kvällsmat. Har varit i stallet nu på eftermiddagen/kvällen med Matilda. Faktiskt väldigt mysigt att rida när det börjar bli mörkt och det bara finns lampor just där vi är.

Nu ska jag plugga lite. På tal om det så kollade jag mailen precis, hade fått provresultatet från vårat historieprov. MVG! Kan inte själv förstå det. Men är verkligen superglad. Lite senare ska jag ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag..

Lite random bild på Simon idag i skolan!
Sitter med färg i hårbottnen just nu, börjar fundera på om jag tröttnat på att vara blond. Överväger om jag ska tona ljusbrunt nästa gång.

Tog en riktigt härlig promenad idag hem från mormor. Gick förbi Anna också och promenaden blev lite längre än väntat. Sen hamnade vi hemma hos mig med kvällsmat och prat.



Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till mormor och morfar. När jag kommer hem blir det hårfärgning och plugg!

En rolig sak med att städa ur förråd är att man hittar en massa gamla fina saker. En kuvertväska, två pälskragar, en svart skjorta och en vanlig väska. Inte dåligt :)
 


Ibland behöver man släppa allting. Bara ligga i sängen och tänka. Läsa en bok, lyssna på riktigt bra musik. Ibland måste man ge sig själv den tiden.


Jag och min mamma för många år sedan.

Namn: Elvira Nordgren
Födelsedatum: 6 november 1994
Födelseplats: Gävle
Bor: Sandviken
Ögonfärg: Gulgrön
Hårfärg: Blond
Längd: ca 168 cm
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skorpion
Har du under den senaste månaden
.. Rökt? - Nej
.. Shoppat? - Nja, lite kanske
.. Skejtat? - Nej
.. Bakat? - Japp
.. Stulit något? - Nej
.. Motionerat? - Ja
.. Solat? - Nej
.. Haft sex? - Nej
.. Tappat bort saker? - Hela tiden
Antal
.. människor du skulle ge ditt liv för? - Inget antal, men närmsta vännerna och familjen
.. piercings? - 9st i öronen
.. tatueringar? - Inga ännu
.. syskon? - 2 halvbröder
.. saker jag ångrar? -
.. skor? - Har inte räknat, men runt 30 par kanske
.. mascaror? - En
.. personer du kysst? - Har inte räknat
.. förhållanden du haft? - Inget seriöst
Gott & Blandat
Pepsi eller Coca Cola? - Coca Cola
McDonalds eller Burger King? - Burger King
Adidas eller Nike? - Adidas
Choklad eller vanilj? - Choklad
Tacos eller Pizza? - Tacos
Läppstift eller läppglans? - Läppstift
Buss eller bil? - Bil
Cider eller öl? - Cider
Ärligt
Svär du? - Med vissa människor
Sjunger du? - Mycket!
Duschar du varje dag? - Ja, men tvättar håret varannan
Gillar du skolan? - Ja, mycket!
Kommer du överens med dina föräldrar? - Jarå
Tuggar tuggummi? - Japp
Plattar håret? - Ja
Gråter du? - Ibland
I framtiden
Namn på barn? - Alice, Freja, Poseidon
Hur vill du dö? - I sömnen
Vad vill du bli när du blir äldre? - Det vet jag inte
Hur vill du gifta dig? - Har jag inte tänkt på än
Vart vill du bo? - Göteborg kanske
Drömjobbet? - Vet inte
Har du någonsin..
Blivit kallad hora? - Nej
Blivit nedslagen? - Nej
Ångrat ett sex? - Nej
Kissat ner dig? - När jag var liten, ja
Ljugit om din ålder? - Ja
Bråkat utan anledning? - Ja, många gånger
Kallat dina föräldrar cp? - Nej
Varit uppe 24 h? - Ja

Sov riktigt bra inatt och vaknade runt tio. Skönt att faktiskt inte ha något speciellt inplanerat. Åkte upp till stallet en sväng och red ut på Gurra, alltid lika härligt. Underbart väder var det också.

