Sitter och myser framför tvn med en kopp te. Håller på att titta igenom Sex and the city-boxen ännu en gång, verkligen en favorit-serie :)









Vilket snyggt hål man hade i linnet då!...

Idag har jag på mig jeans och linne från GinaTricot, en skjorta från Åhléns och ett stort örhänge. Och nu när jag ska ut och möta Elin har jag också min skinnjacka från JC, halsduk från GinaTricot och skor från Scorett :)

I år hade jag fyra nyårslöften (att våga vara mig själv och inte bry mig om vad andra tycker, börja träna/äta bra/bli nöjd med mig själv, sluta knäcka lederna, umgås mer med mina vänner).

Det första och viktigaste nyårslöftet håller jag stadigt greppet om och jag känner att jag faktiskt har fått mer självförtroende. Det är bl.a. småsaker som att lägga upp kläder jag gillar och liknande här på bloggen, det visar ju vem jag är och vad som är min stil.
Och vet ni vad? Jag är inte alls rädd för att få kommentarer, för det kommer ändå inte få mig att ändra på mig! :)

Hittade lite fina saker på Zaras hemsida också, dock skulle jag nog inte matcha likadant som de har gjort. Känner att det finns mycket på min önskelista just nu! :)

Godmorgon!
Det bästa med lov är nog att måndagen inte blir lika smärtsam, man kan ligga och sova lite längre istället för att gå upp för skola ;)

Idag ska jag äta lunch med Elin klockan två, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske gå runt lite på stan och titta lite? Vi får se vad jag hittar på!

Sitter och spanar in kläder på Monki.com just nu, och gissa vem som kommer att shoppa loss i deras butiker i Sthlm på fredag?!


Har precis kommit tillbaka från solariumet och Hemmakväll. Blev Sex and the City 2 istället för Twilightfilmerna, och lite gottis till det :) Nu: filmmys!

Om tio minuter ska jag börja gå ner mot stan för att möta Elin. Först ska vi sola lite, sen blir det att hyra twilightfilmerna på Hemmakväll och sen dra hem hit för att ha ett litet maraton! :)



Ska strax in till Valbo en sväng med mamma. Har på mig ett par sönderklippta jeanstights från KappAhl och en oversize tshirt från H&M, orkar inte anstränga mig idag ;)
Blir nog skinnjacka och Dr Martens till det, kanske en mössa - har en bad hairday..






Ikväll när vi firade mamma hade jag på mig en klänning från H&M och strumpbyxor till det, hade också mitt snyggingkors i örat :)

Läste Martinas blogg och blev påmind om att jag måste köpa biljett till Peace & Love snart! Hade tänkt att vara där hela veckan och tälta då, ska bli hur roligt som helst! :) Plus artisterna, om nom nom.

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och sedan ta en dusch och fixa mig lite innan vi får gäster ikväll. Det är moster och hennes man, mormor och morfar och en av mina kusiner som kommer och firar mamma som fyllde år i torsdags :)

Lägger nog upp en outfitbild när jag har fixat mig också ;)



Tovigt underhår.se :D
Godmorgon!
Vaknade strax efter tolv idag och GUD vad skönt det är att sova ut!
Nu har vi äntligen fått sportlov och jag kan inte låta bli att längta hur mycket som helst till Stockholmsresan som jag och mamma gör på fredag nästa vecka.

Jag är så shoppingsugen och saknar huvudstaden. Dock ska vi inte stanna en natt som jag trodde, utan mamma sa att jag kunde få lite extra pengar att shoppa för istället. Wiho wiho superglad :) Nu ska jag gå och äta frukost..

Nu har Martina åkt hem och jag sitter och lyssnar på musik. Har också fört över lite bilder som vi tog, de blev så fina så..











Nu är Martina påväg hit för att ha lite fredagsmys med mig! :) Kanske drar en sväng till Ica och köper Ben & Jerry's.. Jag skulle ju skärpa mig, visst är jag duktig?

Öronsmycke från Glitter







Örhänge från presentbutiken här i Sandviken

Hejsan!
Har en big bloggtorka just nu.. Känner att jag verkligen inte har någonting intressant eller roligt alls att berätta. Känns jättetrökigt, men det är väl så ibland.

Idag efter skolan var jag och Martina först på stan en sväng där jag köpte ett till sånt där snyggt örhänge. Sen åkte vi vidare till Valbo där det blev lite fler öronsmycken plus en tröja. I'll show you later :)
Det var typ det jag hade att berätta, roligt va? Eller inte.. :(

Eller ja, i alla fall en del av den..

