Den 24 november åker jag och mamma till London och stannar där i fyra dagar. Blir lite turistande och shopping såklart och då är det väl dags för lite julskyltning så blir nog riktigt mysigt. Har aldrig varit där så längtar verkligen! Mitt i stan' ska vi bo så det är nära till allting, ska lämna in min systemkamera på lagning snart också så att jag kan ta med den dit sen.
 
Fredagskvällen och lördagen spenderas hemma hos pappa i Furuvik. Tittade på min bror Albins fotbollsmatch, kollade på lite hockey på Läkerol arena, fiskade lite och kollade sedan på Veronica Maggio i Furuviksparken. Vi vann till och med en sån där stor Marabou-choklad, galet.
 
Idag har jag och mamma varit iväg till Ove Janssons och Ikea, köpte skålar och glasburkar som jag kan använda när jag flyttar... Äh, det är väl bara bra att planera och tänka lite framåt! Har också möblerat om lite i sovdelen i mitt rum, får väl se hur det blir. Imorgon är det skola igen och sedan bodypump som vanligt.
 
Idag insåg jag hur grymt bekväm jag har blivit på estet. Kan verkligen vara mig själv och det känns så bra. Har haft två ganska slappa dagar nu och imorgon kommer en tredje - ska bara spela, gå tipspromenad och fika! Efter skolan blir det en sväng på stan' med Mathilda och sen får vi se om jag kanske åker till pappa eller inte..
 
Nu ska jag sova i alla fall, godnatt!
 

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu, är galet trött men har ändå vaknat på rätt sida känner jag. Nu kör vi sista året, kommer bli riktigt kul!

En av de bästa sakerna jag vet är att gå över åkern som ligger här vid oss, med musik i öronen och solen som håller på att gå ned. Rensa tankarna och fundera på livet.
 
Ett kedjehalsband från Guldfynd & ett långt halsband, en vinröd stickad tröja och skinnjacka från GinaTricot.
 
Idag var jag faktiskt redan uppe vid åtta men jobbigt var det, ska upp vid sju imorgon så det blir ju inte bättre heller.. Gjorde inte så mycket på förmiddagen men vid lunch åkte jag hem till Mathilda. Åt chokladbollar, drack chai-té och pratade och lyssnade musik med henne och Charlotte ett bra tag innan jag åkte hem igen. Blev Valbo med mamma och Peter nu på kvällen också, visar vad jag köpte i ett annat inlägg..
 
Imorgon är det dags för skola då, längtar ♥
 
Godmorgon! Typ. Näst sista dagen av mitt sista sommarlov. Lite sorgligt men taggad på att få rutiner (har blivit så himla slö..) och att komma igång med plugg och träning igen. Speciellt träningen; idag blir det bodypump klockan 17.00 med Anna och Cornelia, då kööör vi tills vi stupar. Ungefär så känner jag mig nu, haha.
 
Och bara för att:
 
I fredagskväll blev det grillning ute i skogen med ett gäng estetare. Så roligt och så synd att det inte blivit av på hela sommarlovet.. Blev mycket skratt i alla fall och längtar tills nästa gång!
 
Ja, då är sommarlovet i princip slut då. Fast det enda jag inte ser fram emot är faktiskt att behöva gå upp tidigt på morgnarna, är verkligen inte en morgonmänniska. Men var i alla fall på Tomas Ledin igårkväll vilket var väldigt roligt! Sjukt bra är han och klappade händerna konstant i två och en halv timme. Så kul att skriksjunga med i låtar man kan också - "Vi är på gång" blev man så taggad av, haha! Idag har jag bara slappat här hemma och ikväll blir det filmmys, ska njuta av det sista av ledigheten.
 
Hej! Idag åkte jag in till Gävle tillsammans med mormor och morfar. Där åt vi lunch på Brända bocken med min kusin Mattias, blev också en sväng in på City Gross i Hemlingby där jag köpte tre pocketböcker, kändes inte helt otippat. På eftermiddagen har jag städat både övervåning och källarvåning, nu är allt rent och fint!
 
Dagens instagrambilder...
 
Hej! Idag har jag då inte fått så mycket vettigt gjort. Kvällen spenderades dock inne i Valbo på Ikea, fick med mig lite olika saker hem, haha. Kanske gick överstyr? Äh, bara lite. Började med några skålar och så där (kan inte gå in där utan att börja tänka på att flytta hemifrån..) och tillslut fick jag med mig ett miniväxthus, krukor och kaktusar. Såg en bild på några kaktusar som Lotte lagt ut på Instagram och dom är ju så söööta ♥ Vet dock inte riktigt var jag ska ha dem än. Nu sitter jag i soffan och tittar på tv och ska nog försöka lägga mig i bra tid ikväll. Önska mig lycka till.
 
Är nog ganska mycket egobilder i den här bloggen. Äääääh. Får en söt bild på Ozzy från imorse också.
 
Sitter och gör ingenting just nu, är jättetrött men har ingen lust att gå och lägga mig. Funderar på att kolla på en film eller något, dricka lite té. Inte mycket mer än en vecka kvar till skolan börjar, Tomas Ledin med familjen på lördag, Veronica Maggio den 25e och sen är det helt plötsligt september. Ska sluta tänka så mycket nu och slå på How I met your mother tror jag... Godnatt!
 
