The United Kingdom

0kommentarer

Well, now we're in London. Kan inte riktigt förstå det ännu! Kom hit runt klockan halv ett, engelsk tid (skulle varit halv två i Sverige), och åkte direkt till hotellet som visade sig vara ganska litet men väldigt fräscht! Och det är väl ändå det viktigaste. Tycker dock inte om att det är en 140 cm bred säng för två personer och är det endast finns ETT täcke... Dock är det ju mycket större än våra vanliga men ändå...
 
När vi installerat oss lite på hotellrummet tog vi tunnelbanan till Picadilly Circus. Londons motsvarighet till Times' Square i New York, typ. Tror vi hamnade i lite fel kvarter dock, efter tag fanns det bara märkesbutiker överallt så som Prada, Dolce & Gabbana, Dior, Chanel osv. Mer obekväm kan man inte känna sig, haha. Vi åt sedan middag på en restaurang här utanför hotellet där jag åt kalamari (friterad bläckfisk) - så gott!
 
Idag ska vi ta tunnelbanan till Oxford Circus och gå längs med Oxford street, blir förhoppningsvis lite shopping där. Lite senare vill vi, eller typ jag, hinna med att åka till Holland road. You know, Mumford and sons låt..
 

Kommentera

Publiceras ej