Hallo!
Idag har jag hunnit med skola, fika på Aldos, körträning, en kvart på solariumet och köp av ansiktsmasker. Nu sitter jag och väntar på mat, är riktigt hungrig!
Idag var jag inne på presentshoppen här i Sandviken då jag fått reda på av Annie att de har såna där snygga korsörhängen där. Gick in och hittade ett stort och superfint kors samt ett till stort örhänge med en vit fjäder - så fint!

Hittade mycket annat också men är ju för tillfället lite fattig men just de två fick bli mina. Och de här är ju menade att ha i bara ett öra, det tycker jag är grymt snyggt! :)



Idag har jag varit i skolan från nio till strax efter fyra. När vi slutade gick jag, Anna, Simon och Martina till stan och fikade lite på Aldos. Sen blev det lite mini-shopping innan vi åkte hem :) Ska visa sen!
Godmorgon!
Ska alldeles strax gå och klä på mig och fixa mig lite inför skolan. Är så grymt trött idag, seg och blä bara.. Blir väl någon tjocktröja och mössa kanske, snyggaste outfiten haha ;)

Det här är en låt som jag har en del hatkärlek till. Jag gillar musiken och stilen liksom. Men den heter "Jag bryter nacken av din häst" och har en rätt rolig text..

Mår för tillfället inte jättebra, känner mig lite deppig och så.. Ska ta en lång dusch och sen gå och lägga mig. Godnatt!



Saknar håret jag hade förut.

Hejsan!
Kom hem från Elin för ungefär en timme sedan efter att ha tillbringat hela eftermiddagen där. Vi bakade kladdkaka, spelade kort och rensade hennes garderob - hade till och med lappar som jag fick hålla upp om hon skulle behålla det eller inte ;)

Har suttit och tänkt lite och känner verkligen att jag har tappat fokusen helt när det gäller att äta bra och att träna. För jag har ju faktiskt lite mål till sommaren.. Så från och med nu. Nu ska jag skärpa mig! :)

..en tjocktröja som jag köpte i Sydafrika för snart 3 år sedan. Använde den flitigt då (hade en period då jag bara hade tjocktröja och mjukisbyxor, även i skolan) men har inte använt den på snart 2 år tror jag.

Hittade den nu i en byrålåda där jag gömt undan den, men den är fortfarande lika skön. Och visst är den lite cool ändå? :D







Tänkte ta kort med systemkameran, men den var urladdad så det fick bli camen :(


Får ett starkt shoppingsug varje gång jag sitter och tittar i olika nätbutiker, tur att jag ska till Stockholm snart :)

Men det som är så roligt med att titta runt och göra små collage är att man, eller i alla fall jag, får en bild i huvudet med vad man skulle matcha det med och när man skulle ha det och så vidare.. Då får man också lite idéer om vad man ska titta efter sen när man shoppar :D

Godmorgon!
Nu ska jag föna mitt hår och byta om, sen är jag ready for school! Ska ha ensemble idag och jag ska sjunga den där jobbiga Helpless. Vi får se hur det går! Med min scenskräck och allt..

Såhär kan det gå när man har tråkigt.

Misslyckades lite med "sminkningen" på Martinas högra öga, hennes hår, mitt hår och mina piercingar.. Men skitsamma!









Hallo!
Har precis kommit hem. Imorse klockan halv tio möttes kyrkokören som jag är med i, i Björksätra kyrka för att sjunga några låtar på dagens gudstjänst. Det gick rätt bra trots att många fattades, dock lite långtråkigt att sitta och lyssna på pratet mellan låtarna eftersom jag inte alls tror på Gud.

Efter gudstjänsten åkte jag och Elin till gymmet och var där i en timme, körde på bra idag! Sen tog jag en promenad hem och nu sitter jag här. Kan inte fatta att klockan bara är strax innan fyra.. Känns som om den skulle vara minst sju eller något.

När jag var typ 9 till 11 år gammal så var Jimmy Jansson den enda för mig. Var fullt bestämd att jag skulle gifta mig med honom, var så "kär" och hans musik var den enda jag lyssnade på. Nu sitter jag och lyssnar på en av hans äldre skivor och kan de flesta texterna fortfarande.. Åh, minnen ♥

Kom hem för ett litet tag sedan, hade en väldigt trevlig och rolig kväll! Det var jag, Helen, Martina, Charlotte, Matilda och Anna som först åt en god middag och sedan en massa godis och annat gott framför Melodifestivalen :)













Godmorgon!
Pratade precis med farmor i telefonen som är påväg hit för att hämta mig, så borde väl göra mig i ordning. Blir där hela dagen och drar sedan direkt hem till Helen för middag och lite Melodifestival-tittande senare! ♥



Nu säger jag godnatt!

