Gjorde alltid lika goda bananpannkakor till frukost imorse, med en massa kokos på! Mums. Nu sitter jag ute på altanen och kämpar med körkortsteorin, kom faktiskt en bit igår och idag gör jag resten.
 
Som en fortsättning på förra inlägget ungefär.. Jag sitter just nu och tittar på utbildningar inför hösten, gjort det hela eftermiddagen i princip. Gråter lite av hur stressad jag är över det, lugnar mig och tröstäter ananas (haha), pratar med mamma och hon får än en gång berätta att jag faktiskt inte måste planera hela mitt liv på en gång. Ungefär så har det varit. Men samtidigt är jag ju lite nyfiken på hur det skulle vara. Trots all stress, press och ångest som man kan ha över livet så vill jag ju faktiskt fortsätta. Fortsätta plugga, fortsätta utforska, träffa nya människor och så vidare.
 
Och i samma veva som allt det i förra inlägget och i texten ovan så tror jag att jag har ett hum om hur jag kommer att välja inför hösten och inför 2014. Sen får jag helt enkelt fortsätta därifrån när jag väl kommit dit.
 
Studentångesten äger mig just nu och jag oroar mig för hur detta år kommer att sluta. Den femtonde juni kommer jag att ha stått på kullen, firat studenten och lämnat gymnasietiden. ÅNGEST. Jag har inte orken just nu till att tänka på allt plugg som är kvar, jobbansökningar, deadlines, pengar, utbildningar, flytt eller inte flytt och bla bla bla. Vill helst bara resa runt för pengar som kommit från ingenstans och leva livet innan jag behöver tänka efter vad jag vill bli när jag blir stor.
 
Idag var jag in till Gävle med Matilda, vi hade inga planer på vad vi skulle köpa eller titta på men att gå runt i olika butiker är väl kul ändå! Det slutade med att Matilda hittade en eventuell balklänning och jag ett halsband för ynka 25 kronor på Glitter, nöjd med mitt fynd kan jag då säga.
 
När vi kommit hem till Sandviken igen åkte vi hem en stund till oss själva innan vi åkte till gymmet för ett litet armpass med Elin. Blev lite flummigt och så men det känns ändå som att jag kommer att kunna köra på nu. Imorgon är det dags för högskoleprov så jag antar att jag borde sova nu egentligen.
 
1. Hur gammal är du? Jag är 18 år!
2. Vem tror du läser detta? Någon stackare som virrat sig in på min blogg kanske
3. Är du med i scouterna? Nej
4. Var är du? Hemma i mitt rum vid skrivbordet
5. Räknar du någonsin hur många steg du tar när du är ute och går? Nej, men jag önskar att jag hade en stegräknare..
6. Vilken är "veckans låt"? Det måste nog vara Ulrik Munther - Tell the world I'm here, den går verkligen på repeat just nu
7. Kollar du fortfarande på tecknat? Nej, jag tror inte vi har Cartoon Network som var den bästa kanalen förut.. Sen är det väl en massa nya program och inte de gamla goa serierna
8. Har du någon romantisk favoritfilm? Jag antar väl att Pride and prejudice är ganska romantisk och det är en av mina absoluta favoritfilmer
9. Vad brukar du dricka till maten? Oftast vatten, ibland men sällan mjölk
10. Vilken film kan du se på om och om igen utan att tröttna? Jag älskar ju som sagt Pride and prejudice, men också Avatar och Something borrowed..
11. Vem kramade du/pussade du senast? Oj, jag minns inte ens det, men mamma kramade jag igårkväll tror jag
12. När brukar du gå och lägga dig? Ofta ganska tidigt nu för tiden, runt tio
13. Är du lat? Ja, jag är väl ganska lat men försöker göra någonting åt det haha
14. Vad brukade du klä ut dig till på Halloween när du var liten? Häxa, men något år var jag vampyr 
15. Är du höjdrädd? Ibland kan jag vara det men gillar ändå att flyga och att åka Frittfall på Grönan
16. Dansar du i duschen? Haha nej, jag sjunger knappt heller, bara någon gång när jag är ensam hemma
17. Favorithögtid? Julen måste det nog vara, älskar att dricka glögg, göra pepparkakshus, öppna paket, äta tomtegröt osv
18. Vad irriterar du dig på just nu? Att jag shoppat alldeles för mycket den här månaden, både kläder och skor plus en massa små utgifter på fika, mat och skitprylar man bara vill ha för sekunden..
19. Vad ville du bli när du var liten? Tror jag ville bli hästskötare ett tag, och ridlärare, eller veterinär.. Ska nog fråga mamma
20. Nike eller Adidas? Adidas
21. Kan du karate? Inte ett dugg
22. Har du någonsin pussat en tjej? Ja
23. Har du någonsin varit kär? Ja, det har jag
24. Varmt eller kallt te? Varmt! Helst chai eller earl grey
25. Te eller kaffe? Båda.. Dricker dock mest te just nu faktiskt, försöker lugna mig med kaffet
26. Har du någon crush på någon? Jag vet faktiskt inte riktigt om jag har det, kanske lite
27. Kan du sticka eller virka? Jag har kunnat sticka men skulle gärna lära om mig och få kunna både och!
28. Vill du gifta dig? Jag vet inte, kanske svårt att säga om man inte träffat någon som får en att känna så
29. Om du var osynlig för en dag vad skulle du göra? Jag skulle nog ge igen på de människor som sårat mig men också ha lite kul och driva med mina vänner haha!