My hands, they're strong. But my knees were far too weak to stand in your arms without falling to your feet. Sometimes I wake up by the door, that heart you caught must be waiting for you.



Åkte en sväng till gymmet tillsammans med Matilda idag efter skolan, körde ganska mycket ben och lite mage. Nu blir det naturkunskapsplugg och sedan Grey's Anatomy.

Förresten så beställde jag hem ett par skor igårkväll, visar dem så fort dem kommer hem!

Jag och mamma var till det nya huset en sväng på eftermiddagen. Har lite ångest över hur mitt rum ska bli just nu. Vet liksom inte vad jag ska ha för möbler och var de ska stå. Känner också att jag måste bestämma mig ganska snart, men det blir nog bra..

Tog med oss Ozzy också. Han var lite försiktig men gick runt och nosade, pluppisen. Nu blir det plugg och sedan Desperate Housewives - som alla andra tisdagskvällar.

Lite måndagslyx sådär med pepparkakor och mjölk. Är väldigt glad just nu för att jag precis fick reda på att jag fick MVG på min svenskauppsats. Superstolt över mig själv.

Hallå där. Efter skolan idag fick jag och Matilda skjuts upp till stallet av min snälla mormor. Red ut en sväng i den mörka kylan men trots det var det mysigt. Reflexer och fleecetäcken var på!

Nu ska jag äta lite och sen blir det plugg. Det är ganska mycket pluggande nu känner jag. Har naturkunskapsprov på torsdag och "gemu"-prov på måndag. Plus lite inlämningsuppgifter på det. Äh, ska inte vara ledsen. Har ju en riktig rolig grej på gång också, en sak som förmodligen kommer att hända i vår..



Kom precis på att det är ju första advent idag! Har ingen julkänsla alls just nu, vädret ska ju inte vara såhär. Jag vill att det ska vara fullt med snö och kyla. Kommer nog dock inte bli så mycket julpynt för oss i år på grund av flytten. Vi packar ner allting istället för att ta upp nå julgrejer.

Håller faktiskt på att packa just nu, har packat en kartong full med CD-skivor, filmer och minnessaker. Tokio Hotel-prylar, gamla konsertbiljetter, bilder och böcker sen grundskolan och liknande. Hittade Elins gamla block också. Minnen ♥

Hej! Sov länge idag, vaknade för en halvtimme sedan.. Här är dagens planer i alla fall:

• Städa rummet
• Packa ner lite saker i flyttlådor
• Plugga naturkunskap
• Duscha

Inte så roliga saker att göra men en söndag passar väl bra till sådant. Blev lite sugen på att åka upp till hästarna, var ett bra tag sedan nu. Men får ta det i veckan!


- gammal bild -

img_1681 (MMS)

Nu är det dags att sova. Imorgon blir det inte en så rolig dag och mycket ska hinnas med. Men först ska jag sova några timmar, godnatt!

Hallo. Hade jätteroligt igårkväll och kom hem runt två inatt. Sov lääänge och idag har jag inte gjort mycket mer än att träffat Anna och Elin ett tag. Vi åt mat på McDonalds och sen åkte vi hem igen, blir en lugn och skön lördagskväll. Ha det bra, allihopa!
Väntar in girlsen just nu. Anna, Matilda, Martina, Cornelia och Elin kommer hit och fixar sig tillsammans med mig innan vi drar till Cicci! Har skinnbyxor och ett svart linne just nu, tror det blir en rosa eller vit transparent skjorta och en massa silverringar på det.



Angående mitt hår så har jag bestämt mig att färga om. Eller ska köpa en färg som det är lite rödare pigment i, blir nog fint det. Men nu kör jag på det här för stunden!


Just nu vet jag inte riktigt vad jag tycker. I vissa ljus ser det lite konstigt ut tycker jag, men jag kanske bara är ovan. Familjen tyckte det blev fint i alla fall, vad tycker ni? Det blev i vilket fall ganska skönt med en förändring!
Hej! Har precis kommit hem från Valbo. Gick runt i alla butiker och kikade efter något till imorgonkväll men hittade verkligen ingenting. Dock köpte jag med mig lite hårfärg hem, får se hur det blir sen. Medium askblond står det på förpackningen, vill ha ungefär min naturliga hårfärg och hoppas att det inte blir för mörkt!