Kom hem från middagen med tjejerna för ett tag sedan, ska lyssna lite på musik och titta på tv innan jag går och lägger mig.

Imorgon klockan tolv kommer farmor och farfar hit och hämtar upp mig, sen åker vi in till Gävle för att hälsa på pappa - det var ett bra tag sedan nu. Men här är i alla fall några bilder från restaurangen på mina fina vänner.















Precis innan vi gick så bytte jag kläder till jeansskjorta och Dr Martens, lite bekvämare :)
Kände mig rätt fin idag faktiskt! Nu ska jag göra mig i ordning lite, ta en snabbdusch så att man är lite fräsch efter gymmet och sen drar jag och Matilda ner på stan för att möta upp de andra. Ha en trevlig kväll! :)







Blus/tunika mammas
Skärp minns inte
Tights GinaTricot
Skor Scorett
Min älskade mamma (som också har en blogg! :))

Sitter i skolan och har naturkunskap just nu! Inte så roligt.. Efter skolan ska jag hem och hämta gymkläder och sen åka vidare till gymmet med Martina och Matilda. Ikväll ska jag ut och äta med några gamla klasskompisar - ska bli jätteroligt att träffa dem igen! ♥



Klass nio på Montessoriskolan, ihoptryckta i en klump. Miss you.

Fredagen på sportlovet, den 4e mars, ska jag och mamma åka till Stockholm. Vi åker på morgonen och går sedan på stan och shoppar hela dagen, sen ska vi möjligen stanna en natt på hotell. Kanske favorithotellet Malmen, hoppas på det!

Men jag ser verkligen fram emot detta. Älskar att shoppa och Stockholm är väl en bra stad för sådant, inte sant? Plus att jag är kung på att bränna pengar, haha! :)

Och jag får inte glömma att den 4e mars är just den dagen förra året då jag och Elin var på Tokio Hotel-konsert i Globen. Sjukt bra var det, ett minne för livet med favoritbandet genom tiderna. Kärlek till dem. ♥ 

Har ju en ny header som ni kanske redan har sett. Det är ju en rejäl close-up, men jag gillar verkligen bilden ändå. Trots att min näsa ser ut som en potatis haha, men jag har väl en sån näsa :)


Ikväll har jag städat lite i mitt rum, behövdes. Bytte också sängkläder till lite nya påslakan från H&M.. Coola va? :)
Nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och skriver med Martina. Huvudvärken har gått över och har ingen feber längre, ser ut som det blir att gå till skolan imorgon - härligt! Klarar inte av att vara hemma länge ensam, blir så tråkigt :)
Idag är jag hemma från skolan. Hade lite feber imorse, men det börjar bli bättre nu. Ligger och tittar på sex and the city och ska äta lite lunch snart, sen bara vila resten av dagen :)




Behövde lite basics som koftan och jeansen, sen var det en fin tröja och ett par örhängen som fick hänga med :) Trots att jag är glad över detta så mår jag inte jättebra nu kan jag säga.. Huvudet dunkar som bara den (bra idé att sitta vid datorn då, duktiga jag!) och jag mår lite illa.. Blir nog sängen snart för mig, så får jag se hur jag mår imorgon.

Chattade med mamma på facebook nyss, och titta vad hon sa då..



Haha, lite väl cheesie tack men blir man jätteglad så blir man jätteglad! Nu ska jag titta vad jag kan hitta på H&M's hemsida..

Är rätt trött på min hårfärg. Älskar att vara blond, men har ändå tröttnat på något sätt. Ska man bli mörkhårig? Eller ännu blondare? Eller vad ska jag göra?

Kom hem för lite över en timme sedan från Kungsberget efter en lång och rätt kall friluftsdag. Åkte madrass ner för en backe en gång, sen satt vi bara och pratade och tog det lugnt både vid elden och inne i restaurangen.

