Hej! Idag har tvåorna, alltså min klass, och treorna spelning på stan. Det är "Stora träffen" nu i helgen, har inte så stor koll på vad det egentligen är men det ska bli kul att spela i alla fall!

Satt och läste Aftonbladet på datorn och ser detta.. Måste, måste, måste dit.

Nu har jag sett Sagan om ringen, Sagan om de två tornen och Sagan om konungens återkomst - på tre dagar! Skapligt.

Jag mådde bättre när jag väl var i skolan idag och spinningen gick bra förutom en massa sendrag. Har haft en lugn och skön kväll framför tvn och ska snart lägga mig. Godnatt!

Försöker komma igång nu på morgonen med en stor kopp kaffe. Känner mig inte alls pigg, nästintill febrig. Går till skolan ändå så får jag se om det går över eller inte. Har ju ett spinningpass inplanerat också, så måste må bättre mot eftermiddagen i alla fall!

Kollar på Sagan om de två tornen just nu, är en och en halv timme kvar på den. Vi får väl se hur länge jag orkar, sen blir det sängen. Har varit lite off idag, bloggmässigt, för att jag haft fullt upp med städning och en personlig sak som hänt. Men godnatt!


Är grymt trött idag. Vill helst bara gå och lägga mig igen.. Men idag har jag saker som måste göras. Efter skolan ska jag rida och sen när jag kommer hem måste mitt rum städas och plugg göras. Det är väl bara att göra't.

Bjuder på en snygg bild på mig och Matilda!

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now
I heard that your dreams came true
Guess she gave you things I didn't give to you

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Ska snart gå och byta om inför träningen, blir spinning ikväll. Sen när jag kommer hem ska jag ta tag i sångläxan och kanske rita lite? Blev ganska sugen nu..

Godmorgon! Känns som det kommer bli en bra dag idag. När jag vaknade var det dimmigt ute och temperaturen låg på 7 grader..

Nu ska jag gå och fixa mig, ska möta Anna 45 minuter innan vi börjar idag. Man måste ju ta de tillfällen man får att öva på pianoläxorna, har ju ingen piano hemma än. Har önskat mig ett till min födelsedag som är om exakt 40 dagar!

Nu har jag precis kollat på Sagan om ringen, perfekt slut på helgen tycker jag. Ska gå och borsta tänderna nu och sen lägga mig, kram!

You gotta love Legolas.

Har haft en väldigt bra dag i Västerås och nu är vi äntligen hemma. Är ganska trött kan jag säga. Helgen har verkligen gått superfort och imorgon är det ny vecka. Skola och träningar, trevligt.









Gråsvarta jeans från VeroModa och en knallrosa skjorta från Monki. Nästan samma lika som igår, haha. Förutom plaggen som jag visat här i bloggen så har jag fått med mig ansiktsprodukter och underkläder hem. En mycket lyckad shoppinghelg!

img_1169 (MMS)

Har precis ätit frukost, ligger och tittar på tv nu. Ska väl packa snart innan vi åker till Västerås nyaste köpcentrum. Jag är jättetaggad!

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Oftast
HAR DU BRA KONDITION:
Inte speciellt
HUR KÄNNER DU DIG NU:
Trött men glad
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart
KAN DU LAGA MAT:
Ja, hyfsat bra
VAD PLUGGAR DU:
Ingenting just nu
BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej, det brukar jag inte bli
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Igår i skolan, av skratt
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja verkligen!
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te/kaffe
ÄR DU NYTTIG:
På vardagar, ja
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Bara mindre sommarjobb
ÄR DU BLYG:
Beror på vilka jag umgås med
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
Klockan 8
JAG SOVER:
inte stillsamt, haha
VAD SA DU SENAST?
"mm"
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Yes, 2 stycken
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Ingen
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Energi
HAR DU SNYGGA SKOR:
Gud ja, många par!
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
"heeeeej" till Ozzy
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Japp
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nej inte vad jag vet i alla fall´
HAR DU KÖRKORT:
Nej inte än
ÄR DU ENSAM NU:
Nej, mamma är bredvid mig
VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Att få shoppa imorgon
Hej! Just nu är vi på hotellrummet och tar det lugnt. Har gått runt ända sen vi kom hit runt 11, åt en jättegod panini med pasta till lunch. Känner verkligen hur shoppingsugen jag är, har provat tusen plagg tror jag, haha.