Innan det blir hårfärgning ska jag och mamma åka och sola och när färgen sedan sitter i blir det matteplugg till prov nummer två som är imorgon.


Sitter och pluggar matte just nu inför provet imorgon. Känns väl helt okej, får väl se hur det går. Ska plugga en halvtimme till för sen är det Grey's Anatomy!

Idag var jag i skolan som vanligt. Stannade kvar med Martina, Elin och Anders ett bra tag och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Gör inte så mycket om dagarna för tillfället, är lite krasslig fortfarande. Men gud vad jag är taggad inför fredag! Ska bli himla roligt med fest och massa folk.

Spinningen var ganska jobbig att ta sig igenom idag, minuterna gick sakta men det kändes i alla fall bra efteråt! Tränade lite mage och rygg på gymmet också. Nu har jag ätit kvällsmat och ska bara göra ingenting. Kan inte beskriva med ord hur glad jag är över sovmorgonen imorgon ♥ Haha.

Sitter och pluggar just nu. Det är ju inte så roligt men det måste väl göras. Tio över sex blir det spinning tillsammans med Matilda, kanske gymmar lite efteråt också. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förrän klockan ett - sköööönt.

På fredag är det dags för fest men jag har ett problem och det är vad jag ska ha på mig. Har inget hemma jag har lust att använda så funderar på att åka in till Valbo någon dag och kika efter något fint!

Mitt i städningen kom pappa och hämtade upp mig. Vi fikade på Wayne's Coffee och jag fick dessa snyggingar utav honom! De är inte bara fina utan väldigt bekväma också. Nu ska jag fortsätta att röja i mitt rum innan maten, sen blir det plugg.

Den här gamla jackan hittade mamma i förrådet igår. Det är hon som har gjort den och den är faktiskt fin. Den är jätteskön och jag diggar den unika looken med det mörka leopardmönstret. Blev ganska säckig på bilden, men men.

Hejsan! Vaknade halv tio imorse och satte mig direkt framför Sex and the City tillsammans med mamma och lite frukost. Sen åkte vi in till Owe Jansson med moster, hittade lite nödvändigt och lite prylar till mitt rum i det nya huset. En julklapp köpte jag också! Årets första.



Nu ska jag städa mitt rum. Ska nog packa lite saker när jag ändå är igång, det börjar bli dags att göra det snart!



Visst är det fint när det glittrar av frosten på marken ute nu? Såg det när jag var ute med hunden. Har precis spelat lite piano, har lärt mig Someone like you med Adele och Heart burst into fire med Bullet for my valentine, underbart fina låtar.

Nu ska jag lägga mig framför tvn ett tag, sedan är det sovdags. Imorgon kommer pappa hit ett tag med lite försenade födelsedagsgratulationer, sen blir det plugg.

Kikade runt lite på Nelly.com och hittade dessa godbitar. Tycker att alltihop är ursnyggt, men kuvertväskan är verkligen något som kommer att stå på julklappsönskelistan.

Godmorgon. Har kommit på helt fel spår den senaste tiden. Känner att jag varit nere på botten nu och det kan bara bli bättre. Tänker börja lördagen med ett bodypump-pass och en sväng till solariumet efter det, sen får vi se vad jag hittar på.

Vad ska man göra om man inte känner igen sig själv längre?
Hejsan. Sitter med naturkunskapsboken just nu, men känner mig inte alls pigg. Har ont i magen och är lite illamående, nästan lite yr..

Dagen har gått väldigt segt. Har hållit igång sedan sju imorse och krafterna tog slut för längesedan. Ska plugga lite till nu och sen gå och lägga mig, får försöka sova bort illamåendet. Godnatt!



Ska gå och duscha nu, vill inte göra det imorgon innan skolan direkt. Skulle behöva gå upp klockan 5 då. Ska plugga lite mer naturkunskap innan DH börjar klockan nio och sen lägger jag huvudet på kudden. Skulle egentligen vilja göra det nu på en gång för jag känner mig inte alls nå pigg.. Säkert en rejäl förkylning som ligger och lurar. Fy.
Godmorgon! Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och åka till Martina. Vi ska ju som sagt till Söderskolan.