Nu ligger jag i soffan nere i mitt rum och tittar på tv, ska plugga lite senare men orkar inte just nu :)
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.'
4e bilden: En bild på en tid du saknar.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.'
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om



Har precis ätit kvällsmat och sitter och lyssnar på musik just nu. Ska träna på två låtar så att jag kan dem tills på torsdag. Sen ska jag nog gå och lägga mig, annars orkar jag nog inte med en lång friluftsdag med klassen imorgon! :)

Neil Young - Helpless, till ensemblen (dock är detta en cover av en tjej så att det ska bli lättare för mig att lära mig den, hehe)


Jill Johnson - Kärleken är, som jag sjunger på mina sånglektioner

Sov länge idag trots att jag börjar tidigt. Ska gå och borsta tänderna och kamma ur min morgonfrilla snart haha, innan jag går och möter Martina för att gå till skolan. Efter skolan ska jag träffa Elin och prata lite med henne, sen gå och gymma och sola. Nästan en helt vanlig dag alltså..
Alla hjärtans dag var precis som vilken dag som helst, fick bara en extra kram eller två ;) Var i skolan och när vi slutade åkte jag, Martina och Matilda till gymmet en sväng. Blev inte så länge, 45 minuter sisådär, men det är ju allting någonting! Nu har jag dock proppat i mig en chokladfondant som mamma gjorde till efterrätt..

Sitter i Skype med Martina nu, men ska snart gå och duscha och lägga mig. Ska nog plocka fram kläder till imorgon också :)



Jay och Minnah från Idol var ju på våran skola för ett tag sedan, hittade en bild från då.. Ser direkt estetklungan där nere i havet av elever, och mig själv i en blå adidaströja. Syns jag? :D

Sitter med en handduksturban på huvudet nu och ska fixa mina naglar lite. Funderar på vad jag ska ha för nagellack..



Blir förmodligen det blåa, det ljusrosa eller det lila :)






Too late, too late, I never said goodbye
I hope you've finally gone, to a place where you belong
Hallo!
Anna sov ju över här inatt, hon åkte precis. Vi sov bort hela förmiddagen, åt frukost och bakade sen chokladbollar. Mycket skratt igår kan jag ju säga.. Finns ingen annan som förstår våran humor tror jag. Möjligen Martina kanske? ;)

Nu ska jag sätta igång med lite plugg och sedan städa upp i mitt rum. Har varit ett bombnedslag här tror jag.. Ligger saker överallt. Senare ikväll blir det hårinpackning, ansiktsmask och fixa naglarna. Perfekt söndag! :)















Alltså, de två sista bjuder vi verkligen på!




















Igår när det i princip var snöstorm kunde jag inte längta mer efter en resa tillbaka till Sydafrika.. Någon som har lust att följa med?
Hejsan!
Bloggen krånglade imorse när jag tänkte blogga, men nu funkar det igen. Har inte gjort mycket idag. Sov till tolv, åt frukost, städade lite i mitt rum och sen har jag bara legat och gjort ingenting. Blev ingen Gurra idag, blir imorgon istället :)

Ikväll kommer Anna hit, vi ska väl titta lite på Melodifestivalen (som säkert komma vara helt värdelöst som förra lördagen) och ha lite lördagsmys! :)
Sitter och sjunger en massa Paramore-låtar just nu, men ska snart gå och lägga mig. Är grymt trött! Blir att åka till stallet imorgon, men behöver sova ut först och främst.. Till tidigast 12! Godnatt :)

Väntar på att Peter ska komma hem så att han kan skjutsa mig till Ica, vill ha Ben and Jerrys - var hur längesedan som helst!
Ikväll kommer mormor och morfar hit och äter middag, så blir bara mys med familjen och kanske framför en film. Imorgon tar jag nog en tur upp till Gurra och rider honom, fast då blir det ju som sagt mycket tjockare kläder på. Kram!

Efter den här lektionen så slutar vi, skönt med helg! Sitter och lyssnar på Bring me the horizon och gör ingenting som jag egentligen borde göra.

Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ikväll blir det kanske film med Anna, Simon och några till. Men vi får väl se :)







Men vad snygg man kan vara ibland då..
Kollar ut genom fönstret nu.. Usch, vilket väder! Ska hoppa in i duschen strax och sen fixa mig lite innan Martina kommer hit och gör mig sällskap till skolan. Ska bara dricka upp mitt te (som är typ det godaste som finns!) :)

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen gå och lägga mig.. Har grymt ont i huvudet! Har haft det hela dagen och det vägrar gå över :( Godnatt.

Var i skolan från nio till ett idag, sen tillbringade jag eftermiddagen med de här godisråttorna!