¨
Byxor från Lindex, transparent skjorta från Indiska och fjäderextension från Ur&Penn

img_6363 (MMS)

Har precis druckit en latte på Wayne's, nu ska vi fortsätta att titta i affärer :)

Godmorgon! Fy vad jobbigt det var att behöva gå upp klockan åtta på en lördag. Men nu är vi i alla fall nästan klara och åker väl runt nio. Ska bli jätteroligt faktiskt! Bara shopping, bo på hotell och ta det lugnt. Har dator med mig så blir nog något inlägg ikväll också :)

Västerås, here I come!

img_6508 (MMS)

Sitter och kollar på Avatar med Matilda och Anna, mys! Sen innan jag lägger mig ska jag packa, halv nio åker vi imorgon.. Blir nog att sova i bilen :)

Sitter och pluggar med Matilda just nu, måste göra klart en historiauppgift. Ikväll blir det mys med henne och Anna och imorgon blir det Västerås!



Förresten så ligger vårat hus ute på hemnet.se nu! Kolla här, vet jag :)
Just nu håller jag på med lite engelskaplugg inför provet imorgon. Känns inte så bra, men vi får väl se hur det går. Ska hinna med lite historia ikväll också hade jag tänkt.

Idag efter skolan åkte jag och Matilda till stallet. Har saknat hästarna supermycket så var roligt att mysa med dem igen. Det blev en blåsig men härlig uteritt och hästarna hade mer än mycket spring i benen!

Finaste hästen i världen..

Godmorgon, idag är jag lagomt stel, haha.. Körde ju på riktigt bra igår med träningen, så idag (om vädret blir bättre) åker jag upp till stallet en sväng. Sen blir det plugg som bara den, har en massa att göra. Undrar vad man ska ha på sig idag då?

Sitter och kikar på Simpsons the movie just nu. Är så himla trött! Efter skolan blev det dubbelträning på Sandbacka och nu ska jag sätta igång med lite plugg. Kommer nog sova gott inatt..

Efter många veckors tjatande om mitt rum så är det äntligen klart! Nu var jag liksom tvungen att göra allting och städa från grunden. Tycker det blev fint. Nu ska jag sova, kram ♥







Måndag: Skola, bodypump
Tisdag: Skola, städa inför husfotograferingen
Onsdag: Skola, spinning + bodypump, plugga engelska och naturkunskap
Torsdag: Skola, stallet med Matilda, plugga engelska och historia
Fredag: Skola, spinning, myskväll med Anna
Lördag: Upp tidigt! Västerås med mamma
Söndag: Västerås med mamma

För min egen skull har jag nu skrivit upp det jag ska göra nu i veckan. Måste ju ha någon ordning i mitt huvud. Är faktiskt inte klar med städningen än, har en hel del plockande och framförallt dammsugande kvar. Dock kommer det bli superfint! Har lite musik på i bakgrunden också, det gör det hela lättare.

Hej! Nu har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Sitter och äter frukost som vanligt, ska snart fixa mig och sen blir det skola. Hela eftermiddagen/kvällen kommer sedan att gå åt till att plocka ihop och städa vårat hus eftersom de kommer och fotograferar imorgon.

Träningen ikväll var riktigt jobbig, det brände verkligen i musklerna. Nu ska jag gå och städa mitt rum, efter det blir det att lägga fram kläder till imorgon och sedan sängdags! Kommer säkert bli en massa datorsittande som vanligt också..



På tal om något helt annat så funderar jag på om jag ska ha lockigt hår imorgon.. Det visar sig!