Körde ett himlans jobbigt träningspass, känns att man inte tränat styrka på ett tag och kommer definitivt ha träningsvärk imorgon! Känns bra det. Åkte förbi solariumet på vägen hem också - har blivit en riktig blekfis och behöver få lite färg. Plus att det är superskönt och väldigt avkopplande att ligga där i värmen också.

Åker snart till Sandbacka för lite bodypump och senare ikväll ska jag plugga naturkunskap och piano. Imorgon och på onsdag är det dags för andra delen av PR-turnén, då åker vi till Söderskolan och Murgårdsskolan. Ska väl bli roligt förutom att vi ska träffas klockan sju på morgonen på onsdag..

Halloj. Igårkväll lagade jag och Elin kyckling och klyftpotatis och sen satte vi oss framför en av Tokio Hotels lite dvd:er. Gamla minnen och skämt kom upp, blev ganska mycket skratt kan jag säga!

Ikväll ska jag rita och spela piano tror jag, känner för att vara lite kreativ.

Har precis kommit hem från skolan. Spelade samma program i fyra omgångar, gick faktiskt väldigt bra och det var roligt! Bra mot scenskräcken kände jag också.

Nu ska jag ta på mig promenadskorna och gå till moster och fika tillsammans med mormor och morfar. Sen blir det städning och ikväll sover Elin över här. Kram!


- gammal bild -
Ska strax lägga mig. Har inte mått så jättebra ikväll. Huvudvärk och illamående är inget man vill ha en fredagskväll! Imorgon måste jag upp runt halv nio för klockan tio ska ungefär halva min klass träffas på skolan. Vi ska spela några akustiska låtar då när det är öppet hus, kul kul. Godnatt!

img_2878 (MMS)

Hej! Nu har jag precis kommit hem från kvällsmat hos mormor. Har satt på en film och laddat upp med ostkrokar, mums. Idag tog jag hål i örat också, som planerat. Blir supersnyggt när jag har en lång rad av silverpluppar sen :)



Snart är det bara en lektion kvar. Alltid lika roligt att ha matte som sista lektion på fredagar!

Hej! Måste egentligen börja fixa mig nu, första lektionen börjar om en timme. Men jag är så tröööött. Har gjort i ordning en stor kopp kaffe som kanske kan väcka mig litegrann. Förutom tröttheten har jag lite träningsvärk och en början till en förkylning.

Men idag efter skolan ska jag ner på stan med Elin. Kolla runt lite, kanske ta hål i örat, köpa lite grejer, ta en latte någonstans. Trevligt!

Godmorgon! Hade glömt hur det var att gå upp innan klockan åtta på morgonen, jobbigt värre. Igår fick vi veta att det inte bli någon fest den här helgen heller, Emmy hade inte fått tag i någon lokal. Riktigt synd, men det är väl bara att vänta. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

På tal om något helt annat, vet ni vad jag verkligen ser fram emot? Att handla julklappar! Brukar lägga mestadels av mina "novemberpengar" på det, älskar att ge bort dem och göra mina närmsta riktigt glada.

1. Vad är klockan just nu: 20:43
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Anna Elvira Nordgren
3. Smeknamn: Ellis (och Älvsnor som Matilda kallar mig)
4. Civil status: Singel
5. Antal ljus på din senaste tårta: Vet inte, var så längesedan jag hade en sådan födelsedagstårta
6. Husdjur: Ozzy
7. Hårfärg: Blond
8. Favoritfärg: Svart, vit, turkos, mörklila



9. Piericing: 9 st i öronen
10. Tatuering(ar): Inga ännu!
11. Födelseort: Gävle
12. Bostadsort (vid födelse): Sandviken
13. Nuvarande bostadsort: Sandviken
14. Har du varit kär: Inte på riktigt
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4!
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Ceasardressing
21. Färg på strumporna: Svart