Ganska skönt att gå till skolan idag faktiskt. Eller, kände mig inte jättepigg men skönt att träffa kompisar. Skrev historiaprov också, gick inte jättebra kan jag då säga!
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, senare bli det film med Matilda, Simon och Ann :)

Hej! Idag mår jag bättre, så imorgon blir det nog skola. Lagomt till historiaprovet, gud vad roligt.. Men det är ju bara en vecka kvar till höstlov också, så det ska bli skönt. Nu ska jag försöka rycka upp mig lite. Har ju bara legat och tittat på tv igår och idag.
Hej! Är hemma från skolan idag, har dragit på mig en riktigt jobbigt förkylning. Vaknade för ungefär en timme sedan och ska väl bara ligga framför tvn hela dagen. En kopp te och Sex and the city-boxen låter som en bra idé tycker jag!

Mötte upp Elin och Matilda för mat på Matkällan. Älskar deras gorgonzolapasta! Jag och Matilda åkte sedan till Wayne's för en latte innan det blev dags att åka hem. En riktigt skön måndag har det varit och imorgon är det dags för skola igen.

En extra helgdag är verkligen något att hurra över. Helgen gick så fort så känns riktigt bra att ha en till dag att ta det lugnt på. Eller ja, lugnt och lugnt. Jag och Matilda ska upp till stallet och rida nu på dagen och sedan ikväll hade jag tänkt att gå på bodypump. Ska väl försöka att plugga lite också om jag orkar.

Elin sov över här inatt, blev lite filmtittande och chips - lördagsmys! Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och möta upp Pontus.

Hej! Var längesedan jag gick upp halv nio frivilligt en lördagmorgon. Idag ska jag och Elin in till Gävle. Vi ska titta in i lite "maskeradbutiker", man ska ju vara utklädd till Emmys födelsedagsfest på höstlovet. Blir säkert lite annat också, dock ska jag försöka hålla mig ifrån att köpa något..

Jag och Matilda tog en härlig promenad till stallet idag efter skolan. Superskönt att komma ut, synd att man inte tar långpromenader oftare. Hälsade på hästarna och sen gick vi hem till Matilda för lite kvällsmat!







Sitter och lyssnar på härlig filmmusik till filmen Spirit. Bästa tecknade filmen någonsin enligt mig, den är så braaa!

Hej! Har varit dålig och ointressant uppdatering på senaste tiden, men just nu har jag inget speciellt som händer i mitt liv. Vardagen rullar på med skola, träning, vänner och plugg. Snart är det dock höstlov och då blir det annat! Stockholm-resa, spabesök, fest och födelsedag. Längtar jag mycket eller längtar jag mycket?!

Godmorgon. Har egentligen bara två lektioner idag, om man bortser från min sång- och pianolektion. Börjar kvart i tio och slutar tjugo i två, skööönt. Och första frosten har kommit idag. Kallt och eländigt men ändå så himla fint!



Sitter inne och lyssnar på regnet och lite fina låtar. Funderar på att spela in något? Elin har ju gjort det och Martina funderade på det. Varför inte haka på trenden, liksom?

Nu ska jag jobba lite med min svenskauppsats. Den handlar om global djurhållning, typ kött- och pälsindustrin, konsekvenser på miljö och hälsa osv. Mycket intressant!

Hejsan! Har faktiskt sovit ovanligt bra inatt. Brukar alltid ha svårt att somna och sen vaknar jag flera gånger under natten men nu gick det faktiskt att sova. Ska byta om och fixa mig lite nu och sen bär det av till skolan :)

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi kollade på film på engelskan och skrev ett litet prov på gehör- och musikläran som gick bra, skön dag. Skulle egentligen på spinning idag, men jag har verkligen ingen lust till det så tar nog en långpromenad senare istället. Får klä på mig ordentligt!

Hej! Ska alldeles strax göra mig i ordning för att åka till mormor och morfar en sväng. Idag har jag hjälpt till att bära ut saker från ett av våra förråd inför flytten. Ska nog börja packa lite saker jag inte använder snart jag också. Saker som typ sommarkläder/skor, böcker osv.

En sak jag började tänka på nu i veckan är hur fort det här året har gått. Det har bara sprungit förbi men jag har ändå hunnit med så mycket. Skolan i sig har också gått fort, snart har jag gått halva gymnasiet. Galet!

Hej! Kom hem runt två inatt efter en väldigt roligt kväll med Ami och Anna. Dock fick jag inte sova ut idag, för om en kvart kommer de som köpt vårat hus hit för att mäta och så. Kan ju inte ligga och sova i sängen då när de går runt i samma rum..