Haha! Sebbe skickade en gammal video på Bullet for my valentine. De kallade sig "Jeff Killed John", Matt var blond, korthårig och spelade inte gitarr på scenen.. Och vi ska inte snacka om vad han har på sig!



Lite skillnad om man jämför med nu? ;)

Hej!
Idag har jag varit i skolan och sen gymmat med Matilda, inte mycket mer :) Nu ska jag träna lite på min låt inför sånglektionen imorgon, blev ingen bra bloggdag det här inte!

En trött och sliten jag..
Godkväll ;) Sitter och pratar med Martina i skype just nu, funderar på att gå och lägga mig snart. Har faktiskt ritat ikväll igen och den här gången ritade jag av två klasskompisar. Dock är den inte riktigt klar ännu, ska ändra den lite någon annan gång när jag orkar :)

Inne i Gävle så hängde jag mest efter mamma, hade ändå inga egna pengar att spendera haha. Men fick ett par jättesöta knähöga strumpor av mamma, med rosetter på sidorna :) Aja.. Ska gå och borsta tänderna nu, godnatt.

Mamma kom precis hem och sa att hon skulle till Gävle och lämna tillbaka lite saker.. Jag följer med! Ännu en ursäkt till att skjuta på plugget, hehe.

Kom hem från skolan för någon timme sedan och har suttit och tittat på tv sen dess. Nu ska jag sätta igång med plugg, känner på mig att det kommer bli en väldigt pluggig kväll..

Idag efter mentorstiden






Har precis skrivit klart ett personligt brev/CV för imorgon ska jag och Anna ut och leta sommarjobb igen. Idag gick vi runt och pratade med personal i några butiker, men de som hade hand om just sommarjobbsansökningarna hade gått hem för dagen och de bad oss komma dit senare i veckan istället :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig, börjar tidigt imorgon. Sov gott!







Tights från H&M, nya tröjan från Carlings och fjäderhalsband från Ur & Penn. Anna är här just nu och sen när hon har åkt ska jag börja plugga lite, behövs verkligen :)


Kom precis hem från stallet. Red tillsammans med Matilda, en tjej som äger en av hästarna som står där. Var jättetrevligt med en långtur i skogen, dock var det grymt kallt och jag kommer säkerligen bli förkyld.. Nästa gång ska jag ha minst fem lager kläder på mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite, ska möta Anna på stan klockan två för att äta lunch. Sen tror jag att jag ska ta ett sväng till solariumet också :)

Godmorgon!
Är uppe i bra tid idag, ska snart byta om till ridkläder för idag ska jag upp till Gurra för första gången på evigheter! Ska bli asroligt, har saknat honom jättemycket. Plus att det verkar bli rätt okej väder också, det gillas! :)

Nu ska jag gå och lägga mig, behöver sova. För imorgon ska jag hinna med att gymma, plugga, äta lunch med Anna och rida Gurra. Godnatt :)




Ritar The Joker. Vet dock inte om jag ska ta med handen och kortet eller inte..
Har precis hjälpt Anna med hennes bloggdesign. Hon har lovat att hon ska börja blogga nu igen! :)

Jag fick ju som sagt lite saker i Valbo av mamma, lika nöjd som alltid!

Ljusrosa tröja från Carlings


Svart skinnjacka från JC - loooove

Jag gjorde om mitt lilla collage som jag pysslade med igår, och nu var jag noga med i vilket format jag sparade det i osv, så nu kan jag äntligen lägga upp det!



Så nästa gång du går in på Nelly.com och kollar på kläder så kan du ju beställa hem det här åt mig? Bra, då säger vi så :)

Hej!
Vaknade halv tolv idag och när jag gick upp skulle mamma tydligen iväg till Valbo. Så slängde på mig kläder fort  som bara den och följde med henne.
Inne i Valbo fick jag lite saker ifrån Carlings och JC av mamma, kan ta kort på det och visa sen :) I väntan på det kan ni få en låt som jag verkligen har fastnat för, älskar texten och alltihop..

Ååååh! Här har jag suttit i typ en halvtimme och kollat på Nelly.com och gjort ett collage med det jag vill ha.. Och sen när jag ska ladda upp det här fungerar inte bildfilen! Jätteroligt..! Gud vad irriterad jag blir.

Nej, nu ska jag sova. Hörs imorgon istället så kanske jag gör om collaget om jag orkar.. Godnatt.