22. Lyckotal: Har inget
23. Favoritfilm: Åh, vad svårt. Tycker om Avatar och The Notebook
24. Favoritcitat ur en film: "Sooner or later though, you always have to wake up" - Jake Sully, Avatar
25. Bästa semestern: Sydafrika 2008
26. Favoritmat: Kycklingen farmor brukar göra
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du lyssnat på: Erik Hassle - Are you leaving
29. Tandkräm: Pepsodent
30. Favorit TV-program: Family Guy
31. Favoritrestaurang: Har nog ingen favorit
32. Favoritblommor: Vitsippor
33. Tycker inte om: När människor dömer en person de inte känner
34. Sport att titta på: Hästhoppning eller bandy
35. Snabbmatsrestaurang: Max
36. Senaste sjukhusvistelse: Någon vecka sedan
37. Favoritdricka: Islatte



38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: vita
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har aldrig försökt, men nästa år så!
40. Vem/var är du om 10 år: En av de frågorna som jag verkligen inte kan svara på.
41. Vem fick du senast e-mail från: Min mentor
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Jadu, H&M om det gäller kläder.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn/tvn, lyssnar på musik, ritar eller tar en långpromenad
45. Fras/ord du använder (för) ofta: "haraaam"
46. Vän som bor längst från dig: Är nog min vän Johanna i Stockholm!
47. Vad retar du dig på: När man kollar klockan på mobilen, lägger ner den i fickan igen och sen kommer på att man inte minns hur mycket klockan var 
48. Det bästa du vet: Att ligga inne i soffan under en filt med en kopp choklad och titta ut när det snöar/ligga och läsa i en solstol vid poolen på ett fint hotell utomlands
49. Läggdags: Brukar bli alldeles för sent för mig
50. Snyggaste skådespelaren: Johnny Depp kanske
51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik: 5-6 st
52. Vad är klockan: 21:38



53. Bästa artisten genom tiderna: Vet inte..
54. Favoritspel: Kortspel! Haha
55. Favoritfilmmusik: Spirit
56. Skostorlek: 39-40
57. Syskon: Albin och Johan
58. Favoritpålägg: Leverpastej
59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: WWF, tror jag
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Evig
61. Bästa bok du läst: Små citroner gula
62. Är du internetberoende: Ja, det är väl ett sätt att se på det
63. Favoritdjur: Häst
64. Gillar du snö: Ibland, haha
65. Favoritglass: Polkagris
66. När köpte du något åt dig själv sist: En jacka förra veckan
67. Är du långsint: Ganska
68. Din sämsta egenskap: Att jag överanalyserar saker ibland, kanske
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag tror att jag är ganska bra på att lyssna
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att klara av gymnasiet med bra betyg och att utvecklas inom pianospelandet och sången
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr: Jag tror inte att jag skulle klara av det 
72. Vad gör du i sommar: Nästa sommar kommer att bli en riktigt festivalsommar!
73. Mest intressanta stad du varit i: Älskar Malmö
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Jadu, jag vet inte
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Hur vissa verkligen inte vet var vissa gränser går..
76. Vad jobbar din mamma med? Hon jobbar med uppdragsutbildningen på Sandvik
77. Favoritgodis: Mörk choklad och polkagris
78. Spelar du nåt instrument: Jag sjunger och spelar piano
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Ridning
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Tom Kaulitz! Därför!



81. Vilken film såg du på bio senast: Hm.. Crazy, stupid, love?

82. Senaste köpta skiva: Bullet for my valentine tror jag
83. Roligaste konserten: Tokio Hotel
84. Bästa känslan: lycka, trygghet
85. Samlar du på något: Nej
86. i så fall, vad: ...
87. Är du feminist: Nej
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Ett piano. Skulle vara ett riktigt fint piano.
89. Favoritskiva: Tokio Hotels Zimmer 483 eller Bullet for my valentines The Poison
90. Bästa kompis: Mina närmsta är Elin, Matilda, Anna och Martina
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Som en normal människa, inte vet jag 
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att mitt rum är stökigt
93. Favoritlåt: För tillfället är det nog What makes a man och Death of me, båda med City and Colour
95. Har du en mobiltelefon: Japp
97. Vad är det vackraste som finns: Lycka
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?: Maldiverna
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 22:02

Hej! Idag i skolan hade jag utvecklingssamtal. Har alltid varit jättenervös inför dem men idag var jag faktiskt inte det, bra gick det också. Sen fick jag en födelsedagspresent av Martina - "ett hål i örat" på Belissima. Hon vet precis vad man kan ge mig, hihi tack ♥

Nu ska jag gå och plugga lite innan Grey's Anatomy börjar klockan 21.