Det är här vi ska bo! Dock blir det ju lite fix här och där, ska bland annat göra köket större samt måla om lite. Nästa år blir det altanbygge också..

Bilder från hemnet.se



























Hejsan! En ny vecka nu då. Är supertaggad på träning men inte alls taggad på en till vecka i skolan. Idag efter skolan ska jag hem och fixa lite i mitt rum, städa och plocka ihop (inför husfotograferingen på onsdag!). Sen åker jag på bodypump!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig. Imorgon är det ny vecka igen, ska köra extra mycket träning hade jag tänkt. Godnatt!









Lite bilder från Ludvika! Uppifrån: jag och min kusin Julia, min bror Albin, söta Ruben och min kusin Emils bil. Det är hans första bil och han har inte ens tagit körkort än..
Nu ska jag hänga tvätt och sedan blir det mat. Senare kanske det blir en promenad med Martina.

img_2302 (MMS)

Bedtime! Nu är jag hemma hos farmor och farfar och ska strax sova. Har haft en riktigt rolig kväll med några i släkten, myspys. Imorgon skavi fira min bror som fyllde år i veckan och sen åker vi hem igen, godnatt!

Guten morgen! Nu har jag precis packat klart för två dagar i Ludvika. Ikväll blir det middag hos min faster och sen sover jag hos farmor och farfar med min kusin Viktoria. Har saknat henne jättemycket!

Hej! Har varit i skolan idag och det gick bra som vanligt. Ikväll ska jag, Martina och Elin på bio i Gävle, ska bli riktigt mysigt :) Funderar på att ha mina svartsilvriga kilklackar..

Sitter och lyssnar på Neverstore, ett band jag lyssnade supermycket på förut. Har också sett dem live 2 gånger. Jättesöta killar och bra musik!

Hej! Har varit hemma från skolan idag, hade feber när jag vaknade imorse. Dock mår jag bättre nu, är bara lite trött och har ont i huvudet. Ska väl sova snart och upp till skolan imorgon!

Idag har vi köpt hus. Jepp, vi ska flytta - känns lite konstigt ännu. Jag har inte hunnit smälta det än. Vi har köpt ett vitt hus i Lassas, ett plan med källare. Första gången jag får bo i hus! Dream come true, typ :)

Mycket annat har väl inte hänt idag, förutom skola och träning förstås. En rolig grej som händer i helgen är att jag åker till Ludvika i Dalarna till min farmor och farfar. Ska träffa alla kusiner och prata dalmål, ska bli superkul!

Godmorgon! Har blivit mest morgoninlägg nu på senaste tiden. Idag börjar jag kvart i tio och har en hel-estisk dag.

Idag bokade min mamma biljetter till 50 Cent! Han kommer ju hit till Sandviken (hur sjukt?!) och spelar den 28 oktober, så nu har jag och Elin biljetter. Supertaggad!

Goodmorning! Ska sminka mig lite nu och sedan sticka till skolan. Vi slutar runt tolv någon gång, men måste vara kvar till fyra för att ta klassfoto.. Kul.

Efter skolan ska jag och familjen iväg och titta på ett hus och sedan blir det träning för min del. Spinning idag!




Har rivit ner min tapet nu, eller mestadels av den i alla fall. Känns ju bra att man river ner New York just den 11 september..

Hoppas på att kunna köpa en ny soffa snart också. Och kanske en till klädstång. När jag väl sätter igång är det hur mycket som helst jag vill ändra på!
Har länge tänkt på att köpa en pälskrage men nu fick jag mammas gamla. Det är himla snyggt till skinnjacka!