Var ute med hunden för ett tag sedan, och nu sitter jag i soffan med en massa kuddar och filtar och tittar på "The Family Stone"..

Sitter och kollar på Melodifestivalen nu. Usch, säger jag bara. Trodde det hade nått botten förra året, men det blir verkligen bara sämre och sämre..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Har påbörjat typ.. 2-3 inlägg men sen inte publicerat dom. Känner att jag inte har något intressant att berätta.

Mamma och Peter åkte precis iväg till några av deras kompisar och kommer hem och några timmar, så jag tror jag ska göra lite kvällsmat nu och sen får vi se vad jag hittar på :)

Har precis smörjt in mina Dr Martens med någon olja som verkade jättebra, skulle göra dem lite smidigare och skydda dem från vatten och smuts osv. Vill ju att de ska hålla bra sen! :)

Nu ska jag nog packa min gymväska och ta bussen ner till gymmet, annars kommer det aldrig bli av..

Hello!
Vaknade för 20 minuter sedan och har precis ätit frukost. Älskar att sova länge, sjukt skönt. Mormor och morfar kom precis hit så ska gå upp och vara lite social med dem. Sen blir det gymmet!





Snyggaste morgonfrillan och bästa sovtröjan ;)

Mamma kom hem för ett litet tag sedan bara, och hon hade tyvärr ingen present med sig, buhu.. :( Det var meningen att hon skulle titta på lite parfymer som jag ville ha, men det var så tajt om tid så hon hann inte. Aja, spelar ingen roll ;)

Känner att jag har förlorat lite fokus vad gäller träning och att äta bra osv. Så imorgon skärper jag mig igen, blir en långpromenad med hunden och en sväng till gymmet!

Köpta på Scorett för 399 kr, så snygga och väldigt bekväma att gå i. Vet att jättemånga har såna här, men jag kunde verkligen inte låta bli - och eftersom jag hade presentkort på 400 kr så var det ju bara fritt fram ;) Är grymt nöjd.



Nu på eftermiddagen har jag och Anna varit i Valbo. Gick omkring ett bra tag och tittade överallt, väldigt mycket reor. Dock hittade jag inga kläder.. Men ett till par skor! Jättefina, ska visa dem snart.

När vi kom tillbaka till resecentrum så gick Annas buss en halvtimme senare, och min en timme senare.. Inte så jätteroligt, så när hon åkte iväg valde jag att gå hem. Det var kallt, men hellre det än att stå där ensam en halvtimme.

Närbild på tröjan jag hade idag, den är så himla fin. Lätt en favorit.
Godmorgon!
Sitter och äter frukost vid datorn och lyssnar på musik, inte dåligt. Duschade nyss så har en handduksturban runt huvudet nu, borde föna håret snart.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra förutom att gå i skolan, men det är ju fredag så jag måste ju hitta på någonting! Vill inte sitta hemma ensam en fredag direkt. Dock kommer mamma hem från Österrike ikväll, undrar om hon kan ha köpt med sig någon present, hehe ;)



Gullgrodan Matilda kommer äntligen till skolan idag efter några dagar som sjukling! ♥

Gjorde ju om mitt rum strax innan nyår, och jag är verkligen jättenöjd. Ska förmodligen få en större, snyggare och framförallt bekvämare soffa senare och då blir allting perfekt! :)

Är speciellt nöjd med garderobsdelen, en väldigt viktig del för mig, hehe.











kläddelen av mitt rum, parfymer, låda där jag förvarar ringar, kläder, skor..

Igår var jag och mamma in till Gävle och tittade lite, det var jättemycket rea överallt. Fyndade en söt tröja på JC, dock ser den väldigt ihopskrynklad ut på bilden hehe.



Och idag slog jag till. Har sparat ihop ett tag nu och gått och längtat efter dem hur länge som helst.. Nu är de mina - ett par svarta Dr Martens! Är jättekär i dem, verkligen, och supernöjd. Kostade en del, men värt pengarna! :)









Dock vågar jag inte börja använda dem än. Ska köpa något skovax eller liknande som skyddar dem, och sen vill jag gå in dem lite först. Nu är de inte speciellt bekväma, haha.
Idag på fotolektionen fick jag, Annie och Johan jobba i den såkallade studion. Vi fixade ljussättning och lekte lite med spegelbilder osv. Hade riktigt kul och det blev några bra bilder! :)













Haha, vi dog lite åt den sista bilden.. Liksom, kolla luggen!