Hej! Sitter och tittar på Desperate Housewives nu. Efter skolan åkte jag och Matilda upp till stallet. Det var dock riktigt kyligt idag, snart börjar jag nog åka buss upp dit istället för att cykla.

Haha, och titta på Gurra. Så här såg han ut när vi tog in honom från hagen. Lorthäst!

Har precis haft engelskalektion och nu ska vi gå på lunch. Idag efter skolan blir det plugg, skojigt.

Fick en jättesöt necessär med lite produkter i utav Matilda, tack ♥ Har suttit ett tag framför pianot nu, sjungit och spelat. Men eftersom det är skola imorgon så börjar det bli hög tid att lägga sig. Godnatt!

Är jättenöjd med min dag hittills. Har fått jättefina presenter, ätit god mat med släkten och bara haft det mysigt. Lite senare kommer Matilda hit en sväng och sen blir det bara att slappa framför tvn. Ska tvyärr inte se EMA men det är väl som det är. Nu ska jag sätta mig framför pianot en stund!

Förutom detta fick jag en fårskinnsfäll till mitt rum och en kokbok. Tack familjen ♥

Är superglad just nu! Fått ett jättefint digitalpiano av mamma och Peter, nu jäklar ska det spelas. Har också fått en jättefin kavaj som jag önskat mig i evigheter.

Trots att jag är så glad så saknar jag min bubbe lite extra idag. Det finns inga ord.

Today is the day! Börjar min födelsedag med att titta på film med Anna, mys ♥ Jag är äntligen 17!

Hej! Blev en långpromenad med Anna och Ozzy imorse, väldigt skönt. Sedan dess har jag bara legat och tittat på Sex and the City, börjar bli en helgvana. Om ett tag ska jag träffa Pontus och senare ikväll blir det städning inför morgondagen.

Är jättenöjd med mina ögonbryn nu, dock är de ju lite mörka när de är nyfärgade. Går nog till Karisma och inte Belissima nästa gång också. Kom precis hem från Valbo som det blev istället för Gävle, fick med mig en vinterjacka. Den är väldigt fin och nu är jag väldigt pank, haha.

Godmorgon! Idag skulle egentligen Emmys fest vara men den har tyvärr blivit framflyttad till nästa vecka. Aja, det är väl bara att tagga ännu en vecka.
Har i alla fall en tid på Karisma spa idag för mina ögonbryn, ska noppa och färga dom. Sen runt klockan tre slutar mamma och då åker vi in till Gävle. Har faktiskt lite ont i nacken idag känner jag, headbangade väl för mycket igår, haha.

Nu är jag hemma efter en grym kväll i Stockholm. De var superbra live och Oliver Sykes bjöd verkligen på sig själv. Slängde sig ut i publiken & jag tog i hans hår.. ♥ Haha! Nu ska jag sova, imorgon blir det ögonbrynsfix och Gävle med mamma.

img_3035 (MMS)

Sitter i bilen just nu. Jag och Martina roar oss med Wordfued och att äta godis!

Blev ett jobbigt spinningpass, kändes bra. Nu har jag precis ätit mat och ska lägga mig i soffan och kika på tv. Imorgon är det Bring me the horizon i Stockholm som gäller!

Hej! Åh vad skönt det var med ansiktsbehandling idag. Man kände sig väldigt fräsch och pigg när man kom ut igen. Nu ska jag ta en promenad hade jag tänkt, sen klockan 17:30 blir det träning på Sandbacka. Var ett tag sedan jag var där nu så nu ska jag köra på bra!

img_0457 (MMS)

Är på Karisma just nu, har precis varit på ansiktsbehandling och nu är det mosters tur. Oerhört skönt och avslappnande här :)

Sitter just nu på ett fik och fördriver tiden tills det är dags att gå till Cityterminalen för att åka hem. Har så sjukt ont i fötterna nu och vill bara hem och lägga mig i sängen och sova.. Men det har varit en bra liten resa med bästa sällskapet :)

Godmorgon! Sitter just nu med en handduksturban runt huvudet och väntar på att Matilda också ska duscha klart. Sen blir det hotellfrukost (mums) och mer gående på stan. När jag kommer hem ikväll ska jag visa upp vad jag har köpt också!