Idag är det spelning på Drömfabriken med skolan, ska bli kul. Innan det blir det lunch hos mormor och ikväll ska jag ta en promenad tillsammans med Pontus. Härlig lördag :)
Snart åker jag och Matilda till McDonald's för kvällsmat. Sen åker vi vidare till Anna för lite fredagsmys och film. Ha en trevlig kväll, allihopa!
Sitter kvar i skolan med Matilda nu. Slutade tjugo i ett och nu sitter hon och målar lite. Vet inte om det blir någon spinning idag, det visar sig. Ska i alla fall förbi mormor och morfar en sväng lite senare!

Lite ögongodis! Men har fortfarande inte vant mig med Bills nya blonda hår..



Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år, wiho. Börjar halv nio idag, lite jobbigt eftersom vi har börjat vid tio alla andra dagar.. Det är väl bara att bita ihop!

Idag bär det av upp till hästarna en sväng, sen ska jag lägga mig tidigt. Påminn mig om det - tidigt!

Nu ska jag ta med mig min kamera och mitt stativ ut och försöka få lite fina kvällsbilder, sen ska jag titta på senaste POTC-filmen som jag fortfarande inte har sett. Tror jag har gått och blivit lite filmberoende..? Haha.

Hej! Har precis duschat och sitter och trycker i mig lite kaffe nu för att vakna till ordentligt. Känner att jag börjar bli lite förkyld, känns i både halsen och näsan.. Det betyder att jag kommer bli frisk någon gång i vår. Haha, ja det brukar hålla i sig ganska bra.

Har stor lust att ta en runda på stan idag efter skolan, så ska nog göra det. Sen blir det bodypump!

..är det jag får av riktigt bra musik! Sitter och lyssnar på A Day to Remember - If it means a lot to you. Fy, vad den är bra. Ruskigt bra! Kan säga det tusen gånger, skulle ändå inte beskriva hur bra den är. Men borde väl öva den låten jag sjunger på mina sånglektioner istället..

Har förresten fått tre MVG;n på rad nu, ett i engelska och två i historia. Känns riktigt bra! Blev ett väldigt positivt och bra inlägg det här, godnatt.

Good morning, sunshines. Om en timme ska jag träffa Anna, vi ska spela lite innan första lektionen börjar. Ska försöka lära mig Glitter in the air med Pink på piano, den är ju så himlans fin.

Har precis kommit hem. Slutade runt halv ett men stannade kvar ett bra tag. Sen gick jag, Anna, Pontus, Kim, Simon och Alex runt på stan ett tag. Ska snart byta om för att åka och träna!
Hejhopp! Vaknade på den bra sidan idag. Har två lektioner + mentorstid på schemat och sedan blir det bodypump på Sandbacka. Vet till och med vad jag ska ha på mig idag, hur ofta händer det?

Har fått ett riktigt Bullet for my valentine-återfall. Har inte lyssnat så mycket på dem på ett tag men nuså! Sitter också med en kopp chai-té och lite gehör- och musiklära. Ganska skön söndagskväll.


Svar: På just den där bilden har jag faktiskt inte gjort någonting alls med håret, kanske ser lite "storlockigt" ut på grund av luggen. Men när jag väl lockar håret använder jag en röd från OBH Nordica, den är väldigt bra :)
Hej! Hade en riktigt rolig kväll igår med underbara människor och en bra film. Kom hem strax efter tolv och var alldeles slut. Har inte alla planer klara för idag men vet i alla fall att jag ska plugga lite och åka och sola tillsammans med mamma.

En sak som jag ständigt tänker på är mitt rum i det nya huset. Hur jag ska fixa plats åt kläder och skor, vilka färger jag ska ha och vad jag behöver köpa. Dock är det ju ett bra tag kvar, men ändå..


..med Anna, Elin, Matilda och Simon! Ska bli kul ♥

Två superfina par skor följde med mig hem, båda från Skopunkten.





Hej! Har inte uppdaterat på grund av att vi inte haft något internet här hemma. Det är inte förrän nu det fungerar, vilket krångel det ska vara hela tiden.

Har precis varit ute med hunden en sväng, lite skönare väder idag än igår. Tycker om höst och kyla, ja ;) Igår efter skolan följde jag med Matilda och hennes familj till Uppsala. Köpte två par skor och kollade på hennes lillebror när han spelade innebandy. Visar skorna sen!