Godmorgon! Vi har precis vaknat, eller Elin sover fortfarande. Hade riktigt mysigt igår, kikade på Hitch och åt chips. Idag blir det städning, träning och plugg!

img_0732 (MMS)

Nu ska jag, Elin och Ozzy ut en sväng. Blir förmodligen förbi prix och köper något gott :)

Hej! Lite dålig update här den senaste tiden. Idag blir det en liten fix- och mysdag. Först måla och skruva lite i mitt rum och sen ikväll kommer Elin hit :)

Godmorgon! Börjar skolan om ungefär en timme. Tänkte egentligen gå på spinning idag, men vet inte riktigt om det blir av. Istället blir det förmodligen att gå på höstmarknaden som är nu :)

Dessa hade min kära mamma beställt hem till mig. Superfina, har ju likadana i svart. Ska användas redan imorgon! Från Ellos.se.

img_9061 (MMS)

Är påväg hem från träningen nu, superskönt ute faktiskt. Har en sak att visa på bloggen när jag kommer hem! :)

 
Läste på Matildas blogg om det här testet på Devote's hemsida. Handlar typ om vilken sminktyp man är. Lite underhållande när man har tråkigt.

Nu ska jag i alla fall skriva ut lite sångpapper inför morgondagen och sedan gå och lägga mig tror jag. Kram! 
Snart åker jag iväg och tränar tillsammans med Matilda. Kommer säkert att bli superjobbigt då det typ bara är mag- och ryggträning. Har typ inga muskler där haha..

Hej! Idag är det faktiskt exakt 2 månader kvar tills jag fyller år. Wiho! Nu ska jag gå och äta frukost och sen gå och duscha, går i skolan från 10.00 till 15.30 idag tror jag. Ikväll blir det ett Core-pass på Sandbacka.


..'cause when it feels like a kick in the teeth, I can take it
Throw your stones and you won't see me break it
Say what you want, take your shots, you're setting me free with one more
Kick in the teeth, na na na na na
Kick in the teeth, na na na na na..
Kom hem från Sandbacka för snart en timme sedan, körde ett bodypump-pass med Cornelia och Elin. Nu vill jag ha maaat!

Har två lektioner imorgon, börjar 08.40 och slutar 11.25. Om jag ska orka duscha imorgonbitti så måste jag lägga mig nu. Så här blev byrån i alla fall, skruvade dit knopparna idag. Godnatt!

Jag och Anna gjorde ett väldigt bra jobb med hennes garderob tycker jag. Lekte också med hennes lillasyster, hon har blivit så stor! Lite roligt att hon inte alls är lik Anna heller.

Vad tycker ni om våra kläder förresten?



img_8772 (MMS)

Sitter i bilen påväg till Anna nu. Vi ska rensa hennes garderob, älskar att göra det :D Ikväll blir det historia och svenskaplugg, wosh.

Hade riktigt trevligt ikväll! Vi lagade mat och kikade på film. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag träffa Anna :)


Inne i Valbo köpte jag en superskön höstjacka från H&M och två ringar samt örhängen från Glitter. Älskar örnringen! Den är så himla cool. När jag sedan stod och tittade på skor så kommer jag på att jag lovat mig själv att inte köpa nå kläder den här månaden. Det lyckades jag ju superbra med!
Nu ska jag in till Valbo med mamma. Hon ska titta lite på skor och jag har inget emot att göra det jag också, så klart jag följer med :)

Är med i en tävling på Ellos.se, kika in där och gilla min outfit! Här kan ni göra det. Man kan vinna en resa till London och presentkort, hur kul skulle inte det vara?

Igår var jag hemma från skolan på grund av min förkylning, hade ingen ork till att blogga heller. Mår dock lite bättre idag!
Har planerat in en massa träning nästa vecka, så hoppas på att bli så frisk som möjligt till dess. Ikväll ska jag titta på film med Emelie, men innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)

Idag fyller dessa snyggingar 22 år! När jag började lyssna på dem hade de inte ens fyllt 18.. Och ändå känns det som igår, typ.

Godmorgon! Har blivit förkyld, inte helt otippat. Nu kommer jag säkert vara det hela vintern också. Ska i alla fall till skolan snart, ska bara platta håret så är jag klar. Halsduk och vantar: på! Tänker inte riskera att förkylningen blir värre :)