Snart är det väl dags att börja gå upp i hyfsad tid på morgonen så att man hinner vänja sig lite innan skolan börjar. Gick upp runt halv elva imorse och ganska direkt efter frukosten åkte jag och mamma in till Valbo. Lämnade tillbaka de svarta byxorna jag köpte i torsdags och hittade istället ett par underbara svarta, högmidjade jeans och en jättesöt spetströja. Är så nöjd! På eftermiddagen la jag mig ute på altanen ett tag med en bok och snart ska jag träffa Martina ♥
 
Var riktigt roligt igår. Blev kebab, dricka, dans, musik och en massa skratt hemma hos Jasmine (och gos med hennes orm, så söt!) men sen när det var dags för krogen i Gävle för dom åkte jag hem. Hade dock väldigt roligt och hoppas på många fler gånger!
 
Godmorgon! Vaknade upp idag till mitt efterlängtade paket från Adlibris, nu blir det till att läsa böcker. Ska alldeles strax städa och senare ikväll åker jag till Jasmine i Hofors på förfest. Det är vid såna här tillfällen jag är trött på att vara minderårig, speciellt ikväll då när jag är den enda som är det... Aja, det jag kan vara med på kommer ju i alla fall bli roligt!
 
Är förresten bara 12 dagar kvar tills skolan börjar igen. Galet, minst sagt. Förstår inte hur sommarlovet kan ha gått så fort, satt ju nyss och tänkte på att jag skulle vara ledig i 10 veckor och nu är det inte ens 2 kvar. Hur kul det än kommer att bli att börja skolan igen, träffa alla saknade människor och komma igång med rutiner så är det skrämmande att börja trean. Sista året nu. Sen blir man tvungen att lämna sin fina klass och allt det här bakom sig. Känner att vi måste ta vara på all tid som finns kvar nu, hemska tanke att estettiden har ett slut...
 
Nytt från Mumford and Sons, så bra...
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Stockholm med mamma och Peter men det blev inte av, istället blev en lunch på Brända bocken i Gävle. Gick sedan runt lite i butikerna och fick med mig några saker hem. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt här hemma...
 
 
Och nej, det är inte jättelite mat, bara en väldigt stor tallrik, haha.
 
Min älskade hund och min älskade moster. Nu blir det måndagsmys med Anna.
Har precis bokat en tid hos Hair Company för att fixa mitt hår, ska slinga och klippa. Har inte orkat tagit tag i saken förrän nu men nu ska det bli skönt att få det gjort! Nu ska jag strax gå och duscha och göra mig i ordning, moster och Håkan kommer hit och äter ikväll och sedan ska jag umgås lite med Anna ♥
 
Igår fyllde ju morfar som sagt 76 år och familjen var där och firade honom. Åt mat, umgicks och kollade på gamla kort. Första bilden är på mig och min kusin Joel, måste varit 1995.
 
Har precis beställt hem tre böcker från Adlibris.se. Kul att det var mamma som fick beställa åt mig då det stod att jag var för liten för att beställa själv... Damn. Förutom dessa tre som jag ser fram emot att läsa så längtar jag jättemycket tills Sofie Sarenbrandt släpper sin tredje bok Vila i frid, älskar hennes tidigare böcker.
 
Hallå! Sov ut till strax efter tolv idag, väldigt skönt. Lagade kycklingpasta till lunch direkt och sen blev det lite häng ute i solen. När mamma och Peter kom hem ikväll, efter 6 dagar i Malmö/Köpenhamn/Tyskland, gjorde jag tacos som vi åt och nu sitter jag i soffan framför tvn. Full fart på lördagskvällen hörde jag! Hörde också att drickan var lite sådär hyfsat billig i Tyskland... Imorgon blir det är fira morfar som fyller 76 ♥
 
 
Fick lite fina presenter också. Ögonskuggor från Sephora och en jättemysig tekopp, älskar den...
 
Förutom knappt en timmes sömn idag på eftermiddagen så har jag lyckats hålla mig vaken. Ska kolla klart på Criminal minds och sedan gå en liten sväng med hunden innan det är sängdags, ska bli så skönt att sova... Var väldigt trevligt ikväll när jag åt middag med Elin och Martina men kan berätta att cykla till stan' med kjol och klackskor inte är det enklaste att göra. Gick ju bra i alla fall, godnatt och sov gott!
 
Är nu påmind om varför jag inte brukar dygna, går runt här hemma som en zombie. Gick ut på en långpromenad för att jag skulle hålla mig pigg och sen blev det frukost ute på altanen när jag kom hem igen, dock var det dumt att lägga sig i den urmysiga soffan där ute... Kanske lägger mig och sover någon timme ändå...
 
Har precis kommit hem från Charlotte efter en kväll/natt med film och prat. Vi var ett gäng tjejer som kollade på några Johnny Depp-filmer och åt kebab och pizza, mysig torsdagskväll. Funderar på att inte ens gå och lägga mig nu, kommer ju bara sova bort hela fredagen då... Ikväll blir det i alla fall middag på Napoleon tillsammans med Elin och Martina ♥